Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Alicante

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Alicanteen

Alicante on Espanjan Costa Blancan helmi. Se tunnetaan aurinkoisena lomakohteena, joka houkuttelee monenlaisia matkailijoita. Välimeren rannalla, Espanjan kaakkoisrannikolla sijaitseva kaupunki on monipuolinen ja viehättävä paikka, ja sinne tehdään paljon lentoja ympäri vuoden. Lennot Alicanteen ovat suosituimpia kesän aikaan, jolloin alueella vallitsee upea sää. Espanjan eteläpuoliskolla kesäiset kelit jatkuvat vielä pitkälle syksyyn ja puolestaan alkavat aikaisin keväällä, joten parasta matkustusaikaa on lähes puoli vuotta. Halvat lennot Alicanteen löytyvät helpoimmin kiireisimmän sesongin ulkopuolelta, mutta koska tarjontaa on runsaasti, on kilpailu tuonut hintoja alas myös vilkkaimpina aikoina. Suomesta pääsee halvalla Alicanteen sekä suorilla lennoilla että välilaskullisilla lennoilla. Suorat lennot Alicanteen kestävät reilut neljä tuntia ja välilaskulla tehtävät matkat luonnollisesti pidempään – valikoimaa riittää joka lähtöön. Lentoja hakiessa voi tehdä valintansa monella perusteella aina edullisimmasta hinnasta nopeimpaan lentoon. Joillekin on tarkkaa saapua juuri tiettynä päivänä tiettyyn kellonaikaan, mutta jos matkapäivissä on hieman joustovaraa, kannattaa vertailla hintoja eri viikonpäivien välillä. Hinnat voivat nimittäin vaihdella merkittävästikin jopa peräkkäisinä päivinä. Suomesta Alicanteen suoria lentoja tekee Helsingistä Norwegian, ja lisäksi tarjolla on lukuisia muita lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat välilaskullisia vaihtoehtoja. Edulliset lennot Alicanteen ovat tuoneet Espanjan Costa Blancan myös pienellä budjetilla matkustavien saataville nopeasti ja kätevästi. Valkohiekkaiset rannat odottavat vierailijoita nauttimaan Välimeren tyynnyttävistä tyrskyistä.

Alicanteen halvalla

Kohtuuhintaisia lentoja saa yhä helpommin. Etsi halvat lennot Alicanteen kauttamme: laajasta valikoimasta löytyy jokaiseen makuun ja budjettiin sopiva vaihtoehto. Lento Alicanteen on nopea, sillä vain muutamassa tunnissa pääsee vaihtamaan maisemaa – ja millaiset maisemat ovatkaan tarjolla Espanjan kaakkoisrannikolla! Ainutlaatuinen ympäristö jää varmasti matkailijan mieleen pysyvästi ja houkuttelee palaamaan yhä uudelleen. Lennot Alicanteen kannattaa varata hyvissä ajoin, sillä tämä samannimisen maakunnan pääkaupunki on suosittu matkakohde. Halvimmat lennot Alicanteen ovat myynnissä yleensä vähintään pari kuukautta ennen matkustuspäivää, ja hinnat lähtevät nousuun lähtöpäivän lähestyessä. Viime hetken varaajien onneksi tarjolla on silti usein vielä paikkoja koneeseen lähellä matkan alkuakin, ja hyvällä tuurilla paikan saa kohtuuhintaan. Hintavertailu kannattaa aina, ja edullisimman hinnan löytää nopeasti hakukoneellamme. Alicante houkuttelee myös tutustumaan läheisiin naapurikaupunkeihin, joiden kanssa se muodostaa varsinaisen monitoimimatkakohteen. Perinteisen rantalomailun lisäksi tarjolla on paljon kulttuuria, historiaa ja erilaisia aktiviteetteja moneen makuun. Ei ihme, että Alicanten-lennot ovat niin suosittuja – täyden kympin tarjonta sopii varmasti jokaiselle!

Lento Alicanteen

Alicanten kansainvälinen lentoasema (ALC) sijaitsee hyvin lähellä kaupunkikeskustaa. Vain reilun kymmenen kilometrin matka lentoasemalta keskustaan taittuu kätevästi ja nopeasti millä tahansa kulkuvälineellä. Julkisen liikenteen bussit kuljettavat hyvin kohtuullisella hinnalla matkailijoita lentoaseman ja keskustan välillä, ja niiden lisäksi muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi taksi tai vuokra-auto. Taksit ovat Espanjassa varsin kohtuuhintaisia verrattuna kotimaan taksoihin, joten helppoa kyytiä kaipaava antaa kuskin kuljettaa itsensä ja matkalaukkunsa suoraan lentoaseman ovelta hotellin ovelle. Vuokra-autoja löytyy lentoasemalta useastakin eri vuokraamosta, ja auton voi varata halutessaan jo etukäteen. Autoilu on Espanjassa oikein mukavaa, sillä liikennekulttuuri on järkevää. Pientä kärsivällisyyttä kannattaa varata matkaan, sillä välimerellinen syke tuo oman mausteensa autoteille, mutta liikenne on kuitenkin sujuvaa ja turvallista. Vuokra-auto on siitä kätevä ratkaisu, että sillä pääsee näppärästi liikkumaan omien aikataulujensa mukaan ympäri Alicanten maakuntaa ja naapurikaupunkeja. Mikäli vuokraaminen ei kuitenkaan ole vaihtoehto, on hyvä tietää, että julkisen liikenteen avullakin pääsee erittäin sujuvasti ja pienellä rahalla siirtymään paikasta toiseen.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Alicante?

SAS, Norwegian Air International Ltd, KLM, Lufthansa, Iberia, Norwegian Air Shuttle

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.