Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Lontoo - Rooma

Lähtölentokentän IATA-koodi LON
Kohdelentokentän IATA-koodi ROM
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 3 tuntia 37 minuuttia

Lennot Lontoo–Rooma

Oletko suuntaamassa kohteeseen Rooma? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Lontoo–Rooma löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Rooma on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Lontoo–Rooma – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Lontoo–Rooma etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Lontoo kohteeseen Rooma saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Lontoo–Rooma ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Rooma?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Rooma, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Rooma nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Lontoo–Rooma

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Lontoo–Rooma maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Lontoo – Rooma

Onko kohteiden Lontoo ja Rooma välillä suoria lentoja?

Voit valita useista lentoyhtiöistä. Suunnitelmiisi voisi sopia esimerkiksi reitti Lontoo (LHR-Heathrow) – Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema), jota operoivat muun muassa British Airways ja Alitalia. Tai ehkä reitti Lontoo (LGW-Gatwick) – Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema) sopii sinulle paremmin. Sitä lentävät easyJet ja Vueling.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Lontoo ja Rooma välillä kestää?

1 450 km pituiseen lentomatkaan saattaa mennä vain 2 tuntia ja 30 minuuttia, mutta yleensä tähän lentomatkaan menee 2 tuntia ja 35 minuuttia. Olitpa sitten ottamassa hyvin ansaittua lomaa töistä tai lähdössä koko perheen kanssa matkalle, British Airways ja Vueling tarjoavat suoria lentoja kohteiden Lontoo ja Rooma välillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Lontoo ja Rooma välisille lennoille?

Yleisimmin liikennöidyt reitit kohteiden Lontoo ja Rooma välillä ovat:

  • Lontoo (LGW-Gatwick) – Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema): 129 lentoa viikossa
  • Lontoo (LHR-Heathrow) – Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema): 108 lentoa viikossa
  • Lontoo (LTN-Luton) – Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema): 57 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Lontoo ja Rooma välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaipaatko lennollasi viihdykettä? Tai ystävällistä palvelua? Vaikka monet yhtiöt lentävät kohteiden Lontoo ja Rooma välillä, jos valitset yhden näistä suosituista lentoyhtiöistä, takaat, että lomasi alkaa hyvin:

  • British Airways, 764 lentoa kuussa
  • Vueling, 631 lentoa kuussa
  • Iberia, 573 lentoa kuussa
  • Ryanair, 416 lentoa kuussa
  • Virgin Atlantic, 337 lentoa kuussa
  • Delta Air Lines, 270 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Lontoo ja Rooma välillä on?

Viime hetken lomat voivat tuoda jännitystä elämään. 18 päivittäistä lentoa välillä Lontoo – Rooma takaavat, että voit valita itsellesi parhaiten sopivan lentoajan.

Varatuimmat hotellit Rooma

Näytä kaikki 12 748 majoitusliikettä kohteessa Rooma
75 €
Hotel 87 Eighty-Seven - Maison D'Art Collection

Hotel 87 Eighty-Seven - Maison D'Art Collection

4.0 kautta 5.0 Via del Tritone 87-89, Rooma, Rooma
Hotel 87 Eighty-Seven - Maison D'Art Collection on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Veneto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 42 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
64 €
Otivm Hotel

Otivm Hotel

4.0 kautta 5.0 Via D'Aracoeli, 11, Rooma
Otivm Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Venezia. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä 4 tähden hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
38 €
Navona Theatre Hotel

Navona Theatre Hotel

3.0 kautta 5.0 Vicolo dei Granari 3, Rooma, RM
Navona Theatre Hotel on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Navona. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.