Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Lontoo Tukholma

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Lontoo - Tukholma

Lähtölentokentän IATA-koodi LON
Kohdelentokentän IATA-koodi STO
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 3 tuntia 33 minuuttia

Lennot Lontoo–Tukholma

Oletko suuntaamassa kohteeseen Tukholma? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Lontoo–Tukholma löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Tukholma on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Lontoo–Tukholma – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Lontoo–Tukholma etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Lontoo kohteeseen Tukholma saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Lontoo–Tukholma ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Tukholma?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Tukholma, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Tukholma nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Lontoo–Tukholma

Tätä reittiä lentää yhteensä 1 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Lontoo–Tukholma maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 151 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Lontoo – Tukholma

Onko kohteiden Lontoo ja Tukholma välillä suoria lentoja?

Onko Lontoo – Tukholma -reitti lomasi ensimmäinen etappi? Mikset harkitsisi reittiä Lontoo (LHR-Heathrow) – Tukholma (ARN-Arlanda)? Voit varata lentosi useilta tätä reittiä liikennöiviltä lentoyhtiöiltä, joihin kuuluvat SAS ja British Airways. Jos kummallakaan näistä ei ole matkasuunnitelmiisi sopivia aikoja tai päiviä, voit kokeilla muita lentoyhtiöitä, esimerkkeinä Norwegian Air International tai Norwegian Air Shuttle. Ne molemmat lentävät väliä Lontoo (LGW-Gatwick) – Tukholma (ARN-Arlanda).

Kohteiden Lontoo ja Tukholma välinen etäisyys on 1 450 km, ja suora lento kestää suurin piirtein 2 tuntia ja 31 minuuttia. Lentoaika voi kuitenkin olla niinkin vähäinen kuin 2 tuntia ja 25 minuuttia. Pidä silmällä luotettavien lentoyhtiöiden, kuten SAS ja Norwegian Air International, erikoistarjouksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Lontoo ja Tukholma välisille lennoille?

Yleisimmin liikennöidyt reitit kohteiden Lontoo ja Tukholma välillä ovat:

  • Lontoo (LHR-Heathrow) – Tukholma (ARN-Arlanda): 117 lentoa viikossa
  • Lontoo (LGW-Gatwick) – Tukholma (ARN-Arlanda): 72 lentoa viikossa
  • Lontoo (LCY-London City) – Tukholma (ARN-Arlanda): 44 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Lontoo ja Tukholma välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaipaatko lennollasi viihdykettä? Tai loistavaa palvelua? Vaikka useat lentoyhtiöt liikennöivät kohteiden Lontoo ja Tukholma välillä, valitsemalla yhden näistä suosituista lentoyhtiöistä, takaat, että lomasi alkaa oikealla tavalla:

  • SAS, 424 lentoa kuussa
  • Norwegian Air International, 228 lentoa kuussa
  • KLM, 118 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 115 lentoa kuussa
  • British Airways, 110 lentoa kuussa
  • Virgin Atlantic, 95 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Lontoo ja Tukholma välillä on?

17 jokapäiväistä lentoa välillä Lontoo – Tukholma takaavat, että matkanteko kohteeseen Tukholma on helppoa.

Varatuimmat hotellit Tukholma

Näytä kaikki 366 majoitusliikettä kohteessa Tukholma
91 €
Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

4.0 kautta 5.0 Ringvaegen 98, Tukholma
Clarion Hotel Stockholm on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Globen. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 532 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LCD-television.
59 €
Quality Hotel Friends

Quality Hotel Friends

4.0 kautta 5.0 Råsta Strandväg 1, Solna
Quality Hotel Friends on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Mall of Scandinavia on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntoklubi. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 400 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja minibaarin.
113 €
Elite Hotel Marina Tower

Elite Hotel Marina Tower

4.5 kautta 5.0 Saltsjoqvarns Kaj 25, Nacka, Stockholm
Elite Hotel Marina Tower on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta ABBA-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 186 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.