Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Huvilat Provence-Alpes-Cote d'Azur

Hae hinnat
Suuri Moderni Mukava Huvila, Ilmastoitu Uima-altaalla

Suuri Moderni Mukava Huvila, Ilmastoitu Uima-altaalla

Chemin de Léouvé, 5, Cagnes-sur-Mer, Provence-Alpes-Cote d'Azur
Tämä huvila on saanut mainiota palautetta huviloiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Grimaldin linna. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Fashionable House Flat with Garden

Fashionable House Flat with Garden

Fashionable House Flat with Garden sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hyères Plage. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä huvilassa on 2 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
ONE OF THE BEST VILLA IN SAINT TROPEZ

ONE OF THE BEST VILLA IN SAINT TROPEZ

22 Chemin des Salins, Saint-Tropez, Var
Tämä huvila on saanut loistavaa palautetta huvilan tilavuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Place des Lices on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja taulutelevision.
380 €
Domaine du Mont Leuze

Domaine du Mont Leuze

600 Chemin du Mont Leuze, Villefranche-sur-Mer
Domaine du Mont Leuze sijaitsee lähellä kohdetta Place Massena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 2 ulkouima-allasta ja business centerin. Tässä huvilassa on 90 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi espressokoneen.
Hae hinnat
Villa Loucisa

Villa Loucisa

25 Avenue des Chênes Victoria Park, Nizza, Alpes-Maritimes
Villa Loucisa sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nice Acropolis'n messu- ja näyttelykeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä huvilassa on 6 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Villa Palander

Villa Palander

3907 Route de Draguignan, Seillans
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Terre Blanchen golfkenttä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
La Belle Bastide

La Belle Bastide

1344 L'avelan Route du Plan de la Tour, Grimaud, Var
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Grimaudin satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Villa Golfe de Saint-Tropez

Villa Golfe de Saint-Tropez

50 Avenue des Mouettes, Grimaud
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Grimaudin satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Le Bois du Grand Chêne

Le Bois du Grand Chêne

3.0 kautta 5.0 575 Chemin de Saint Baudille, Malaucene, Provence-Alpes-Cote d'Azur
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta St-Pierre St-Michelin linnoitettu kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huvilassa on 3 huvilaa.
Hae hinnat
Villas du Verdon

Villas du Verdon

Résidence du Lac de CastillonLe Cheiron, Castellane
Villas du Verdon sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parc Naturel Régional du Verdonin luonnonpuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kauden mukainen ulkouima-allas. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Bastidon

Bastidon

98 Chemin de Ruissatel, Aubagne
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta French Foreign Legion Museum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
La Corniche d'Argent VI4136 by Riviera Holiday Homes

La Corniche d'Argent VI4136 by Riviera Holiday Homes

63 Corniche Bellevue, Nizza
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Promenade des Anglais'n ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Villa Paradise

Villa Paradise

Tämä huvila on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eze Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja concierge-palvelut. Tässä huvilassa on 5 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Vinaigrier Hills VI3086 by Riviera Holiday Homes

Vinaigrier Hills VI3086 by Riviera Holiday Homes

55 CHEMIN DU VINAIGRIER, Nizza
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mont Boronin puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
98 €
Villa Carroubier

Villa Carroubier

555 Chemin du Carrubier, La Londe-les-Maures
Villa Carroubier sijaitsee lähellä kohdetta Plage de l'Argentière. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä huvilassa on 3 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

Kohteen Provence-Alpes-Cote d'Azur Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Provence-Alpes-Cote d'Azur parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Provence-Alpes-Cote d'Azur Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Provence-Alpes-Cote d'Azur Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Provence-Alpes-Cote d'Azur Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Provence-Alpes-Cote d'Azur näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Provence-Alpes-Cote d'Azur

Kohteen Provence-Alpes-Cote d'Azur Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Provence-Alpes-Cote d'Azur Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.