Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Minneapolis - St.Paul

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Minneapolis - St.Paul

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi MSP
Lennon hinta 573 €

Halvat lennot Helsingistä Minneapolis-St. Pauliin

Etsitkö lentoja Minneapolisiin tai Saint Pauliin, Mississippi- ja St.Croixjokien maisemiin? Minneapolis ja Saint Paul eli Twin Cities sijaitsevat Minnesotan osavaltiossa Amerikan yhdysvaltojen Keskilännessä. Saint Paul on osavaltion pääkaupunki ja toiseksi suurin kaupunki Minneapolisin jälkeen. Varaa lennot Helsingistä Minneapolis-St. Pauliin ja lähde tutustumaan kiinnostavaan kulttuurikohteeseen, joka tarjoaa lisäksi mahtavaa shoppailua ja upeita luontoelämyksiä.

Helsinki–Minneapolis-St. Paul -lennot

Helsingistä on hyvät lentoyhteydet Minneapolisiin ja Saint Pauliin, mutta suoria lentoja tällä reitillä ei ole. Lentoja tarjoavat esimerkiksi Finnair, KLM, American Airlines, Icelandair, SAS ja Lufthansa. Välilaskuja on reitistä riippuen joko yksi tai kaksi. Lentohinnat ovat edullisimmillaan tammi–helmikuussa ja kalleimmillaan marras–joulukuussa. Lennot Helsingistä Minneapolis-St. Pauliin maksavat noin 800–1 000 euroa. Nopeimpiin yhteyksiin kuuluu vain yksi välilasku esimerkiksi Reykjavikissa tai Amsterdamissa. Silloin matka-aika on kymmenen tunnin luokkaa. Edullisempiin yhteyksiin sisältyy kaksi välilaskua, ja matka-aika venyy 20 tunnin tienoille tai jopa yli. Lippujen hinnassa voi säästää reilusti, jos tekee varauksen hyvissä ajoin etukäteen – edulliset lennot Helsingistä Minneapolis-St. Pauliin voit löytää noin 500 eurolla. Perillä Minneapolisissa ja Saint Paulissa odottaa mannerilmasto, johon kuuluvat kuumat kesät ja kylmät talvet. Lämpömittari voi näyttää 40 celsiusastetta tai yli – kumpaankin suuntaan. Mukavinta aikaa matkustaa ovat kevät ja syksy.

Onnistuneen matkan aakkoset

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on mukava lähteä matkalle Minneapolisiin ja Saint Pauliin. Kentän upeita palveluita kannattaa mahdollisuuksien mukaan hyödyntää jo ennen matkaa ja nauttia siellä vallitsevasta kiireettömästä tunnelmasta. Helsinki-Vantaan lentoasemalle on sujuvat liikenneyhteydet, joista voit valita joko bussin tai paikallisjunan. Molemmat lähtevät Helsingin keskustasta. Omalla autolla saapuvalle on tarjolla runsaasti pysäköintitilaa. Helsinki-Vantaalle voit saapua myös kotimaanlennolla.

Perillä Minneapolis-St. Paulissa

Minneapolis-St. Paulin kansainvälinen lentoasema (MSP) sijaitsee noin 16 kilometrin päässä sekä Minneapolisin että Saint Paulin keskustasta. Kentältä on LRT-kevytjunayhteys Minneapolisin keskustaan ja Mall of Americaan sekä 15 muuhun määränpäähän. Juna kulkee 10–15 minuutin välein, ja matka-aika Minneapolisin keskustaan on 25 minuuttia, Mall of Americaan 12 minuuttia. Tarjolla on myös bussiyhteys linjalla 54, joka lähtee Lindbergh-terminaali 1:n Transit Centerin edustalta. Humphrey-terminaalista 2 on tultava LRT-junalla terminaaliin 1, jos haluaa jatkaa bussilla matkaa kaupunkiin. Lentokentältä on myös pitkänmatkanbussiyhteyksiä muualle osavaltion alueelle. Minneapolisin ja Saint Paulin keskustaan pääsee kätevästi myös Taxicab-taksilla tai SuperShuttle-tilataksilla. Aikaero Suomen ja Minneapolis-St. Paulin välillä on -8 tuntia.

Parhaat majoitusvinkit Minneapolis-St. Pauliin

Minneapolisissa ja Saint Paulissa on suunnilleen Suomen hinnoissa. Suurin osa tarjolla olevista majoitusvaihtoehdoista on kansainvälisiä ketjuhotelleja, mutta pienempiäkin hotelleja on. Kesällä ilmastointi on välttämätön.

Nähtävää ja koettavaa Minneapolis-St. Paulissa

Kaksoiskaupungit ovat Yhdysvaltojen suurin kulttuurikeskus heti New Yorkin jälkeen. Voit varata liput teatteriin, konserttiin, elokuviin tai performanssiin loman jokaiselle illalle ja täyttää päivät galleria- ja museokierroksin. Minnesotan luonnontieteellinen museo tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen Mississippijoen olosuhteisiin. Myös Minnesotan lastenmuseo on kehuttu ja suosittu käyntikohde etenkin lapsiperheille. Mall of America on maan suurin ostos- ja vapaa-ajankeskus, jossa on satoja kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja oma huvipuisto kaiken keskellä. Minneapolisin keskustassa voi liikkua nähtävyydestä toiseen Skyway-kävelytunnelia pitkin, joka kulkee ilmassa kadun yläpuolella. Kaupungin alueella on useita viehättäviä puistoja. Suurten jokien lisäksi kaksoiskaupunkeja ympäröivät järvet, joita Minnesotan osavaltiossa on kaikkiaan 10 000. Vapaa-ajanviettotapoihin kuuluvat itsestään selvästi veneily ja kalastus. Upeassa luonnossa voi myös osallistua erilaisilla retkille ja vaelluksille.

Varaa heti halvat lennot Helsingistä Minneapolis-St. Pauliin ja koe kaksi kaupunkia yhdellä matkalla.

Varatuimmat hotellit Minneapolis - St.Paul

Näytä kaikki 1 515 majoitusliikettä kohteessa Minneapolis - St.Paul
119 €
Radisson Blu Mall of America

Radisson Blu Mall of America

4.5 kautta 5.0 2100 Killebrew Dr, Bloomington, MN
Radisson Blu Mall of America on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Mall of America (ostoskeskus) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 500 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
63 €
Millennium Minneapolis

Millennium Minneapolis

3.5 kautta 5.0 1313 Nicollet Ave, Minneapolis, MN
Millennium Minneapolis on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Minneapolis Convention Center on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 321 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja jääkaapin.
71 €
Hilton Garden Inn Minneapolis Airport Mall of America

Hilton Garden Inn Minneapolis Airport Mall of America

3.5 kautta 5.0 1601 East American Blvd, Bloomington, MN
Hilton Garden Inn Minneapolis Airport Mall of America on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mall of America (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 200 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.