Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Varatuimmat hotellit Sorrento

91 €
Continental

Continental

4.0 kautta 5.0 Piazza della Vittoria 4, Sorrento, NA
Continental on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marina Granden ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 1955 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 83 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
89 €
Hotel Admiral

Hotel Admiral

4.0 kautta 5.0 via Marina Grande 218, Sorrento, NA
Hotel Admiral sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marina Granden ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 60 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet ja taulutelevisiot.
490 €
Bellevue Syrene

Bellevue Syrene

5.0 kautta 5.0 P.zza della Vittoria 5, Sorrento, NA
Bellevue Syrene on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marina Granden ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1820 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 48 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
470 €
Grand Hotel Excelsior Vittoria

Grand Hotel Excelsior Vittoria

5.0 kautta 5.0 Piazza Tasso 34, Sorrento, NA
Grand Hotel Excelsior Vittoria on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrenton huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1834 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 82 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
64 €
Hotel Prestige

Hotel Prestige

4.0 kautta 5.0 Via Nastro Azzurro, 23, Sorrento, NA
Hotel Prestige on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 25 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
255 €
Grand Hotel Hermitage & Villa Romita

Grand Hotel Hermitage & Villa Romita

4.0 kautta 5.0 Via Nastro Verde 9, Massa Lubrense, NA
Grand Hotel Hermitage & Villa Romita on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 4 tähden hotellissa on 91 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
130 €
Grand Hotel Vesuvio

Grand Hotel Vesuvio

4.0 kautta 5.0 Via Nastro Verde 7, Sorrento, NA
Grand Hotel Vesuvio on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 250 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
111 €
Grand Hotel Europa Palace

Grand Hotel Europa Palace

4.0 kautta 5.0 Via Correale, 34/36, Sorrento, NA
Grand Hotel Europa Palace on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrenton huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 69 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
120 €
Hotel Mary

Hotel Mary

4.0 kautta 5.0 Via Filangieri 132, Vico Equense, NA
Hotel Mary on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Sorrento Peninsula on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 68 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet/patiot ja LCD-televisiot.
62 €
Hotel Sorrento City

Hotel Sorrento City

3.0 kautta 5.0 Corso Italia, 221, Sorrento, NA
Hotel Sorrento City on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrenton huvivenesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kattoterassi. Tässä 3 tähden hotellissa on 12 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
54 €
Unconventional Hotel Sorrento

Unconventional Hotel Sorrento

3.0 kautta 5.0 Via Angri, 57/59, Sant'Agnello
Unconventional Hotel Sorrento on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden majoitusliikkeessä on 19 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
175 €
Villa Silvana Relais

Villa Silvana Relais

via correale 16, Sorrento, Città Metropolitana di Napoli
Villa Silvana Relais on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrenton huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä kaupunkipientalossa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
184 €
Hotel Belair

Hotel Belair

4.0 kautta 5.0 Via Capo, 29, Sorrento, NA
Hotel Belair on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden hotellissa on 49 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
111 €
La Vue D'Or

La Vue D'Or

4.0 kautta 5.0 Via Nastro Verde 88, Sorrento, NA
La Vue D'Or on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 65 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
140 €
Hotel Plaza

Hotel Plaza

4.0 kautta 5.0 via Fuorimura n.3, Sorrento, NA
Hotel Plaza on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrenton huvivenesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 65 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Sorrento

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Sorrento

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Sorrento

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Sorrento? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Sorrento. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 54 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 490 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Sorrento?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Sorrento löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Sorrento halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 2804 majoitusliikettä kohteessa Sorrento, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Sorrento?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Sorrento verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Sorrento löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Sorrento nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Sorrento

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.