Pääosion alkuosa

Suositut Huvilat – Vari-Voula-Vouliagmeni

The Margi Villa 1,692 €
The Margi Villa

The Margi Villa

26 Kronou, Vari-Voula-Vouliagmeni
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kavouri Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.

  Villa Azure Hae hinnat
  Villa Azure

  Villa Azure

  Parnassou 41, Vari-Voula-Vouliagmeni
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Glyfadan uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.

   Tämä Ominaisuus, Jossa on oma Uima-allas, on 8 Minuutin Kävelymatkan Päässä "yabanaki" Varkizan Rannalta 506 €
   Tämä Ominaisuus, Jossa on oma Uima-allas, on 8 Minuutin Kävelymatkan Päässä "yabanaki" Varkizan Rannalta

   Tämä Ominaisuus, Jossa on oma Uima-allas, on 8 Minuutin Kävelymatkan Päässä "yabanaki" Varkizan Rannalta

   Vasileioy Tsitsani 6a, Villa, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attica
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Glyfadan uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan, kuntokeskuksen ja porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

    Athens Beachfront Luxury Villa Hae hinnat
    Athens Beachfront Luxury Villa

    Athens Beachfront Luxury Villa

    Ious 21, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attiki
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kavouri Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

     Auringonlasku Villa Vouliagmeni Hae hinnat
     Auringonlasku Villa Vouliagmeni

     Auringonlasku Villa Vouliagmeni

     9 Evridikis, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attica
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vouliagmenin kylpyläjärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaille keittiön ja 4 kylpyhuonetta.

      Kahden Kerroksen Huvila Puutarhalla Voulassa 473 €
      Kahden Kerroksen Huvila Puutarhalla Voulassa

      Kahden Kerroksen Huvila Puutarhalla Voulassa

      225 Leof. Kon/nou Karamanli, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attica
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kavouri Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi 3 kylpyhuonetta.

       Vouliagmeni Villa Hae hinnat
       Vouliagmeni Villa

       Vouliagmeni Villa

       Fleming 19A, Varkiza, Vari-Voula-Vouliagmeni
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Glyfadan uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

        Ateenan Huvila - Viiden Makuuhuoneen Huvila, Vuodepaikkoja 12 Hae hinnat
        Ateenan Huvila - Viiden Makuuhuoneen Huvila, Vuodepaikkoja 12

        Ateenan Huvila - Viiden Makuuhuoneen Huvila, Vuodepaikkoja 12

        ious 21, 1, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attica
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kavouri Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.

         Perfect Athenian Villa Hae hinnat
         Perfect Athenian Villa

         Perfect Athenian Villa

         Armonias 8, Vari-Voula-Vouliagmeni
           
          5.0 kautta 5.0 Tähteä

          Perfect Athenian Villa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Astir-ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.

          Tilava Huvila Upealla Merinäköalalla Ateenassa Hae hinnat
          Tilava Huvila Upealla Merinäköalalla Ateenassa

          Tilava Huvila Upealla Merinäköalalla Ateenassa

          4 Mesologgiou, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attica
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Glyfadan uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi concierge-palvelut. Huvila tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.

           Kolmen Tason Villa, Jossa on oma Uima-allas Hae hinnat
           Kolmen Tason Villa, Jossa on oma Uima-allas

           Kolmen Tason Villa, Jossa on oma Uima-allas

           31 Vasileos Konstantinou, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attica
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Glyfadan uimaranta. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen uima-altaan ja keittiön.

            Villa Lillium Allas ja Puutarha JJ Hospitality Hae hinnat
            Villa Lillium Allas ja Puutarha JJ Hospitality

            Villa Lillium Allas ja Puutarha JJ Hospitality

            6 Efterpis, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attica
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vouliagmenin kylpyläjärvi. Huvila tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.

             Kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

             Jos etsit kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

             Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

             Kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

             Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

             Kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

             Kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Vari-Voula-Vouliagmeni näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

             Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Vari-Voula-Vouliagmeni

             Kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

             Kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

             Jos etsit kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

             Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

             Kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

             Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

             Kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

             Kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Vari-Voula-Vouliagmeni näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

             Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Vari-Voula-Vouliagmeni

             Kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Vari-Voula-Vouliagmeni

             Näytä kaikki 132 majoitusliikettä kohteessa Vari-Voula-Vouliagmeni
             The Margi 162 €
             The Margi

             The Margi

             11 Litous, Vouliagmeni, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attiki
               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              Astir-ranta ja Kavouri Beach (ranta) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Vouliagmenin kylpyläjärvi ja Voulan uimaranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

              Divani Apollon Palace & Thalasso 160 €
              Divani Apollon Palace & Thalasso

              Divani Apollon Palace & Thalasso

              10 Ag. Nikolaou & Iliou Str., Kavouri, Vouliagmeni, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attiki
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Kavouri Beach (ranta), Astir-ranta ja Vouliagmenin kylpyläjärvi sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskuksesta. Voulan uimaranta ja Glyfadan ostosalue ovat myös 5 kilometrin päässä.

               Four Seasons Astir Palace Hotel Athens 431 €
               Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

               Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

               40 Apollonos Street, Vouliagmeni, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attica
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Astir-ranta ja Vouliagmenin kylpyläjärvi sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Glyfadan ostosalue ja Glyfada Golf Club of Athens ovat myös 15 kilometrin päässä.

                Vouliagmeni Suites 90 €
                Vouliagmeni Suites

                Vouliagmeni Suites

                8, Panos and Chlois Street, Vouliagmeni, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attiki
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Vouliagmenin kylpyläjärvi ja Astir-ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kavouri Beach (ranta) sijaitsee 2,3 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.