Finnair: Lennot Helsinki (HEL) – Oulu (OUL)

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot HEL –> OUL

Halvimmat viimeisten 7 päivän aika löydetyt lennot kohteeseen Oulu olivat 48 € (yksisuuntainen lento) ja 96 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus saattavat muuttua. Lisäehtoja saatetaan soveltaa.

Lentoyhtiön Finnair lennot kohteesta HEL kohteeseen OUL

ebookers tarjoaa halpoja hintoja yhtiön Finnair reitillä Helsinki –> Oulu. Hintatakuumme ansiosta voit varata lentosi kohteeseen OUL vaikka heti. Joustavan varauskalenterin avulla löydät helposti parhaat lentopäivät ja säästät lennoistasi vieläkin enemmän reitillä HEL–OUL. Olitpa matkalla ansaitulle lomalle tai työmatkalla, hyödynnä nämä lentotarjoukset nyt ja ota rennosti!

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.