Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
3.4. - 5.4.
Ensi viikonloppuna
10.4. - 12.4.

Suosituimmat Tsuruhashi hotellit

22 €
HIPPO Hostel & Cafe Bar

HIPPO Hostel & Cafe Bar

1.0 kautta 5.0 2-11-13 Tsuruhashi, Ikuno-ku, Osaka, Osaka
HIPPO Hostel & Cafe Bar sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Korea Town. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 1 tähden hostellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 4 kylpyhuonetta.
37 €
Guesthouse Jakotel Tsuruhashi

Guesthouse Jakotel Tsuruhashi

2.5 kautta 5.0 4-3-3 Tsuruhashi, Ikunoku, Osaka, Osaka
Guesthouse Jakotel Tsuruhashi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Korea Town. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.
54 €
Connect Inn

Connect Inn

2.5 kautta 5.0 1-3-17 Tsuruhashi, Osaka, Osaka
Connect Inn sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Korea Town. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
50 €
Asahi group Osaka Tsuruhashi Tei Hotel

Asahi group Osaka Tsuruhashi Tei Hotel

2.0 kautta 5.0 3-3-24, Tsuruhashi, Ikuno-ku, Osaka, Osaka
Asahi group Osaka Tsuruhashi Tei Hotel on saanut hyvää palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Korea Town. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Tinker Bell

Tinker Bell

3.0 kautta 5.0 4-7-21 Tsuruhashi, Osaka, Osaka
Tämä loma-asunto on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Korea Town. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Loma-asunto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Kominka NEBOU

Kominka NEBOU

2.5 kautta 5.0 5-7-21 Tsuruhashi, Ikuno-ku, Osaka, Osaka
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Korea Town. Loma-asunto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Joyful House

Joyful House

3.5 kautta 5.0 5 Chome-14-14, TsuruhashiIkuno-ku, Osaka, Osaka
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Korea Town. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Yoken-sya

Yoken-sya

3.0 kautta 5.0 4-11-28 Tsuruhashi, Osaka, Osaka
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Korea Town. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
CORLUX

CORLUX

3.0 kautta 5.0 4-9-13 Tsuruhashi, Ikuno-ku, Osaka, Osaka
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Korea Town. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Majoitus kohteessa Tsuruhashi

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Tsuruhashi, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Tsuruhashi hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Tsuruhashi suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Tsuruhashi

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Tsuruhashi. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Tsuruhashi on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Tsuruhashi ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Tsuruhashi

Kohteessa Tsuruhashi riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Tsuruhashi parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Tsuruhashi.

Viimeisimmät Tsuruhashi hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.