Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Formentera alkaen 73 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Formentera

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Formentera olivat annetulla aikavälillä 73 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 153 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ti 19.10.
HEL
Helsinki
IBZ
Ibiza
73 €
Vueling Airlines
ti 19.10.
HEL
Helsinki
IBZ
Ibiza
78 €
Vueling Airlines
su 1.8.
HEL
Helsinki
IBZ
Ibiza
92 €
Vueling Airlines
su 1.8.
HEL
Helsinki
IBZ
Ibiza
97 €
Vueling Airlines
su 1.8.
HEL
Helsinki
IBZ
Ibiza
101 €
Vueling Airlines
ti 1.6.
HEL
Helsinki
IBZ
Ibiza
116 €
Vueling Airlines
ti 1.6.
HEL
Helsinki
IBZ
Ibiza
121 €
Vueling Airlines
ma 31.5. - to 17.6.
HEL
Helsinki
IBZ
Ibiza
153 €
Lufthansa
su 30.5. - to 10.6.
HEL
Helsinki
IBZ
Ibiza
168 €
Lufthansa
su 30.5. - to 10.6.
HEL
Helsinki
IBZ
Ibiza
172 €
Lufthansa
su 30.5. - to 10.6.
HEL
Helsinki
IBZ
Ibiza
174 €
Lufthansa
su 30.5. - to 10.6.
HEL
Helsinki
IBZ
Ibiza
187 €
Lufthansa
ti 19.10. - ti 26.10.
HEL
Helsinki
IBZ
Ibiza
200 €
Vueling Airlines
ma 2.8. - su 8.8.
HEL
Helsinki
IBZ
Ibiza
248 €
Norwegian Air Shuttle

Etsi parhaat lennot – Formentera

Täydellinen lomakohde on löytynyt, ja nyt on aika etsiä lennot kohteeseen IBZ. Asettamalla haluamasi päivämäärät hakuehtoihin näet helposti mitkä lentoyhtiöt ja reitit ovat edullisimmat haluamallesi ajankohdalle. Voit rajata hakutuloksia myös monilla muilla kriteereillä, ja pääset tarkastelemaan esimerkiksi vain hyvitettäviä lentoja tai usean kohteen matkoja. Lisäksi voit rajata hakutulokset myös suosimasi lentoyhtiön mukaan, jotta näet onko heillä saatavilla lentoja kohteeseen IBZ. 

Edulliset lennot kohteeseen IBZ

Jos haluat säästää matkakustannuksissa, kannattaa lennot kohteeseen Formentera hakea huolellisesti. Hinnat vaihtelevat huomattavasti vuodenaikojen ja sesonkien lisäksi myös päivien mukaan. Tämän vuoksi kohteen IBZ lennot löytyvät yleensä edullisemmin, jos pystyt joustamaan matkapäivissä. Toinen tapa säästää matkakustannuksissa on varata kohteen IBZ hotelli lentovarauksen yhteydessä. Voit saada jopa 15 % alennuksen loppusummasta, jos varaat lennot ja hotellit yhdessä, ja tarkkojen hotellikuvausten avulla sopivan majoituksen löytäminen on helppoa ja nopeaa.

Varaslähtö lomalle kohteeseen Formentera

Jos suunnitelmissasi on pysytellä koko loman ajan kohteessa Formentera, tarkenet mitä todennäköisimmin julkisilla kulkuvälineillä ja apostolin kyydillä. Seikkailut kaupungin rajojen ulkopuolelle onnistuvat helpommin omalla autolla, joten jos sellaiset kiinnostavat, kannattaa tutustua autonvuokraustarjouksiin ja varata sopiva menopeli hyvissä ajoin ennen matkaa. Näin voit varmistaa, että vuokra-autosi on jo odottamassa lentokentällä, kun varaamasi lento kohteeseen Formentera laskeutuu. Jos et ole vielä miettinyt tai päättänyt, mitä aiot tehdä lomallasi kohteessa Formentera, voit tutustua saatavilla oleviin vaihtoehtoihin Aktiviteetit-sivulla.


Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Formentera?

✔️ Lennot kohteeseen Formentera maksavat yleensä 153 €–248 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Formentera, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 73 €. Halpaa lentoa kohteeseen Formentera etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että toukokuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Formentera?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Formentera on lokakuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Formentera?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Formentera helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Formentera saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Formentera?

✔️ Voit muuttaa kohteen Formentera lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Formentera?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Formentera helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Formentera lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Formentera, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Vueling Airlines, Lufthansa, Norwegian Air Shuttle. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Formentera Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi IBZ
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Vueling Airlines, Lufthansa, Norwegian Air Shuttle
Halvin lento 153 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Formentera?

Vueling Airlines, Lufthansa, Norwegian Air Shuttle

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.