Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suositut Puumajat Ranska

Hae hinnat
Ma p'tite cabane en Lozère

Ma p'tite cabane en Lozère

RUE LOU SOUREL, Vebron
Ma p'tite cabane en Lozère sijaitsee lähellä kohdetta Chaos de Nîmes-le-Vieux’n kalkkikivimuodostelmat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä puumajassa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat keittonurkkaukset ja liedet.
122 €
Domaine de la Tuilière

Domaine de la Tuilière

Route Départementale 97, 1956 Route de Toulon, Puget-Ville, Var
Domaine de la Tuilière tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1838 rakennetussa puumajassa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
Hae hinnat
L'Arbre à Cabane

L'Arbre à Cabane

Lieu-dit Sur la Combe, Guyonvelle
L'Arbre à Cabane on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä puumajassa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet/patiot ja ylelliset vuodevaatteet.
115 €
Cabanes de l'Espace Fouletot

Cabanes de l'Espace Fouletot

L'étang de la Fontaine Rouge, Mont-sous-Vaudrey, Jura
Cabanes de l'Espace Fouletot tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä aamiaisen (lisämaksusta). Tässä puumajassa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi kahvinkeittimen.
Hae hinnat
Les Landines

Les Landines

6 lieu-dit Jeantic, 33113, Origne
Les Landines sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parc naturel régional des Landes de Gascogne. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä puumajassa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat sadesuihkupäät ja espressokoneet.
95 €
Dihan Evasion

Dihan Evasion

Dihan Evasion on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Forêt Adrénalinen huvipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kahvila. Tässä puumajassa on 22 huonetta.
120 €
Domaine du Treuscoat

Domaine du Treuscoat

Treuscoat, Pleyber-Christ
Domaine du Treuscoat sijaitsee lähellä kohdetta Herttuatar Annen talo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä puumajassa on 8 huonetta.
80 €
Ô bois dormant

Ô bois dormant

Bosvert, Lempzours
Ô bois dormant tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä puumajassa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ylelliset vuodevaatteet ja sadesuihkupäät.
Hae hinnat
Le Domaine de Graville

Le Domaine de Graville

Chateau de Graville, Vernou-la-Celle-sur-Seine
Le Domaine de Graville sijaitsee lähellä kohdetta Musée du Sucre d'Orgen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä puumajassa on 5 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat parvekkeet/patiot.

Kohteen Ranska Puumajat – näe ja koe luonto aidoimmillaan

Jos haluat nähdä täysin toisen puolen kohteesta Ranska, sinun kannattaa ottaa tarkasteluun myös sen ympäristössä sijaitsevat Puumajat. Nämä ekohenkiset majoitusliikkeet ovat hyvin kaukana tavanomaisesta hotellista. Tarjolla ei ole satoja huoneita valtavassa betonimöhkäleessä, vaan ainoastaan muutama maja vehreän metsän latvustossa. Sijainti on aina kaukana kaupungin hälystä ja melusta, ja majat on yleensä suunniteltu sulautumaan niitä ympäröivään luontoon täydellisesti. Luonto ympäröi niitä joka suunnalta, minkä ansiosta voit istuskella tunteja ympäristön väriloistoa ja elämää seuraillen.

ebookersin valikoimasta löytyy puumajoja joka lähtöön. Taso vaihtelee äärimmäisen askeettisista ja erähenkisistä puumajoista silmiä hiveleviin luksusvaihtoehtoihin. Jälkimmäisissä on usein kaikki modernit mukavuudet, kuten loistelias kylpyhuone, muhkea king size -vuode, televisio sekä wi-fi-yhteys. Suurissa puumajoissa on usein myös lepotuoleilla varustettu näköalaterassi. Luksusvaihtoehtojen yhteydessä saattaa olla lisäksi uima-allas ja huipputason ravintola. Koska puumajat sijaitsevat aina koko lailla syrjässä, tarjolla on yleensä myös kattava valikoima erilaisia luontoaktiviteettejä. Näin myös kohteessa Ranska. Älä siis unohda pakata mukaasi kunnon varusteita – edessäsi voi olla todellinen seikkailu!

Kohteen Ranska Puumajat – vietä ekoloma vailla vertaa

Jos haluat matkailla ympäristön kannalta kestävällä tavalla, sinun kannattaa ehdottomasti ottaa harkintaan kohteen Ranska Puumajat. Toisin kuin monet hotellit, nämä majoitusliikkeet ovat täysin riippuvaisia alueen luonnosta, joten sen hyvinvointi on niille enemmän kuin tärkeää. Yleensä kaikki on pystytetty ympäröivän luonnon ehdoilla. Majat on lähes aina valmistettu luonnon omista raaka-aineista, kuten puusta, ja käytönaikaiset ympäristöhaitat pyritään yleensä minimoimaan. Itse majan ohella myös mukavuudet ja palvelut ovat yleensä ekohenkisiä. Tarjolla voi olla esimerkiksi tuorepuristettua mehuja ja muita terveysjuomia, maukasta kasvisruokaa ja ympäristöystävällisiä harrasteita, kuten joogaa. Kaikessa pyritään harmoniaan majoitusliikettä ympäröivän metsän kanssa. Näissä majapaikoissa on helppo kokea olevansa yhtä ympäröivän luonnon kanssa. Jo päivä tai pari riittää usein hävittämään arjen murheet ja tuomaan mieleen aimo annoksen rentoutta ja rauhaa.

Kohteen Ranska Puumajat – rentoa lomailua luonnon helmassa

Kohteen Ranska Puumajat tarjoavat loistavat puitteet monenlaisille lomailijoille. Ne ovat erittäin suosittuja romanttista irtiottoa kaipaavien pariskuntien parissa. Yhtä hyvin niihin voi tosin suunnata myös koko perheen voimin. Monissa on tilaa vaikka 6 hengelle, ja sijainti kiehtoo taatusti kaiken ikäisiä matkailijoita. Palaat lomalta sitten kouluun, toimistoon tai työmaalle, loma puumajassa tuskin pyyhkiytyy mielestäsi vähiin aikoihin. Puumajassa lomastasi tulee takuuvarmasti sekä ekologinen että ainutlaatuinen – tutustu ebookersin valikoimaan nyt, ja varaa unohtumaton lomasi jo tänään!

ebookersilta löydät kaikki parhaat Puumajat kohteessa Ranska

ebookersin valikoimasta löytyy puumajoja kaikkiin tarpeisiin. Kalleinta osastoa edustavat viiden tähden puumajahotellit, joissa ei mukavuuksista tingintä. Säästöbudjetilla matkaileville löytyy puolestaan huomattavasti askeettisempia, Tarzan-henkisiä majapaikkoja, joiden sängyssä kuulet kaikki luonnon äänet kauneimmillaan. Hakukoneellamme löydät käden käänteessä kaikki kohteen Ranska parhaat Puumajat. Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi ja valita haluamasi mukavuudet, niin saat hetkessä ruudullesi kaikki vapaana olevat vaihtoehdot. Kätevän karttatyökalumme avulla sinun on lisäksi helppo paikallistaa kaikki alueen puumajat, ovat ne sitten aivan kohteen Ranska liepeillä tai syvällä sitä ympäröivissä metsissä.

Suosituimmat hotellit Ranska

Näytä kaikki 192 794 majoitusliikettä kohteessa Ranska
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.