Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.

Varatuimmat hotellit Sharjah

55 €
Coral Beach Resort - Sharjah

Coral Beach Resort - Sharjah

4.0 kautta 5.0 Al Muntazah Street, P.O. Box 5524, Sharjah
Coral Beach Resort - Sharjah on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ajmanin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 156 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Centro Sharjah

Centro Sharjah

3.0 kautta 5.0 Al Dhaid Road, P.O. Box 3677, Sharjah
Centro Sharjah on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sharjahin kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 306 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
38 €
ibis styles Sharjah Hotel

ibis styles Sharjah Hotel

3.0 kautta 5.0 King Faisal Street, Sharjah
Ibis styles Sharjah Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sharjah Mega Mall. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 168 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
38 €
Spark Residence Deluxe Hotel Apartments

Spark Residence Deluxe Hotel Apartments

3.0 kautta 5.0 King Faisal Road, Sharjah
Spark Residence Deluxe Hotel Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sharjah Mega Mall. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 125 huoneistoa 16 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
74 €
Sheraton Sharjah Beach Resort & Spa

Sheraton Sharjah Beach Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Al Muntazah Street, Sharjah
Sheraton Sharjah Beach Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ajmanin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 349 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LED-televisiot ja minibaarit.
210 €
The Chedi Al Bait, Sharjah, UAE

The Chedi Al Bait, Sharjah, UAE

5.0 kautta 5.0 Heart of Sharjah, Al Mareija, Sharjah
The Chedi Al Bait, Sharjah, UAE sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sharjah Heritage Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 53 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
32 €
Citymax Hotel Sharjah

Citymax Hotel Sharjah

3.0 kautta 5.0 Al Wahda St, Sharjah
Citymax Hotel Sharjah on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sharjah (keskusta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 239 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
32 €
Al Maha Regency

Al Maha Regency

3.0 kautta 5.0 King Faisal Street, Sharjah
Al Maha Regency on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuningas Faisalin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 137 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Swiss-Belhotel Sharjah

Swiss-Belhotel Sharjah

4.0 kautta 5.0 Al Arouba Road, Al Nabbaa Area, Sharjah, Sharjah
Swiss-Belhotel Sharjah sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rolla Mallin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 205 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaan.
58 €
Four Points by Sheraton Sharjah

Four Points by Sheraton Sharjah

4.0 kautta 5.0 King Faisal Street, Al Qasimia, Sharjah
Four Points by Sheraton Sharjah on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Crystal Plaza. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 202 huonetta 33 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
43 €
Al Buhairah Hotel Apartments

Al Buhairah Hotel Apartments

3.0 kautta 5.0 Al Entifadha Street, Sharjah
Al Buhairah Hotel Apartments on saanut hyvää palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Al Qasba (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja business centerin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 43 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittiön ja LED-television.
46 €
Lou Lou'a Beach Resort

Lou Lou'a Beach Resort

3.0 kautta 5.0 Al Khan Area-Sea Front, P.O. Box 6015, Sharjah
Lou Lou'a Beach Resort on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sharjah Aquarium (meriakvaario). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 3 tähden lomakylässä on 134 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
29 €
Crystal Plaza Hotel

Crystal Plaza Hotel

2.0 kautta 5.0 10, Al Estiqlal Street, Al Qasimia, Sharjah, Sharjah
Crystal Plaza Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sharjah Mega Mall. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 168 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
69 €
Pullman Sharjah

Pullman Sharjah

Al Taawun Street, Sharjah
Pullman Sharjah sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Al Qasba (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 sisäuima-allasta. Tässä vuonna 2019 rakennetussa hotellissa on 180 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
51 €
Copthorne Hotel Sharjah

Copthorne Hotel Sharjah

4.0 kautta 5.0 Al Majaz 3, Buheira Corniche Road, Sharjah
Copthorne Hotel Sharjah on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Khalid Lake. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 255 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Sharjah

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Sharjah

Näytä kaikki

Kohteen Sharjah hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Sharjah? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Sharjah Mega Mall, Al Qasba (ostoskeskus) ja Sharjah Aquarium (meriakvaario). Voit valita 113 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Sharjah löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Sharjah, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Sharjah tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 36 lentokenttähotellia
 • 17 halpaa hotellia
 • 54 lapsiystävällistä hotellia
 • 9 luksushotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Sharjah

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Sharjah, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Sharjah niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Al Bustan Tower Hotel Suites
 • Al Bustan Hotels Flats
 • Al Bustan Hotel

Nämä kohteen Sharjah hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Coral Beach Resort - Sharjah
 • Sheraton Sharjah Beach Resort & Spa
 • Radisson Blu Resort, Sharjah

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Sharjah hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • AlHamra Hotel
 • Coral Beach Resort - Sharjah
 • Copthorne Hotel Sharjah

Kohteeseen Sharjah tutustuminen

Kulttuurisesti rikas Sharjah on tunnettu festivaaleistaan ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Sharjah ja sen lähellä kuuluu:

 • Sharjah Mega Mall
 • Al Qasba (ostoskeskus)
 • Sharjah Aquarium (meriakvaario)
 • Al Mamzarin rantapuisto
 • Rolla Mallin ostoskeskus
 • Kuningas Faisalin moskeija
 • Al Jazeera Park (huvipuisto)

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Sharjah, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Dubai (DXB-Dubain kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Sharjah?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Sharjah, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Sharjah, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja tammikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas huhtikuu ja toukokuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 31 °C ja öisin 11 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 56 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 41 °C päivisin ja 17 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 0 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 42 °C ja öisin 23 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 0 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 37 °C ja 13 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 46 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Sharjah on 102 cm.

Viimeksi varatut hotellit Sharjah

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.