Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Katso hotellien hinnat kohteessa Romania

Suosituimmat hotellit Romania

64 €
Radisson BLU Bucharest

Radisson BLU Bucharest

5.0 kautta 5.0 Calea Victoriei 63-81, Sector1, Bukarest
Radisson BLU Bucharest on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Romanian Ateneum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 6 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 487 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
100 €
Epoque Hotel - Relais & Chateaux

Epoque Hotel - Relais & Chateaux

5.0 kautta 5.0 17C Intrarea Aurora Street, Bukarest
Epoque Hotel - Relais & Chateaux on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cismigiun puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 45 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
52 €
Ramada by Wyndham Constanta

Ramada by Wyndham Constanta

4.0 kautta 5.0 Mamaia Bulevard, Sat Vacanta Area, Constanta
Ramada by Wyndham Constanta on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luna Park -huvipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 baaria. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 170 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
69 €
Grand Hotel Continental

Grand Hotel Continental

5.0 kautta 5.0 56 Victoriei Avenue, Bukarest
Grand Hotel Continental on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Romanian Ateneum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1886 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 59 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Alezzi Beach Resort

Alezzi Beach Resort

3.0 kautta 5.0 str. D13, no. 6A, Navodari, Constanta
Alezzi Beach Resort sijaitsee lähellä kohdetta Mamaian uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 161 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja plasmatelevision.
90 €
Lebada Luxury Resort&Spa

Lebada Luxury Resort&Spa

5.0 kautta 5.0 Crisan, Crisan, TL
Lebada Luxury Resort&Spa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Danube Delta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 5 tähden hotellissa on 139 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
53 €
RIN Airport

RIN Airport

4.0 kautta 5.0 255 A Calea Bucurestilor, Otopeni
RIN Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Water Park Otopenin vesipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 257 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.
52 €
K+K Hotel Elisabeta

K+K Hotel Elisabeta

4.0 kautta 5.0 Strada Slanic 26, Bukarest
K+K Hotel Elisabeta on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta University Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 66 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Phoenicia Holiday Resort

Phoenicia Holiday Resort

4.0 kautta 5.0 POPAS MAMAIA NORD,86, Constanta
Phoenicia Holiday Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Siutghiol-järvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 420 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Queen Vera

Queen Vera

3.5 kautta 5.0 Bulevardul Mamaia, Constanta
Queen Vera on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mamaian uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
112 €
Hotel Platinia

Hotel Platinia

5.0 kautta 5.0 Calea Manastur, 2-6, Cluj-Napoca, Cluj Napoca
Hotel Platinia on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta BT Arena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ravintola. Tässä 5 tähden lomakylässä on 116 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Casa Kiraly Vendeghaz

Casa Kiraly Vendeghaz

3.0 kautta 5.0 Str. Principala No. 173A, Rimetea, Alba
Casa Kiraly Vendeghaz tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden majatalossa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
45 €
Hotel Solea Beach

Hotel Solea Beach

3.0 kautta 5.0 Mamaia, Magazine D3 Sirena 1-2, Constanta, Constanta
Hotel Solea Beach sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Myrtoksen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden hotellissa on 26 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
67 €
Ambra Boutique Hotel & Bistro

Ambra Boutique Hotel & Bistro

4.0 kautta 5.0 12 Bulevardul 1 Decembrie 1918, Constanta
Ambra Boutique Hotel & Bistro on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Constanţan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
57 €
Crowne Plaza Hotel Bucharest

Crowne Plaza Hotel Bucharest

4.0 kautta 5.0 1 Poligrafiei St., Sector 1, Bukarest
Crowne Plaza Hotel Bucharest on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Presei Libere (rakennus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 164 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Etsi hotellitarjous kohteessa Romania

Kohteessa Romania löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Romania hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

 

Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Romania

Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Romania etukäteen. Lennot kohteeseen Romania löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

 

Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Romania

Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Romania riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Romania, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Romania

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.