Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
13.12. - 15.12.
Ensi viikonloppuna
20.12. - 22.12.

Suosituimmat Ivry-sur-Seine hotellit

Séjours & Affaires Paris-Ivry Hae hinnat
Séjours & Affaires Paris-Ivry

Séjours & Affaires Paris-Ivry

   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Séjours & Affaires Paris-Ivry on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ranskan kansalliskirjasto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä residenssissä on 53 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen ja taulutelevision.

  Comfort Hotel Paris Porte d'Ivry 44 €
  Comfort Hotel Paris Porte d'Ivry

  Comfort Hotel Paris Porte d'Ivry

    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Comfort Hotel Paris Porte d'Ivry on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ranskan kansalliskirjasto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 155 huonetta 7 kerroksessa.

   City Residence Ivry 49 €
   City Residence Ivry

   City Residence Ivry

     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    City Residence Ivry on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bercy Village. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja pyykinpesutilat. Tässä huoneistohotellissa on 176 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

    Mercure Paris Ivry Quai de Seine 88 €
    Mercure Paris Ivry Quai de Seine

    Mercure Paris Ivry Quai de Seine

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Mercure Paris Ivry Quai de Seine on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bercy Village. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 152 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     Hotel Apogia Paris 116 €
     Hotel Apogia Paris

     Hotel Apogia Paris

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotel Apogia Paris on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bercy Village. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 90 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      B&B Hotel PARIS Italie Porte de Choisy 47 €
      B&B Hotel PARIS Italie Porte de Choisy

      B&B Hotel PARIS Italie Porte de Choisy

        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       B&B Hotel PARIS Italie Porte de Choisy on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Place d'Italie. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

       Le Figuier 69 €
       Le Figuier

       Le Figuier

         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Le Figuier sijaitsee lähellä kohdetta AccorHotels Arena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        Aparthotel Adagio access Paris Quai d'Ivry 57 €
        Aparthotel Adagio access Paris Quai d'Ivry

        Aparthotel Adagio access Paris Quai d'Ivry

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Aparthotel Adagio access Paris Quai d'Ivry on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta AccorHotels Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta), pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden residenssissä on 175 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaali.

         Kokoushotellit – Ivry-sur-Seine

         Kuten nimi kertoo, nämä hotellit tarjoavat täydelliset puitteet kaikenlaiseen kokoustamiseen. Tarjolla on kattava määrä huoneita sekä hyvin varustetut kokoustilat, joissa tekniikka pelaa, ja voitte keskittyä olennaiseen. Ja kun kaikki on paketissa, voitte nauttia porukalla hotellin ravintola- ja muista palveluista. Varaa kohteen Ivry-sur-Seine kokous- ja liikemieshotelli jo nyt, ja varmista, että tällä kerralla kaikki sujuu paremmin kuin hyvin!

         Jo yksin logistisista syistä kokoukset, konferenssit ja liiketapaamiset kannattaa usein järjestää hotellissa. Sitä varatessa on kuitenkin syytä olla tarkkana – huono valinta voi tulla kalliiksi. Helpoimmin varmistat, että kaikki sujuu valitsemalla kokouspaikaksi kohteen Ivry-sur-Seine kokoushotellin. Näistä hotelleista löytyy takuuvarmasti kaikki kokousväen tarvitsemat mukavuudet ja palvelut. Koska hotellien henkilökunta on lisäksi tottunut palvelemaan nimenomaan yritysasiakkaita, palvelu pelaa hyvin sekä ennen kokousta, sen aikana että kokouksen jälkeen. Lisäksi hotellien tilat ja huoneet on suunniteltu täyttämään myös yksittäisten businessasiakkaiden tarpeet.

         Jos suunnittelet tavanomaista suurempaa kokoustapahtumaa, harkintaan kannattaa ottaa myös kohteen Ivry-sur-Seine konferenssihotellit. Ne tarjoavat kaikkein suurimmat tilat, joihin voi parhaassa tapauksessa mahtua jopa satamäärin vieraita. Itse kokoustilojen lisäksi näissä hotelleissa on yleensä myös poikkeuksellisen paljon huoneita, ja niiden täyttyessä lisää löytyy lähes aina läheltä. Suurta konferenssitapahtumaa varten huonevaraukset kannattaa kuitenkin aina tehtävä hyvissä ajoin etukäteen.

         Hyvin varusteltujen kokoustilojen lisäksi businesshotellista tulisi löytyä myös ainakin täyden palvelun ravintola, business center sekä sauna ja/tai uima-allas. Itse kokoustamiseen näitä tiloja ei tosin nykyisin enää juuri käytetä, mutta hotellissa yöpyville kokousvieraille ne ovat edelleen tarpeen. Mikäli osa kokousvieraista saapuu paikan päälle lentäen, hotelli kannattaa yleensä varata läheltä lentokenttää, sillä tämä helpottaa järjestelyjä ja vähentää usein myös kokouksesta aiheutuvia kuluja. Jos taas kaikki saapuvat paikan päälle verrattain läheltä, kokoushotellin voi hyvin valita myös jostakin kauempaa. Näin etenkin, jos kyseessä on jonkinlainen aivoriihi – niissä ei häiriötekijöitä kaivata. Ovat tarpeesi sitten mitkä tahansa, parhaan kattauksen kohteen Ivry-sur-Seine kokoushotelleja löydät sivustomme hakukoneella. Tapahtumaa suunnitellessa kannattaa huomioida myös sivustomme huippuedulliset lento+hotelli-paketit. Niissä lennot ja majoitus myydään aina erikseen ostettuja vaihtoehtoja edullisemmin.

         Viimeksi varatut Ivry-sur-Seine Hotellit

         Viimeisimmät Ivry-sur-Seine hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.