Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Mall of the Emirates

98 €
Sheraton Mall of the Emirates Hotel, Dubai

Sheraton Mall of the Emirates Hotel, Dubai

5.0 kautta 5.0 Sheikh Zayed Road - Al Barsha, Mall of the Emirates, Dubai
Sheraton Mall of the Emirates Hotel, Dubai on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Mall of the Emirates on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
32 €
Al Khoory Atrium Hotel

Al Khoory Atrium Hotel

4.0 kautta 5.0 Sheikh Zayed Road, Al Barsha 1, Dubai
Al Khoory Atrium Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fatima Abdullah Mohammed Rasheedin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ulkouima-allas. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
222 €
Kempinski Mall Of The Emirates

Kempinski Mall Of The Emirates

5.0 kautta 5.0 Sheikh Zayed Road, Al Barsha, Dubai
Kempinski Mall Of The Emirates on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Mall of the Emirates on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ulkouima-allas. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
30 €
ibis Dubai Mall of the Emirates Hotel

ibis Dubai Mall of the Emirates Hotel

3.0 kautta 5.0 2 A Street, Al Barsha, Mall of the Emirates, Dubai
Ibis Dubai Mall of the Emirates Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
43 €
Novotel Suites Mall of the Emirates

Novotel Suites Mall of the Emirates

3.0 kautta 5.0 2A Street, Dubai
Novotel Suites Mall of the Emirates on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 180 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
43 €
Hilton Garden Inn Dubai Mall Of The Emirates

Hilton Garden Inn Dubai Mall Of The Emirates

4.0 kautta 5.0 22nd St, Al Barsha, Dubai
Hilton Garden Inn Dubai Mall Of The Emirates on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
37 €
DoubleTree by Hilton Hotel and Residences Dubai Al Barsha

DoubleTree by Hilton Hotel and Residences Dubai Al Barsha

4.0 kautta 5.0 Al Barsha - 1, Dubai
DoubleTree by Hilton Hotel and Residences Dubai Al Barsha on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 359 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
36 €
Flora Al Barsha Hotel

Flora Al Barsha Hotel

4.0 kautta 5.0 Al Barsha Road, Near Mall of The Emirates, Al Barsh, Dubai
Flora Al Barsha Hotel at the Mall on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Deluxe Holiday Homes - East Heights 1

Deluxe Holiday Homes - East Heights 1

East Heights 1 Tower F, Business Bay, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
30 €
Signature Hotel Al Barsha

Signature Hotel Al Barsha

Al Barsha 1, Next to Mall of the Emirates, Dubai
Signature Hotel Al Barsha on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
49 €
MENA APARTHOTEL

MENA APARTHOTEL

A4 Street, Al Barsha 1, next to Mall of the Emirates, Dubai
MENA APARTHOTEL on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
38 €
Rose Park Hotel Al Barsha

Rose Park Hotel Al Barsha

4.0 kautta 5.0 Opp. Mashreq Metro Station, Al Barsha1, Sheikh Zayed Road, Dubai
Rose Park Hotel Al Barsha on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fatima Abdullah Mohammed Rasheedin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 168 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
33 €
Citymax Hotel Al Barsha at the Mall

Citymax Hotel Al Barsha at the Mall

3.0 kautta 5.0 Behind Mall of Emirates, Al Barsha First, Dubai
Citymax Hotel Al Barsha at the Mall on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ski Dubai (hiihtokeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 378 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Tulip Al Barsha Hotel Apartment

Tulip Al Barsha Hotel Apartment

Al Barsha 1, Beside Mall of The Emirates, Dubai
Tulip Al Barsha Hotel Apartment on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
47 €
Auris Boutique Hotel Apartments

Auris Boutique Hotel Apartments

Al Barsha 1, Near Mall of the Emirates, Sheikh Zyed Road, Dubai
Auris Boutique Hotel Apartments on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Mall of the Emirates läheltä

Haluaisitko, että Mall of the Emirates olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Mall of the Emirates sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Mall of the Emirates ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Dubai hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.