Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Sevillan maakunta

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Varaa lennot Sevillaan, jossa riittää nähtävää kaikille

Oletko kiinnostunut ostamaan lennot Sevillaan, Espanjaan? Ehkä oletkin monien muiden suomalaisten tavoin jo käynyt Sevillassa ja ihastunut sen tunnelmaan, mutta jos kaupunki on sinulle vielä vieras, kannattaa lento Sevillaan varata vaikka heti. Sevillassa on nimittäin kaikki ainekset täydelliseen kaupunkilomakohteeseen: sen miellyttävän lämmin sää, lukuisat ostosmahdollisuudet, herkullinen espanjalainen ruoka ja paikalliset viinit ovat lumonneet matkailijoita jo satojen vuosien ajan. Suorat lennot Sevillaan ovat toistaiseksi vain kaunis haave, mutta pääset Sevillaan Helsingistä yhden välilaskun kautta nopeimmillaan alle seitsemässä tunnissa.

Miten löydän halvat lennot Sevillaan?

Jos haluat säästää lentolippujesi hinnoissa, ensimmäisiä vastaan tulevia lippuja ei välttämättä kannata ostaa. Lentojen hintaan vaikuttaa muun muassa valitsemasi lentoyhtiö. Helsingistä Sevillaan liikennöi useita lentoyhtiöitä, kuten Finnair, Lufthansa, Norwegian ja KLM. Todennäköisimmin pääset halvalla Sevillaan, kun varaat matkasi halpalentoyhtiö Ryanairilta tai easyJetiltä. Myös Norwegianin siivillä pääset Sevillaan halvalla. Näiden lentoyhtiöiden tarjoamat lentoliput voivat olla tuntuvasti halvempia, mitä kaikki eivät aina tule ajatelleeksikaan. Toinen asia, joka vaikuttaa merkittävästi lentojen hintoihin, on se, kuinka ajoissa ostat lentolippusi – tässä tapauksessa Sevillaan. Lennot ovat lähes aina sitä halvempia, mitä aikaisemmin ne varaat. Ihanteellisinta olisi, jos pystyt varaamaan lentolippusi viimeistään kaksi kuukautta ennen lähtöpäivää. Kun olet kärsivällinen ja onnistut löytämään edulliset lennot Sevillaan, matkakassaasi saattaa jäädä useita kymppejä ylimääräistä rahaa, joilla on varmasti käyttöä perillä Espanjan kamaralla.

Paras aika matkustaa Sevillaan

Sevillan kesä on kuuma, osalle suomalaisista liiankin kanssa, sillä lämpötilat saattavat heinäkuussa kohota jopa 40 asteeseen. Siksi kannattaa harkita muitakin vuodenaikoja matkustaa Sevillaan, jos mahdollista. Syksy on hyvä vaihtoehto, sillä lämpötilat syyskuusta aina marraskuuhun ovat miellyttävän lämpimiä tai leutoja. Yöt tosin kylmenevät vuoden loppua kohti huomattavasti, joten jos varaat lennot Sevillaan syksyllä, muista pakata mukaan myös lämpimiä vaatteita. Sevillan kokoisessa, 700 000 asukkaan kaupungissa kulttuuri- ja ravintolaelämä pysyy vilkkaana myös kesäkauden ulkopuolella, joten et jää mistään paitsi. Myös kevät on ihanaa aikaa lähteä Sevillaan: halvat lennot kannattaa varata esimerkiksi huhtikuulle siihen aikaan, kun Suomessa on vielä lunta maassa ja Espanjassa alkaa olla täysi kesä! Sevillan turistisesonki on vilkkaimmillaan juuri pääsiäisen aikaan maalis–huhtikuussa, sillä kaupungissa on tuolloin kaksi suurta festivaalia – roomalaiskatolinen Semana Santa sekä kaksi viikkoa tämän jälkeen vietettävä näyttävä kaupunkijuhla – jotka houkuttelevat paikalle matkailijoita ympäri maailmaa.

Perillä Sevillassa

Lentosi laskeutuu Sevillan lentokentälle (IATA: SVQ), joka sijaitsee noin kymmenen kilometriä Sevillan kaupungista itään. Sevillan vilkasliikenteinen lentokenttä palvelee vuosittain yli neljää miljoonaa matkustajaa. Pääset lentokentältä Sevillan kaupunkiin useilla eri tavoilla, mutta helpointa on nousta puolen tunnin välein lentokentältä keskustaan liikennöivään bussiin. Bussilla matka kestää puoli tuntia ja maksaa noin kolmen euron verran. Matkustatko isommassa seurueessa tai lasten kanssa? Tällöin voi olla helpompaa hypätä terminaalin edustalla taksiin. Taksimatka keskustaan maksaa noin 20–25 euroa ja kestää 15 minuuttia. Varmista matkan hinta kuljettajalta etukäteen, niin voit katsella taksin ikkunasta upeita maisemia rauhassa mittaria vilkuilematta. Hyvä vaihtoehto on myös vuokrata auto suoraan Sevillan lentokentältä. Kunhan pysyt kärsivällisenä temperamenttisen espanjalaisen liikennekulttuurin keskellä, saat lomastasi paljon irti. Autolla pääset vierailemaan myös lähiseudun kiinnostavissa kylissä ja kaupungeissa oman aikataulusi mukaan.

Ja sitten matkaan!

Onko kiinnostuksesi jo herännyt? Halvat lennot Sevillaan ovat kaikenikäisten unelma, joten miksi et ilahduttaisi itseäsi ja perhettäsi tai ystäviäsi ehdottamalla yhteistä matkaa etelän lämpöön?

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Sevillan maakunta?

Air France, Lufthansa, TAP Portugal

Kartta

Usein Kysytyt Kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Sevillan maakunta?

✔️ Lennot kohteeseen Sevillan maakunta maksavat yleensä 188 €–247 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Sevillan maakunta, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 171 €. Halpaa lentoa kohteeseen Sevillan maakunta etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että syyskuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Sevillan maakunta?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Sevillan maakunta on syyskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Sevillan maakunta?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Sevillan maakunta helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Sevillan maakunta saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Sevillan maakunta?

✔️ Voit muuttaa kohteen Sevillan maakunta lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Sevillan maakunta?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Sevillan maakunta helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Sevillan maakunta lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Sevillan maakunta, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Air France, Lufthansa, TAP Portugal. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.