Lennot Romania

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Romania suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Romania

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Romania olivat annetulla aikavälillä 104 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 187 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Lufthansa
Turkish Airlines
KLM
Austrian Airlines
Air France

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Romania

Romania – Lomat Economy-lennoilla

Decebal Residence Apartments
Hotel Cantemir
The Floor Piata Unirii
Hotel Michelangelo
Hotel Razvan
Luxury Apartment Militari Residence M3

Romanian-matkat: koskematonta luontoa, vuoristoa ja merenrantaa, historiallisia kyliä ja linnoja...

Hyvin todennäköisesti et ole tullut koskaan ajatelleeksi, että Romania on erinomainen matkakohde, sillä ensimmäinen mielikuva maasta on köyhä ja kehittymätön. Monimuotoinen maa on kuitenkin omiaan esimerkiksi luontomatkailuun, sillä sen pinta-alasta noin kolmannes on jylhää vuoristoa, toinen mokoma kumpuilevia kukkuloita ja loput tasankoa. Elämä maaseudulla ja kylissä on viipyilevää ja rauhallista, ja eloisaa elämänmenoa kaipaava yhdistääkin Romanian-matkoihinsa muutaman päivän kaupunkiloman pääkaupunki Bukarestissa. Romaniassa riittää koettavaa ympäri vuoden. Mantereinen ilmasto takaa kuumat kesät, joista on mukava nautiskella merenrannalla, Tonavan suistoalueella. Kääntöpuolena ovat kylmät talvet – silloin Romaniaan kannattaa matkustaa kaupunkilomalle. Sään puolesta erinomaisia matkustusajankohtia ovat myös loppukevät ja alkusyksy – sateista on lähinnä varhain keväällä, mutta silloinkin voi hyvin matkustaa alaville tasankoalueille.

Halvat lennot Romaniaan

Romanian tärkein lentokenttä sijaitsee pääkaupunki Bukarestissa, maan kaakkoisosassa. Nykyisin Helsingistä Bukarestiin pääsee kätevästi Blue Airin suoralla lennolla, joka lennetään kerran viikossa perjantaisin. Lentoaika on alle kolme tuntia, joten aikaa välilaskullisiin lentoihin verrattuna säästyy todella mukavasti. Kaiken kruunaa mukava aikataulu: lennot lennetään yleensä puolilta päivin, ja perille Bukarestiin saavutaan jo iltapäivällä. Ei siis aikaista aamuheräämistä ja kiirehtimistä lentokentälle eikä toisaalta saapumista yömyöhään – toki aikataulutiedot saattavat muuttua. Samaa lentoyhteyttä myy myös Hahn Air. Jos suora lento ei sovi matkasuunnitelmiisi, tarjolla on myös useita, nopeita vaihtoyhteyksiä. Esimerkiksi KLM:n lennot Amsterdamin kautta ovat edulliset ja nopeat; lentoaika on noin 6,5 tuntia. Myös Finnairilla ja CSA Czech Airlinesilla tai Taromilla on tarjolla kätevät lennot Prahan kautta – lentoaika on vain viisi tuntia. Halvat lennot Romaniaan kannattaa varata aina hyvissä ajoin, mieluiten noin pari kuukautta ennen matkaa. Edullisimpia kuukausia matkustaa Helsingistä Bukarestiin ja muualle Romaniaan ovat maalis- ja marraskuu, kalleimpia taas heinä- ja joulukuu. Välilaskullinen lento Romaniaan on tiistaisin edullisempi kuin muina päivinä, ja lauantaina lentämistä kannattaa hintasyistä mahdollisuuksien mukaan vältellä.

Perille Romaniaan

Bukarestissa on kaksi lentokenttää, joista suurempi ja vilkkaampi on nimeltään Henri Coandăn lentokenttä (OTP). Se tunnettiin aikaisemmin nimellä Bukarestin Otopenin kansainvälinen lentokenttä, ja nimi Otopeni on usein käytössä edelleen. Kenttä sijaitsee noin 17 kilometrin päässä Bukarestin kaupungista luoteeseen. Lentokentältä keskustaan, Gara de Nordin päärautatieasemalle, pääsee kätevästi linjalla 780 ja keskustaan linjalla 783. Rautatieasemalle pääsee myös junalla, mutta junan CFR-pysäkille on ensin matkustettava liityntäbussilla, joka lähtee terminaalin edustalta. Jos haluat jatkaa matkaa lentokentältä taksilla, huomaa, että ainoastaan taksiaseman virallisten taksien käyttäminen on laillista. Taksiasema sijaitsee heti terminaalirakennuksen ulkopuolella. Taksia ei saa ottaa lennosta, ja kyydin tarjoaminen muualla kuin taksiasemilla on liikennerikkomus. Lentokentän verkkosivuston hinnastosta kannattaa myös etukäteen tarkistaa esimerkkihinnat eri määränpäihin Bukarestissa ja muualla Romaniassa.

Halvat lennot Romaniaan ovat erinomainen vaihtoehto etenkin uusia elämyksiä janoavalle budjettimatkailijalle, sillä Romanian hintataso on erittäin edullinen. Kahden miljoonan asukkaan Bukarestissa voi viettää täysipainoista kaupunkilomaa, sillä se on mielenkiintoinen sekoitus vanhaa ja uutta. Kaupungin parasta antia on ulkoilmaelämä kaduilla ja toreilla, sillä siellä ei ole kovinkaan monta pakollista museota koluttavaksi. Jos aikaa on käytettävissä enemmän, Draculan kotimaassa ei pidä jättää väliin Transilvaniaa linnoineen ja keskiaikaisine kylineen. Branin linna lienee linnoista kaikkein kuuluisin, koska se on kreivi Draculan kotilinna. Vielä upeampi on kuitenkin goottilaistyylinen Corvinestin linna. Jos taas olet kiinnostunut vaarattomammista kasveista ja eläimistä, Tonavan suistoalue soineen, jokineen ja järvineen maan kaakkoisosissa lähellä Tulcean kaupunkia on etenkin kaikkein lintubongareiden suosikkikohde.

Autonvuokraustarjoukset Romania

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.