Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Puumajat Provence-Alpes-Cote d'Azur

122 €
Domaine de la Tuilière

Domaine de la Tuilière

Route Départementale 97, 1956 Route de Toulon, Puget-Ville, Var
Domaine de la Tuilière tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1838 rakennetussa puumajassa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
Hae hinnat
Orion Tree houses

Orion Tree houses

2436 CHEMIN DU MALVAN, Saint-Paul-de-Vence
Orion Tree houses sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fondation Maeghtin nykytaiteen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä puumajassa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
139 €
La Cabane Des Amoureux

La Cabane Des Amoureux

111 Chemin des Pres Quartiers, Barjols, PACA
La Cabane Des Amoureux sijaitsee lähellä kohdetta Centre d'Art Contemporain de Châteauvert. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja kalustetun parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Camping La Ribière

Camping La Ribière

2.0 kautta 5.0 Route le Fugeret, Annot, ADH
Camping La Ribière sijaitsee lähellä kohdetta Les Grès d'Annot -vuori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja välipalabaarin/delin. Tässä 2 tähden puumajassa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat keittonurkkaukset ja mikroaaltouunit.

Kohteen Provence-Alpes-Cote d'Azur Puumajat – näe ja koe luonto aidoimmillaan

Jos haluat nähdä täysin toisen puolen kohteesta Provence-Alpes-Cote d'Azur, sinun kannattaa ottaa tarkasteluun myös sen ympäristössä sijaitsevat Puumajat. Nämä ekohenkiset majoitusliikkeet ovat hyvin kaukana tavanomaisesta hotellista. Tarjolla ei ole satoja huoneita valtavassa betonimöhkäleessä, vaan ainoastaan muutama maja vehreän metsän latvustossa. Sijainti on aina kaukana kaupungin hälystä ja melusta, ja majat on yleensä suunniteltu sulautumaan niitä ympäröivään luontoon täydellisesti. Luonto ympäröi niitä joka suunnalta, minkä ansiosta voit istuskella tunteja ympäristön väriloistoa ja elämää seuraillen.

ebookersin valikoimasta löytyy puumajoja joka lähtöön. Taso vaihtelee äärimmäisen askeettisista ja erähenkisistä puumajoista silmiä hiveleviin luksusvaihtoehtoihin. Jälkimmäisissä on usein kaikki modernit mukavuudet, kuten loistelias kylpyhuone, muhkea king size -vuode, televisio sekä wi-fi-yhteys. Suurissa puumajoissa on usein myös lepotuoleilla varustettu näköalaterassi. Luksusvaihtoehtojen yhteydessä saattaa olla lisäksi uima-allas ja huipputason ravintola. Koska puumajat sijaitsevat aina koko lailla syrjässä, tarjolla on yleensä myös kattava valikoima erilaisia luontoaktiviteettejä. Näin myös kohteessa Provence-Alpes-Cote d'Azur. Älä siis unohda pakata mukaasi kunnon varusteita – edessäsi voi olla todellinen seikkailu!

Kohteen Provence-Alpes-Cote d'Azur Puumajat – vietä ekoloma vailla vertaa

Jos haluat matkailla ympäristön kannalta kestävällä tavalla, sinun kannattaa ehdottomasti ottaa harkintaan kohteen Provence-Alpes-Cote d'Azur Puumajat. Toisin kuin monet hotellit, nämä majoitusliikkeet ovat täysin riippuvaisia alueen luonnosta, joten sen hyvinvointi on niille enemmän kuin tärkeää. Yleensä kaikki on pystytetty ympäröivän luonnon ehdoilla. Majat on lähes aina valmistettu luonnon omista raaka-aineista, kuten puusta, ja käytönaikaiset ympäristöhaitat pyritään yleensä minimoimaan. Itse majan ohella myös mukavuudet ja palvelut ovat yleensä ekohenkisiä. Tarjolla voi olla esimerkiksi tuorepuristettua mehuja ja muita terveysjuomia, maukasta kasvisruokaa ja ympäristöystävällisiä harrasteita, kuten joogaa. Kaikessa pyritään harmoniaan majoitusliikettä ympäröivän metsän kanssa. Näissä majapaikoissa on helppo kokea olevansa yhtä ympäröivän luonnon kanssa. Jo päivä tai pari riittää usein hävittämään arjen murheet ja tuomaan mieleen aimo annoksen rentoutta ja rauhaa.

Kohteen Provence-Alpes-Cote d'Azur Puumajat – rentoa lomailua luonnon helmassa

Kohteen Provence-Alpes-Cote d'Azur Puumajat tarjoavat loistavat puitteet monenlaisille lomailijoille. Ne ovat erittäin suosittuja romanttista irtiottoa kaipaavien pariskuntien parissa. Yhtä hyvin niihin voi tosin suunnata myös koko perheen voimin. Monissa on tilaa vaikka 6 hengelle, ja sijainti kiehtoo taatusti kaiken ikäisiä matkailijoita. Palaat lomalta sitten kouluun, toimistoon tai työmaalle, loma puumajassa tuskin pyyhkiytyy mielestäsi vähiin aikoihin. Puumajassa lomastasi tulee takuuvarmasti sekä ekologinen että ainutlaatuinen – tutustu ebookersin valikoimaan nyt, ja varaa unohtumaton lomasi jo tänään!

ebookersilta löydät kaikki parhaat Puumajat kohteessa Provence-Alpes-Cote d'Azur

ebookersin valikoimasta löytyy puumajoja kaikkiin tarpeisiin. Kalleinta osastoa edustavat viiden tähden puumajahotellit, joissa ei mukavuuksista tingintä. Säästöbudjetilla matkaileville löytyy puolestaan huomattavasti askeettisempia, Tarzan-henkisiä majapaikkoja, joiden sängyssä kuulet kaikki luonnon äänet kauneimmillaan. Hakukoneellamme löydät käden käänteessä kaikki kohteen Provence-Alpes-Cote d'Azur parhaat Puumajat. Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi ja valita haluamasi mukavuudet, niin saat hetkessä ruudullesi kaikki vapaana olevat vaihtoehdot. Kätevän karttatyökalumme avulla sinun on lisäksi helppo paikallistaa kaikki alueen puumajat, ovat ne sitten aivan kohteen Provence-Alpes-Cote d'Azur liepeillä tai syvällä sitä ympäröivissä metsissä.

Suosituimmat hotellit Provence-Alpes-Cote d'Azur

Näytä kaikki 40 909 majoitusliikettä kohteessa Provence-Alpes-Cote d'Azur
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.