Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Suosituimmat hotellit Ibn Battuta Mall

41 €
Premier Inn Dubai Ibn Battuta Mall

Premier Inn Dubai Ibn Battuta Mall

3.0 kautta 5.0 Sheikh Zayed Road, Ibn Battuta Mall, Dubai
Premier Inn Dubai Ibn Battuta Mall on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Ibn Battuta Mall (ostoskeskus) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 372 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
58 €
Avani Ibn Battuta Dubai Hotel

Avani Ibn Battuta Dubai Hotel

3.5 kautta 5.0 Sheikh Zayed Road, Ibn Battuta Mall, Dubai
Avani Ibn Battuta Dubai Hotel sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ibn Battuta Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 360 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
170 €
Address Dubai Marina

Address Dubai Marina

5.0 kautta 5.0 Al Marsa Street, 66 Dubai Marina, PO Box 32923, Dubai
Address Dubai Marina on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Dubai Marinan ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 200 huonetta 38 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
74 €
Oaks Ibn Battuta Gate Dubai

Oaks Ibn Battuta Gate Dubai

Off Sheikh Zayed Road, Adjacent to Ibn Battuta Mall, Dubai
Oaks Ibn Battuta Gate Dubai on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ibn Battuta Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2010 rakennetussa hotellissa on 396 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
59 €
Wyndham Dubai Marina

Wyndham Dubai Marina

4.0 kautta 5.0 Al Seba Street, P.O. Box 215373, Dubai
Wyndham Dubai Marina on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jumeirahin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 493 huonetta 32 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
48 €
Rove Dubai Marina

Rove Dubai Marina

3.0 kautta 5.0 Dubai Marina Promenade, PO Box 119444, Dubai, Dubai
Rove Dubai Marina on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta The Walk -kävelykatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 384 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
48 €
ZiQoo Hotel Apartments

ZiQoo Hotel Apartments

3.0 kautta 5.0 Discovery Gardens, Building #11 ZEN 3, Dubai
ZiQoo Hotel Apartments on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ibn Battuta Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntoklubin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 169 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
59 €
Chelsea Gardens Hotel Apartments

Chelsea Gardens Hotel Apartments

4.0 kautta 5.0 Discovery Gardens, Zen 3, Building Number 7, Dubai
Chelsea Gardens Hotel Apartments on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ibn Battuta Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 169 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja älytelevision.
Hae hinnat
Parkside Suite Hotel Apartments

Parkside Suite Hotel Apartments

Street 1, Zen 3, Building 12, Discovery Gardens, Dubai
Parkside Suite Hotel Apartments on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ibn Battuta Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä hotellissa on 169 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
53 €
Movenpick Hotel Jumeirah Lakes Towers

Movenpick Hotel Jumeirah Lakes Towers

5.0 kautta 5.0 Jumeirah Lakes Towers, Cluster A, Dubai
Movenpick Hotel Jumeirah Lakes Towers on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Marinan ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 168 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Ascapes Mediteranean Cluster DG

Ascapes Mediteranean Cluster DG

Mediterranean Cluster, Dubai
Ascapes Mediteranean Cluster DG sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ibn Battuta Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Liitä Ylelliseen Master-huoneeseen @ Alas

Liitä Ylelliseen Master-huoneeseen @ Alas

Sheikh Zayed Rd, Jebel Ali, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta The Walk -kävelykatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla sisäuima-allas, kuntokeskus ja vesipuisto. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja takan.
Hae hinnat
UAE Onboarding Test Prop 02

UAE Onboarding Test Prop 02

Sheikh Zayed Rd, Dubai, Dubai
UAE Onboarding Test Prop 02 sijaitsee lähellä kohdetta The Walk -kävelykatu.
61 €
Stella Di Mare Dubai Marina Hotel

Stella Di Mare Dubai Marina Hotel

5.0 kautta 5.0 Al Mattla'ee Street, Dubai Marina, Dubai
Stella Di Mare Dubai Marina Hotel on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta The Walk -kävelykatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 369 huonetta 31 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Bright Studio in Discovery Gardens! Sleeps 2

Bright Studio in Discovery Gardens! Sleeps 2

3.5 kautta 5.0 undefined, 403, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Ibn Battuta Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja kuntokeskus. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Ibn Battuta Mall läheltä

Haluaisitko, että Ibn Battuta Mall olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Ibn Battuta Mall sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Ibn Battuta Mall ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Dubai hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.