Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Buenos Aires alkaen 335 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Buenos Aires

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Buenos Aires olivat annetulla aikavälillä 335 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 799 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

su 17.10.
HEL
Helsinki
EZE
Buenos Aires
335 €
Vueling Airlines
ti 28.9.
HEL
Helsinki
EZE
Buenos Aires
340 €
Vueling Airlines
su 3.10.
HEL
Helsinki
EZE
Buenos Aires
370 €
Vueling Airlines
ma 27.9.
HEL
Helsinki
EZE
Buenos Aires
426 €
Air Europa
ke 29.9.
HEL
Helsinki
EZE
Buenos Aires
506 €
Air Europa
la 25.9.
HEL
Helsinki
EZE
Buenos Aires
690 €
Air Europa
to 2.9.
HEL
Helsinki
EZE
Buenos Aires
734 €
Turkish Airlines
ke 30.6. - to 8.7.
HEL
Helsinki
EZE
Buenos Aires
799 €
Turkish Airlines
ke 30.6. - su 4.7.
HEL
Helsinki
EZE
Buenos Aires
834 €
Turkish Airlines
la 3.7. - to 8.7.
HEL
Helsinki
EZE
Buenos Aires
849 €
Turkish Airlines
ma 4.10. - pe 31.12.
HEL
Helsinki
EZE
Buenos Aires
850 €
Turkish Airlines
to 30.9. - pe 31.12.
HEL
Helsinki
EZE
Buenos Aires
885 €
Turkish Airlines
ke 29.9. - la 25.12.
HEL
Helsinki
EZE
Buenos Aires
885 €
Air Europa
su 4.7. - to 8.7.
HEL
Helsinki
EZE
Buenos Aires
906 €
Air France

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Buenos Aires?

✔️ Lennot kohteeseen Buenos Aires maksavat yleensä 799 €–906 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Buenos Aires, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 335 €. Halpaa lentoa kohteeseen Buenos Aires etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että kesäkuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Buenos Aires?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Buenos Aires on lokakuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Buenos Aires?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Buenos Aires helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Buenos Aires saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Buenos Aires?

✔️ Voit muuttaa kohteen Buenos Aires lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Buenos Aires?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Buenos Aires helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Buenos Aires lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Buenos Aires, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Vueling Airlines, Air Europa, Turkish Airlines, Air France. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Buenos Aires (BUE) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Buenos Aires (BUE), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Buenos Aires Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi BUE
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Vueling Airlines, Air Europa, Turkish Airlines, Air France
Halvin lento 799 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Buenos Aires?

Vueling Airlines, Air Europa, Turkish Airlines, Air France

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.