Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Maalaistalot Brasilia

Hae hinnat
Hotel Fazenda Salto Grande

Hotel Fazenda Salto Grande

3.0 kautta 5.0
Hotel Fazenda Salto Grande sijaitsee lähellä kohdetta Jardim Itaóca. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden maatilamajoituksessa on 62 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
12 €
Hotel Fazenda Ariranha

Hotel Fazenda Ariranha

3.0 kautta 5.0 Vicinal Ariranha, Vista Alegre do Alto, Ariranha, SP
Hotel Fazenda Ariranha tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden maatilamajoituksessa on 28 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
96 €
Rancho Coração Aberto

Rancho Coração Aberto

2.5 kautta 5.0
Rancho Coração Aberto sijaitsee lähellä kohdetta Capitólion keinotekoinen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden maalaistalossa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
CASA BROTAS -REPRESA BROA- VILA PINHAL

CASA BROTAS -REPRESA BROA- VILA PINHAL

2.5 kautta 5.0 Av. Perimetral, Sala 4, Vila Pinhal do Broa, Itirapina, SP
CASA BROTAS -REPRESA BROA- VILA PINHAL sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Praia artificial. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 2,5 tähden maalaistalossa on 3 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
CASA CEREJEIRA NA REPRESA DO BROA

CASA CEREJEIRA NA REPRESA DO BROA

2.5 kautta 5.0 Av. Perimetral, Sala 4, Condomínio Vila Pinhal do Broa, Itirapina, SP
CASA CEREJEIRA NA REPRESA DO BROA sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Praia artificial. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 2,5 tähden maalaistalossa on 2 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Shambala Piri

Shambala Piri

3.0 kautta 5.0
Shambala Piri tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden maalaistalossa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
41 €
Fazenda dos Anjos

Fazenda dos Anjos

2.5 kautta 5.0 Rod. MG 167 Km 2,5, Cambuquira/Três Corações, Cambuquira, MG
Fazenda dos Anjos sijaitsee lähellä kohdetta Vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden maalaistalossa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
Hae hinnat
Sede Campestre Igreja Batista Shekinah

Sede Campestre Igreja Batista Shekinah

Df 250 Km 12 Chacara 31, Paranoa, DF
Sede Campestre Igreja Batista Shekinah tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan. Tässä maalaistalossa on 10 huonetta.
Hae hinnat
Chacara So Alegria em Parnamirim

Chacara So Alegria em Parnamirim

2.5 kautta 5.0
Chacara So Alegria em Parnamirim tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Kohteen Brasilia Maalaistalot – varaa ebookersilta

Haluaisitko yöpyä paikassa, jolla on takanaan vuosisatojen historia ja loistelias menneisyys? Monet kohteen Brasilia Maalaistalot ovat historiallisia rakennuksia, jotka ovat toimineet menneinä vuosisatoina yläluokkaisten sukujen koteina. Niissä on edelleen näkyvillä vaikutteita menneistä ajoista, kuten itämaisia mattoja, vanhoja öljymaalauksia ja antiikkiesineiden peittämiä takanreunuksia. Kohteen Brasilia Maalaistalot tarjoavat kuitenkin nykyaikaiset mukavuudet, joihin kuuluvat esimerkiksi langaton internetyhteys ja modernit kylpyhuoneet.

Kohteen Brasilia Maalaistalot – vietä rentouttava loma

Maaseudulla vietetty loma on tervetullut tauko arjen kiireiden keskellä. Kohteen Brasilia Maalaistalot, jotka löytyvät ebookersin sivuilta, sopivat erinomaisesti rauhallisen loman viettämiseen. Kohteen Brasilia Maalaistalot sijaitsevat yleensä vähän syrjemmässä, mikä takaa levollisen ilmapiirin. Vaikka tilava huone ja ihanan pehmeä sänky vetävätkin puoleensa, välillä kannattaa lähteä kävelylle raikkaaseen ulkoilmaan ja tutustua kohdetta Brasilia ympäröivään maaseutuun.

Kun loman viettää maatalossa, pääsee nauttimaan maistuvista aterioista. Ruoat valmistetaan lähellä tuotetuista aineksista ja niiden valmistuksesta vastaavat taitavat kokit. Myös ruokailutilat ovat viihtyisät. Maalaistalot tarjoavat makuelämyksiä pitkin päivää runsaista aamiaisista herkullisiin iltapäiväteekattauksiin. Jos haluat kuitenkin välillä lähteä tutustumaan kohteen Brasilia muuhun ravintolatarjontaan, henkilökunta osaa kertoa sinulle parhaimmat ravintolavinkit.

Valitsitpa minkä tahansa maatalomajoituksen kohteessa Brasilia, ympäristö on varmasti viihtyisä. Valinnan varaa riittää isoista, lukemattomien huoneiden täyttämistä taloista pienempiin, vain muutamia vieraita majoittaviin hotelleihin, jotka tekevät vaikutuksen pelkistetyllä tunnelmallaan. Katso kaikki kohteen Brasilia Maalaistalot ebookers.fi-sivustolta.

Löydä helposti kohteen Brasilia Maalaistalot ebookersin avulla

Monissa majoitusta tarjoavissa maataloissa on myös erilaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten uima-allas tai tenniskenttä. Käytä majoituksen valinnassa apuna hakutoiminnon suodattimia, joilla voit rajata tuloksia esimerkiksi haluamiesi palveluiden mukaan. Voit käyttää apuna myös karttatoimintoa, joka näyttää kohteen Brasilia Maalaistalot kartalla. Löydä juuri toiveitasi vastaava maatalomajoitus kohteesta Brasilia, ja pian voit alkaa laskea päiviä tulevaan lomaasi.

Suosituimmat hotellit Brasilia

Näytä kaikki 40 546 majoitusliikettä kohteessa Brasilia
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.