Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Los Angeles

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Los Angeles

Lähtölentokentän IATA-koodi BMA
Kohdelentokentän IATA-koodi LAX
Lennon hinta 290 €

Lennot Tukholma–Los Angeles

Oletko suuntaamassa kohteeseen Los Angeles? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Los Angeles löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Los Angeles on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tukholma–Los Angeles – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Los Angeles etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Los Angeles saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Los Angeles ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Los Angeles?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Los Angeles, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Los Angeles nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Los Angeles

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Tukholma–Los Angeles maksaa tällä hetkellä vain 291 €, kallein puolestaan jopa 733 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Tukholma - Los Angeles Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tukholma – Los Angeles?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tukholma -- Los Angeles on 291 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Los Angeles. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tukholma -- Los Angeles on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tukholma – Los Angeles on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tukholma -- Los Angeles on tarjolla 274 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tukholma – Los Angeles?

  reitillä Tukholma -- Los Angeles liikennöi 20 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tukholma – Los Angeles -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Tukholma ovat:\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\n\nSaapuessasi kohteeseen Los Angeles voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n\n\n* Los Angeles Intl. (LAX)\n* John Wayne (SNA)\n* Long Beach Municipal (LGB)\n* Bob Hope (BUR)\n* Ontario Intl. (ONT)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Los Angeles.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tukholma – Los Angeles?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tukholma -- Los Angeles hintaan 291 €! Reitillä Tukholma -- Los Angeles 20 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tukholma liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- Los Angeles (LAX)\n * Scandinavian Airlines\n * Lufthansa\n * Delta Air Lines\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- Los Angeles (SNA)\n * Scandinavian Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- Los Angeles (BUR)\n * Lufthansa\n * United Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tukholma – Los Angeles useimmin?

  * Tukholma (ARN) -- Los Angeles (LAX)\n * Scandinavian Airlines -- 71 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- LAX\n \n\n * Lufthansa -- 26 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- LAX\n \n\n * Delta Air Lines -- 23 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- LAX\n\n\n\n* Tukholma (ARN) -- Los Angeles (SNA)\n * Scandinavian Airlines -- 14 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- SNA\n\n\n\n* Tukholma (ARN) -- Los Angeles (BUR)\n * Lufthansa -- 3 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- BUR\n \n\n * United Airlines -- 3 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- BUR\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tukholma lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Los Angeles joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 71 lentoa reitillä Tukholma -- Los Angeles. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 249 lentoa kohteeseen Los Angeles (LAX).\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 14 lentoa kohteeseen Los Angeles (SNA).\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 6 lentoa kohteeseen Los Angeles (BUR).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Tukholma – Los Angeles?

  Suora lento reitillä Tukholma -- Los Angeles kestää yleensä noin 11 tuntia, ja lennetty etäisyys on 8 909,03 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 2 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 18 tuntia, 15 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tukholma – Los Angeles?

  * Lento reitillä Tukholma (ARN) -- Los Angeles (LAX)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 09.55\n * Aikaisin saapumisaika: 12.15\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 14.50\n * Myöhäisin saapumisaika: 16.50\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (ARN) -- Los Angeles (SNA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 10.20\n * Aikaisin saapumisaika: 16.22\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 12.25\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.12\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (ARN) -- Los Angeles (BUR)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 09.05\n * Aikaisin saapumisaika: 21.52\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 09.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.52\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Tukholma – Los Angeles liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Tukholma -- Los Angeles liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------------------|\n| Scandinavian Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n| Lufthansa | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n| Delta Air Lines | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n| United Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n| Air France | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tukholma – Los Angeles?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Los Angeles

Näytä kaikki 5 653 majoitusliikettä kohteessa Los Angeles
119 €
Crowne Plaza Los Angeles - International Airport

Crowne Plaza Los Angeles - International Airport

4.0 kautta 5.0 5985 W Century Blvd, Los Angeles, CA
Crowne Plaza Los Angeles - International Airport on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Los Angeles Forum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 613 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.
180 €
The L.A. Grand Hotel Downtown

The L.A. Grand Hotel Downtown

3.5 kautta 5.0 333 S Figueroa St, Los Angeles, CA
The L.A. Grand Hotel Downtown on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Walt Disney Concert Hall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 487 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja minibaarit.
88 €
Wingate by Wyndham Los Angeles International Airport LAX

Wingate by Wyndham Los Angeles International Airport LAX

3.0 kautta 5.0 10300 S La Cienega Blvd, Inglewood, CA
Wingate by Wyndham Los Angeles International Airport LAX on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Los Angeles Forum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 148 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.