Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Suosituimmat hotellit Wild Wadin vesipuisto

265 €
Jumeirah Beach Hotel

Jumeirah Beach Hotel

5.0 kautta 5.0 Jumeirah Beach Road, Po Box 11416, Dubai
Jumeirah Beach Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Burj al-arab on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 618 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
497 €
Jumeirah Al Naseem

Jumeirah Al Naseem

5.0 kautta 5.0 King Salman bin Abdulaziz Al Saud, PO Box 75157, Dubai
Jumeirah Al Naseem on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wild Wadin vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 430 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
331 €
Jumeirah Mina A Salam

Jumeirah Mina A Salam

5.0 kautta 5.0 Madinat Jumeirah, Al Sufouh Rd, Dubai
Jumeirah Mina A Salam on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wild Wadin vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 292 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
Hae hinnat
Burj Al Arab Jumeirah

Burj Al Arab Jumeirah

5.0 kautta 5.0 Jumeirah Beach Road, Dubai
Burj Al Arab Jumeirah on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Burj al-arab. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 sisäuima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 202 huonetta 27 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
459 €
Jumeirah Al Qasr

Jumeirah Al Qasr

5.0 kautta 5.0 Jumeirah Al Qasr-Madinat Jumeirah, PO Box 75157, Dubai
Jumeirah Al Qasr on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Souk Madinat Jumeirah (ostosalue) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 292 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
484 €
Jumeirah Dar Al Masyaf

Jumeirah Dar Al Masyaf

5.0 kautta 5.0 King Salman bin Abdulaziz Al Saud, PO Box 75157, Dubai
Jumeirah Dar Al Masyaf on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Souk Madinat Jumeirah (ostosalue). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 283 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Ainutlaatuinen 1BR Parvi Dubai Marina!

Ainutlaatuinen 1BR Parvi Dubai Marina!

-- default street --, Dubai 00000, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Wild Wadin vesipuisto. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja pesukoneen.
121 €
Sokoun A True Emirati House by the Beach

Sokoun A True Emirati House by the Beach

3A Street, Beach & Coast, Umm Suqeim, Jumeirah, Dubai
Sokoun A True Emirati House by the Beach on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Umm Suqeim (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä majatalossa on 8 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
60 €
Park Regis Boutique Hotel

Park Regis Boutique Hotel

3.0 kautta 5.0 325 Rd, Al Thanya Street, Umm Suqeim 3, Jumeirah Rd, Dubai
Park Regis Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Umm Suqeim (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 21 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
64 €
Lemon Tree Hotel Dubai

Lemon Tree Hotel Dubai

Al Wasl Road, Umm Al Sheif, Jumeirah, Dubai, Dubai
Lemon Tree Hotel Dubai sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Wild Wadin vesipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen valet-pysäköinti, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä hotellissa on 114 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
161 €
Anantara The Palm Dubai Resort

Anantara The Palm Dubai Resort

5.0 kautta 5.0 Palm Jumeirah, East Crescent, Dubai
Anantara The Palm Dubai Resort on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Souk Madinat Jumeirah (ostosalue). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 293 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
38 €
Rose Park Hotel Al Barsha

Rose Park Hotel Al Barsha

4.0 kautta 5.0 Opp. Mashreq Metro Station, Al Barsha1, Sheikh Zayed Road, Dubai
Rose Park Hotel Al Barsha on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fatima Abdullah Mohammed Rasheedin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 168 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Luxurious STUDIO in the heart of DUBAI

Luxurious STUDIO in the heart of DUBAI

33 39 B St, Dubai, Dubai
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Wild Wadin vesipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, kuivapesulapalvelu ja concierge-palvelut. Tässä huvilassa on 25 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja pesukoneen.
201 €
FIVE Palm Jumeirah Dubai

FIVE Palm Jumeirah Dubai

5.0 kautta 5.0 No. 1 The Palm, Palm Jumeirah, Dubai
FIVE Palm Jumeirah Dubai on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Emiraattien golfkerho. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 6 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakylässä on 470 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
37 €
dusitD2 kenz Hotel Dubai

dusitD2 kenz Hotel Dubai

4.0 kautta 5.0 Sheikh Zayed Road, Barsha Heights, Near Internet City Metro Station, Dubai
DusitD2 kenz Hotel Dubai on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Emiraattien golfkerho. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset ostoskeskuskuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 237 huonetta 17 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Wild Wadin vesipuisto läheltä

Haluaisitko, että Wild Wadin vesipuisto olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Wild Wadin vesipuisto sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Wild Wadin vesipuisto ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Dubai hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.