Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Minneapolis - St.Paul

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Minneapolis - St.Paul

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi MSP
Lennon hinta 990 €

Halvat lennot Helsingistä Minneapolis-St. Pauliin

Etsitkö lentoja Minneapolisiin tai Saint Pauliin, Mississippi- ja St.Croixjokien maisemiin? Minneapolis ja Saint Paul eli Twin Cities sijaitsevat Minnesotan osavaltiossa Amerikan yhdysvaltojen Keskilännessä. Saint Paul on osavaltion pääkaupunki ja toiseksi suurin kaupunki Minneapolisin jälkeen. Varaa lennot Helsingistä Minneapolis-St. Pauliin ja lähde tutustumaan kiinnostavaan kulttuurikohteeseen, joka tarjoaa lisäksi mahtavaa shoppailua ja upeita luontoelämyksiä.

Helsinki–Minneapolis-St. Paul -lennot

Helsingistä on hyvät lentoyhteydet Minneapolisiin ja Saint Pauliin, mutta suoria lentoja tällä reitillä ei ole. Lentoja tarjoavat esimerkiksi Finnair, KLM, American Airlines, Icelandair, SAS ja Lufthansa. Välilaskuja on reitistä riippuen joko yksi tai kaksi. Lentohinnat ovat edullisimmillaan tammi–helmikuussa ja kalleimmillaan marras–joulukuussa. Lennot Helsingistä Minneapolis-St. Pauliin maksavat noin 800–1 000 euroa. Nopeimpiin yhteyksiin kuuluu vain yksi välilasku esimerkiksi Reykjavikissa tai Amsterdamissa. Silloin matka-aika on kymmenen tunnin luokkaa. Edullisempiin yhteyksiin sisältyy kaksi välilaskua, ja matka-aika venyy 20 tunnin tienoille tai jopa yli. Lippujen hinnassa voi säästää reilusti, jos tekee varauksen hyvissä ajoin etukäteen – edulliset lennot Helsingistä Minneapolis-St. Pauliin voit löytää noin 500 eurolla. Perillä Minneapolisissa ja Saint Paulissa odottaa mannerilmasto, johon kuuluvat kuumat kesät ja kylmät talvet. Lämpömittari voi näyttää 40 celsiusastetta tai yli – kumpaankin suuntaan. Mukavinta aikaa matkustaa ovat kevät ja syksy.

Onnistuneen matkan aakkoset

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on mukava lähteä matkalle Minneapolisiin ja Saint Pauliin. Kentän upeita palveluita kannattaa mahdollisuuksien mukaan hyödyntää jo ennen matkaa ja nauttia siellä vallitsevasta kiireettömästä tunnelmasta. Helsinki-Vantaan lentoasemalle on sujuvat liikenneyhteydet, joista voit valita joko bussin tai paikallisjunan. Molemmat lähtevät Helsingin keskustasta. Omalla autolla saapuvalle on tarjolla runsaasti pysäköintitilaa. Helsinki-Vantaalle voit saapua myös kotimaanlennolla.

Perillä Minneapolis-St. Paulissa

Minneapolis-St. Paulin kansainvälinen lentoasema (MSP) sijaitsee noin 16 kilometrin päässä sekä Minneapolisin että Saint Paulin keskustasta. Kentältä on LRT-kevytjunayhteys Minneapolisin keskustaan ja Mall of Americaan sekä 15 muuhun määränpäähän. Juna kulkee 10–15 minuutin välein, ja matka-aika Minneapolisin keskustaan on 25 minuuttia, Mall of Americaan 12 minuuttia. Tarjolla on myös bussiyhteys linjalla 54, joka lähtee Lindbergh-terminaali 1:n Transit Centerin edustalta. Humphrey-terminaalista 2 on tultava LRT-junalla terminaaliin 1, jos haluaa jatkaa bussilla matkaa kaupunkiin. Lentokentältä on myös pitkänmatkanbussiyhteyksiä muualle osavaltion alueelle. Minneapolisin ja Saint Paulin keskustaan pääsee kätevästi myös Taxicab-taksilla tai SuperShuttle-tilataksilla. Aikaero Suomen ja Minneapolis-St. Paulin välillä on -8 tuntia.

Parhaat majoitusvinkit Minneapolis-St. Pauliin

Minneapolisissa ja Saint Paulissa on suunnilleen Suomen hinnoissa. Suurin osa tarjolla olevista majoitusvaihtoehdoista on kansainvälisiä ketjuhotelleja, mutta pienempiäkin hotelleja on. Kesällä ilmastointi on välttämätön.

Nähtävää ja koettavaa Minneapolis-St. Paulissa

Kaksoiskaupungit ovat Yhdysvaltojen suurin kulttuurikeskus heti New Yorkin jälkeen. Voit varata liput teatteriin, konserttiin, elokuviin tai performanssiin loman jokaiselle illalle ja täyttää päivät galleria- ja museokierroksin. Minnesotan luonnontieteellinen museo tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen Mississippijoen olosuhteisiin. Myös Minnesotan lastenmuseo on kehuttu ja suosittu käyntikohde etenkin lapsiperheille. Mall of America on maan suurin ostos- ja vapaa-ajankeskus, jossa on satoja kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja oma huvipuisto kaiken keskellä. Minneapolisin keskustassa voi liikkua nähtävyydestä toiseen Skyway-kävelytunnelia pitkin, joka kulkee ilmassa kadun yläpuolella. Kaupungin alueella on useita viehättäviä puistoja. Suurten jokien lisäksi kaksoiskaupunkeja ympäröivät järvet, joita Minnesotan osavaltiossa on kaikkiaan 10 000. Vapaa-ajanviettotapoihin kuuluvat itsestään selvästi veneily ja kalastus. Upeassa luonnossa voi myös osallistua erilaisilla retkille ja vaelluksille.

Varaa heti halvat lennot Helsingistä Minneapolis-St. Pauliin ja koe kaksi kaupunkia yhdellä matkalla.

Helsinki - Minneapolis - St.Paul Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Minneapolis - St.Paul?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Minneapolis - St.Paul on 990 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Minneapolis - St.Paul. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Minneapolis - St.Paul on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Minneapolis - St.Paul on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Minneapolis - St.Paul on tarjolla 111 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Minneapolis - St.Paul?

  reitillä Helsinki -- Minneapolis - St.Paul liikennöi 10 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Minneapolis - St.Paul -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Minneapolis - St.Paul: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Minneapolis St. Paul Intl. (MSP), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Minneapolis - St.Paul.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Minneapolis - St.Paul?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Minneapolis - St.Paul hintaan 990 €! Reitillä Helsinki -- Minneapolis - St.Paul 10 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Minneapolis - St.Paul (MSP)\n * Finnair\n * American Airlines\n * British Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Minneapolis - St.Paul useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Minneapolis - St.Paul (MSP)\n * Finnair -- 32 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MSP\n \n\n * American Airlines -- 15 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MSP\n \n\n * British Airways -- 15 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MSP\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Minneapolis - St.Paul joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 32 lentoa reitillä Helsinki -- Minneapolis - St.Paul. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 111 lentoa kohteeseen Minneapolis - St.Paul (MSP).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Minneapolis - St.Paul tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Minneapolis - St.Paul ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 11 tuntia, 15 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 7 206,71 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 21 tuntia, 49 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 17 tuntia, 11 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Minneapolis - St.Paul?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Minneapolis - St.Paul (MSP)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.00\n * Aikaisin saapumisaika: 11.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 15.35\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.49\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Minneapolis - St.Paul?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Minneapolis - St.Paul

Näytä kaikki 987 majoitusliikettä kohteessa Minneapolis - St.Paul
Radisson Blu Mall of America

Radisson Blu Mall of America

2100 Killebrew Dr, Bloomington, MN
  4.5 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  Sea Life Minnesota Aquarium (akvaario) ja Mall of America (ostoskeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Mall of American ...

  Radisson Blu Mall of America158 €

  Radisson Blu Mall of America158 €
  La Quinta Inn & Suites by Wyndham Minneapolis Bloomington W

  La Quinta Inn & Suites by Wyndham Minneapolis Bloomington W

  5151 American Blvd West, Bloomington, MN
   3.0 kautta 5.0
    
    

   Normandale Lake Park (puisto), Hyland Ski and Snowboard Area (hiihtokeskus) ja Rasmusseen College - Bloomington Campus 3 kilometrin päässä tästä hotellista. ...

   La Quinta Inn & Suites by Wyndham Minneapolis Bloomington W65 €

   La Quinta Inn & Suites by Wyndham Minneapolis Bloomington W65 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.