Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

Ilmainen peruutus useimmissa hotelleissa, kun varaat ebookersilta!*

COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Suosituimmat hotellit Albania Luksushotellit

Dinasty Hotel

Dinasty Hotel

4 out of 5
Rruga e Kosovarëve Street, Tirana
Hinta on 60 € per yö ajalle 13. maalisk. viiva 14. maalisk.

Dinasty Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tekojärven leikkikenttä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 28 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Dinasty Hotel
 Prestige Hotel Tirana

Prestige Hotel Tirana

4 out of 5
Rr.”Panorama”, Tirana
Hinta on 51 € per yö ajalle 8. maalisk. viiva 9. maalisk.

Prestige Hotel Tirana on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Skanderbeg-aukio on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Prestige Hotel Tirana
The Rooms Apartments Tirana

The Rooms Apartments Tirana

4 out of 5
Rr. Sami Frasheri, 36, Kompleksi Nobis, Tirana
Hinta on 63 € per yö ajalle 8. maalisk. viiva 9. maalisk.

The Rooms Apartments Tirana on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tiranan tekojärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 10 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

The Rooms Apartments Tirana

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoitusliikkeistä.
Brilant Antik Hotel

Brilant Antik Hotel

4 out of 5
Rr. Jeronim De Rada, 79, Tirana
Hinta on 90 € per yö ajalle 8. maalisk. viiva 9. maalisk.

Brilant Antik Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Skanderbeg-aukio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 12 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.

Brilant Antik Hotel
Hotel Vila e Arte

Hotel Vila e Arte

3 out of 5
Qemal Stafa, Near the General Prosecution Office, Tirana
Hinta on 32 € per yö ajalle 8. maalisk. viiva 9. maalisk.

Hotel Vila e Arte on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Skanderbeg-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 17 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.

Hotel Vila e Arte
Hotel Viktoria Tirana

Hotel Viktoria Tirana

3 out of 5
Rruga e Elbasanit, Km 4, Sauk, Tirana
Hinta on 25 € per yö ajalle 8. maalisk. viiva 9. maalisk.

Hotel Viktoria Tirana sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tiranan itäinen portti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 16 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Hotel Viktoria Tirana
Nobel Hotel

Nobel Hotel

3 out of 5
Rruga Urani Pano Nr 9, Tirana
Hinta on 50 € per yö ajalle 8. maalisk. viiva 9. maalisk.

Nobel Hotel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Skanderbeg-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelun. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Nobel Hotel
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.