Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.

Suosituimmat hotellit Dubai International Convention and Exhibition Centre

89 €
Fairmont Dubai

Fairmont Dubai

5.0 kautta 5.0 Sheikh Zayed Road, Dubai
Fairmont Dubai on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Dubai World Trade Centre on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 394 huonetta 34 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
100 €
Conrad Dubai

Conrad Dubai

5.0 kautta 5.0 Sheikh Zayed Road, Dubai
Conrad Dubai on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dubai International Financial Centre (alue). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 555 huonetta 23 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
33 €
The Apartments Dubai World Trade Centre

The Apartments Dubai World Trade Centre

3.0 kautta 5.0 Sheikh Zayed Road, P.O. Box 9229, Dubai
The Apartments Dubai World Trade Centre on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Dubai International Convention and Exhibition Centre on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 219 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
112 €
Ascott Park Place Dubai

Ascott Park Place Dubai

4.0 kautta 5.0 Park Place Tower, Sheikh Zayed Road, Dubai
Ascott Park Place Dubai on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Dubai World Trade Centre on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 118 huoneistoa 15 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
39 €
ibis One Central Hotel

ibis One Central Hotel

3.0 kautta 5.0 Trade Centre District, Dubai
Ibis One Central Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai International Convention and Exhibition Centre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 588 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
34 €
ibis World Trade Centre Dubai

ibis World Trade Centre Dubai

2.0 kautta 5.0 Sheikh Zayed Road, World Trade Center, Dubai
Ibis World Trade Centre Dubai on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Dubai International Convention and Exhibition Centre on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset ostoskeskuskuljetukset ja ravintola. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 210 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
78 €
voco Dubai - an IHG Hotel

voco Dubai - an IHG Hotel

5.0 kautta 5.0 Plot 49 Sheikh Zayed Road, Trade Centre District, Dubai
Voco Dubai - an IHG Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Dubai World Trade Centre on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 471 huonetta 51 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
96 €
Nassima Tower Hotel Apartments

Nassima Tower Hotel Apartments

P O Box 49260 Sheikh Zayed Road, Dubai
Nassima Tower Hotel Apartments on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dubai World Trade Centre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä vuonna 2010 rakennetussa huoneistohotellissa on 119 huoneistoa 45 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Rove Trade Centre

Rove Trade Centre

3.0 kautta 5.0 2nd December Road, Jafiliya, Trade Centre, Dubai
Rove Trade Centre on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai World Trade Centre. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 270 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
120 €
Jumeirah Living - World Trade Centre Residence

Jumeirah Living - World Trade Centre Residence

5.0 kautta 5.0 2nd Zabeel Road, World Trade Center, Dubai
Jumeirah Living - World Trade Centre Residence on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Dubai World Trade Centre on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden huoneistohotellissa on 377 huoneistoa 40 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
67 €
Crowne Plaza Dubai

Crowne Plaza Dubai

5.0 kautta 5.0 Sheikh Zayed Road, Po Box 23215, Dubai
Crowne Plaza Dubai on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dubai International Convention and Exhibition Centre. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 7 ravintolaa. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 568 huonetta 23 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
85 €
Sheraton Grand Hotel, Dubai

Sheraton Grand Hotel, Dubai

5.0 kautta 5.0 3 Sheikh Zayed Road, Dubai
Sheraton Grand Hotel, Dubai on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dubai World Trade Centre. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 4 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 654 huonetta 51 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
104 €
The H Dubai

The H Dubai

5.0 kautta 5.0 One Sheikh Zayed Road, Opposite Dubai World Trade Centre, Dubai
The H Dubai on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dubai International Convention and Exhibition Centre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 236 huonetta 33 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
63 €
Carlton Downtown

Carlton Downtown

4.0 kautta 5.0 Sheikh Zayed Road, Dubai
Carlton Downtown on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Mall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 357 huonetta 47 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
49 €
Novotel World Trade Centre

Novotel World Trade Centre

4.0 kautta 5.0 Al Mustaqbal Street, Dubai, Dubai
Novotel World Trade Centre on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Dubai International Convention and Exhibition Centre on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 baaria. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 412 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Dubai International Convention and Exhibition Centre läheltä

Haluaisitko, että Dubai International Convention and Exhibition Centre olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Dubai International Convention and Exhibition Centre sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Dubai International Convention and Exhibition Centre ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Trade Center hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.