Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
7.8. - 9.8.
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Suosituimmat hotellit Omonia

85 €
Novotel Athenes

Novotel Athenes

4.0 kautta 5.0 4-6 Michail Voda Street, Ateena, Attiki
Novotel Athenes on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omonian aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 196 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja taulutelevisiot.
66 €
K29 Hotel

K29 Hotel

3.5 kautta 5.0 Agiou Konstantinou 29, Ateena
K29 Hotel on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omonian aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 29 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
54 €
Art Suites Korai

Art Suites Korai

4.0 kautta 5.0 78 Solomou, Ateena
Art Suites Korai sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omonian aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi 2 ulkouima-allasta ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 25 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
31 €
Golden City Hotel

Golden City Hotel

3.0 kautta 5.0 Marni 46, Ateena, Attiki
Golden City Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omonian aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 91 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
68 €
Brown Acropol by Brown Hotels

Brown Acropol by Brown Hotels

4.0 kautta 5.0 1 Panagi Tsaldari, Ateena, Attica
Brown Acropol by Brown Hotels sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omonian aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä konferenssikeskuksen ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1963 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 165 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
40 €
Iniohos Hotel

Iniohos Hotel

3.0 kautta 5.0 26 Veranzerou Str, Omonia Sq., Ateena
Iniohos Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Omonian aukio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 134 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
54 €
Parnon Hotel

Parnon Hotel

3.0 kautta 5.0 20 Tritis Septemvriou, & 21 Chalkokondili, Ateena, Attiki
Parnon Hotel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omonian aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 48 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Kubic Athens Smart Hotel

Kubic Athens Smart Hotel

4.0 kautta 5.0 Agiou Konstantinou 26, Ateena
Kubic Athens Smart Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omonian aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 56 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneen.
32 €
Alma Hotel

Alma Hotel

2.0 kautta 5.0 5, Dorou Street, Ateena
Alma Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omonian aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hotellissa on 64 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
62 €
Polis Grand Hotel

Polis Grand Hotel

4.0 kautta 5.0 19 Patission & 10 Veranzerou St, Ateena, Attiki
Polis Grand Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omonian aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1976 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 99 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
92 €
Melia Athens

Melia Athens

4.0 kautta 5.0 Chalkokondyli 14 and 28th October Av., Ateena, Attiki
Melia Athens on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Omonian aukio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja kuntoklubi. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 136 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
44 €
Candia Hotel

Candia Hotel

4.0 kautta 5.0 Theodore Diligiannis,40, Ateena, Attica
Candia Hotel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sýntagma. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 142 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
85 €
Titania Hotel

Titania Hotel

4.0 kautta 5.0 52 Panepistimiou Avenue, Ateena, Attiki
Titania Hotel on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Omonian aukio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 1976 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 385 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
77 €
Boss Boutique Athens

Boss Boutique Athens

5.0 kautta 5.0 33 Chalkokondili, Ateena
Boss Boutique Athens sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omonian aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen ja ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 5 tähden hotellissa on 108 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
68 €
Athens Tiare Hotel

Athens Tiare Hotel

4.0 kautta 5.0 2 Pireos Street, Ateena, Attiki
Athens Tiare Hotel on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Omonian aukio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 111 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Majoitus kohteessa Omonia

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Omonia, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Omonia hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Omonia suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Omonia

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Omonia. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Omonia on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Omonia ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Omonia

Kohteessa Omonia riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Omonia parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Omonia.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Omonia

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.