Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Engelberg

196 €
Villa Hundert Boutique Montainscape

Villa Hundert Boutique Montainscape

4.0 kautta 5.0 100 Fellenrütistrasse, Engelberg, OW
Villa Hundert Boutique Montainscape sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Engelberg-Titlis-hiihtokeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
141 €
H+ Hotel & SPA Engelberg

H+ Hotel & SPA Engelberg

4.0 kautta 5.0 Dorfstraße 33, Engelberg, OW
H+ Hotel & SPA Engelberg on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Engelberg-Titlis-hiihtokeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1983 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 128 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
185 €
Hotel Bellevue-Terminus

Hotel Bellevue-Terminus

4.0 kautta 5.0 Bahnhofstrasse 10, Engelberg, OW
Bellevue-Terminus - Urban Lifestyle Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Engelberg-Titlis-hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1898 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 73 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
108 €
Hotel Central

Hotel Central

3.0 kautta 5.0 Dorfstrasse 48, Engelberg, OW
Hotel Central on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Engelberg-Titlis-hiihtokeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1910 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 37 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
117 €
Hotel Cathrin

Hotel Cathrin

3.0 kautta 5.0 Birrenweg 22, Engelberg, OW
Hotel Cathrin on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Engelberg-Titlis-hiihtokeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuntokeskus. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 29 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
140 €
H+ Hotel Sonnwendhof Engelberg

H+ Hotel Sonnwendhof Engelberg

3.0 kautta 5.0 Gerschniweg 1, Engelberg, OW
H+ Hotel Sonnwendhof Engelberg on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Engelberg-Titlis-hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 28 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
130 €
Belmont

Belmont

3.0 kautta 5.0 Dorfstrasse 54, Engelberg, OW
Belmont on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Engelberg-Titlis-hiihtokeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1977 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 22 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
104 €
Spannort Inn

Spannort Inn

3.0 kautta 5.0 Bahnhofstrasse 7, Engelberg
Spannort Inn on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Engelberg-Titlis-hiihtokeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hiihtokuljetukset. Tässä vuonna 1920 rakennetussa 3 tähden pensionaatissa on 19 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.
139 €
Hotel Schweizerhof Engelberg

Hotel Schweizerhof Engelberg

3.0 kautta 5.0 Dorfstrasse 42, Engelberg, OW
Hotel Schweizerhof Engelberg on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Engelberg-Titlis-hiihtokeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1896 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 38 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.
Hae hinnat
Berghotel Trübsee

Berghotel Trübsee

3.0 kautta 5.0 Truebsee, Engelberg, OW
Berghotel Trübsee sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Engelberg-Titlis-hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3 tähden hotellissa on 37 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
176 €
Banklialp

Banklialp

3.0 kautta 5.0 Bänklialpweg 25, Engelberg
Banklialp sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Engelbergin luostari. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden hotellissa on 140 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
189 €
Berglodge Restaurant Ristis

Berglodge Restaurant Ristis

2.5 kautta 5.0 Wydenstrasse 55, Engelberg
Berglodge Restaurant Ristis sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Engelbergin luostari. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 7 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
192 €
Sport- und Wellnesshotel Eienwäldli

Sport- und Wellnesshotel Eienwäldli

3.5 kautta 5.0 Wasserfallstrasse 108, Engelberg, OW
Sport- und Wellnesshotel Eienwäldli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Engelberg-Titlis-hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 20 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
135 €
Ski Lodge Engelberg

Ski Lodge Engelberg

3.0 kautta 5.0 Erlenweg 36, Engelberg, OW
Ski Lodge Engelberg on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Engelberg-Titlis-hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 39 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Hotel Waldegg

Hotel Waldegg

4.0 kautta 5.0 Schwandstrasse 91, Engelberg, OW
Hotel Waldegg on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Engelbergin luostari. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1963 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 60 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Kohteen Engelberg hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Engelberg? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 87 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Engelberg löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Engelberg


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Engelberg, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Engelberg niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Engelberg
 • H+ Hotel Sonnwendhof Engelberg
 • Hotel Cathrin

Nämä kohteen Engelberg majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel Waldegg
 • Sport- und Wellnesshotel Eienwäldli
 • H+ Hotel & SPA Engelberg

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Engelberg pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Minotel Edelweiss
 • Sport- und Wellnesshotel Eienwäldli
 • Hotel Cathrin

Kohteeseen Engelberg tutustuminen


Ystävällinen Engelberg on tunnettu vuoristonäkymistä ja kylpylöistään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Engelberg ja sen lähellä kuuluu:

 • Engelbergin luostari
 • Titlisin jäätikkö
 • Engelberg-Titlis-hiihtokeskus
 • Fuerenalpin köysirata
 • Sveitsin Alpit
 • Mount Pilatus
 • Sveitsin kuljetusmuseo

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Engelberg, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Bern (BRN-Belp). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Engelberg?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Engelberg, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Engelberg, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Kesäkuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas huhtikuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 7°C ja öisin -5°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 19°C päivisin ja 0°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 21°C ja öisin 6°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 14°C ja -4°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Engelberg on 30 cm.

Viimeksi varatut hotellit Engelberg

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.