Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Nevski

Hae hinnat
Avetpark Hotel

Avetpark Hotel

3.0 kautta 5.0 Bolshoy Smolenskiy, 3a, Pietari
Avetpark Hotel sijaitsee lähellä kohdetta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 47 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
AG Apartment Krzyzanowski 7

AG Apartment Krzyzanowski 7

2.5 kautta 5.0 Krzyzanowski str. 7, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin jääpalatsi. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Art Deco Nevsky

Art Deco Nevsky

3.0 kautta 5.0 Av Obuhovskaya oborona 11, Pietari
Art Deco Nevsky sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aleksanteri Nevskin luostari. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 104 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
48 €
AG Apartment Kollontay 5

AG Apartment Kollontay 5

3.5 kautta 5.0 Kollontay 5 bldg 1 aprt 2159, Nevskiy district, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin jääpalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
FlatHome24 on Kollontay 5

FlatHome24 on Kollontay 5

3.0 kautta 5.0 Ulitsa Kollontay 5 Bldg 1, Pietari
FlatHome24 on Kollontay 5 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin jääpalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
42 €
AG Apartment Iskrovskiy 1-13

AG Apartment Iskrovskiy 1-13

3.5 kautta 5.0 Iskrovskiy Prospekt 1/13, Apartment 576, Nevskiy District, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin jääpalatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
AG Apartment Kollontay 6

AG Apartment Kollontay 6

3.5 kautta 5.0 6 Kolontay Street, Bldg 2, Apartment 352, Nevskiy District, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin jääpalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Сozy Kahden Makuuhuoneen Huoneisto St. Petersburg

Сozy Kahden Makuuhuoneen Huoneisto St. Petersburg

??????????? ????????, Pietari, Saint Petersburg
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Keisarillisen posliinitehtaan museo. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
ERA on Tsimbalina

ERA on Tsimbalina

3.0 kautta 5.0 Tsimbalina 32, Pietari
ERA on Tsimbalina sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Keisarillisen posliinitehtaan museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
Obuhoff hotel

Obuhoff hotel

3.0 kautta 5.0 Knipovitch, 1, Pietari
Obuhoff hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aleksanteri Nevskin luostari. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 47 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Hotel ERA on Sedova

Hotel ERA on Sedova

3.0 kautta 5.0 Sedova 59, Pietari
Hotel ERA on Sedova sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Keisarillisen posliinitehtaan museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Galakt Hotel

Galakt Hotel

2.0 kautta 5.0 Krasnih Zor boulevard, 8, Pietari
Galakt Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Keisarillisen posliinitehtaan museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 74 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
28 €
Vintage Hotel

Vintage Hotel

3.0 kautta 5.0 261 Pr Obukhovskoy oborony, Pietari
Vintage Hotel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Keisarillisen posliinitehtaan museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 42 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
27 €
Guest House On Rabfakovskaya

Guest House On Rabfakovskaya

3.0 kautta 5.0 Rabfakovskaya str. 3, bldg. 3, Pietari
Guest House On Rabfakovskaya sijaitsee lähellä kohdetta Keisarillisen posliinitehtaan museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 22 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
Pravy bereg Inn

Pravy bereg Inn

2.5 kautta 5.0 Antonova-Ovseyenko str. 1 bldg. 2, Pietari
Pravy bereg Inn sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin jääpalatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Majoitus kohteessa Nevski

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Nevski, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Nevski hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Nevski suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Nevski

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Nevski. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Nevski on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Nevski ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Nevski

Kohteessa Nevski riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Nevski parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Nevski.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.