Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Ski Dubai

177 €
Kempinski Mall Of The Emirates

Kempinski Mall Of The Emirates

5.0 kautta 5.0 Sheikh Zayed Road, Al Barsha, Dubai
Kempinski Mall Of The Emirates on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Mall of the Emirates on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 393 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
56 €
Abidos Hotel Apartment - Al Barsha - Dubai

Abidos Hotel Apartment - Al Barsha - Dubai

4.0 kautta 5.0 Al Barsha, P.O. Box 450605, Dubai
Abidos Hotel Apartment - Al Barsha - Dubai on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ski Dubai (hiihtokeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 143 huoneistoa 14 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
49 €
Hilton Garden Inn Dubai Mall Of The Emirates

Hilton Garden Inn Dubai Mall Of The Emirates

4.0 kautta 5.0 22nd St, Al Barsha, Dubai
Hilton Garden Inn Dubai Mall Of The Emirates on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 370 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Deluxe Holiday Homes - East Heights 1

Deluxe Holiday Homes - East Heights 1

East Heights 1 Tower F, Business Bay, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
35 €
Flora Al Barsha Hotel

Flora Al Barsha Hotel

4.0 kautta 5.0 Al Barsha Road, Near Mall of The Emirates, Al Barsh, Dubai
Flora Al Barsha Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 186 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
34 €
Rose Park Hotel Al Barsha

Rose Park Hotel Al Barsha

4.0 kautta 5.0 Opp. Mashreq Metro Station, Al Barsha1, Sheikh Zayed Road, Dubai
Rose Park Hotel Al Barsha on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fatima Abdullah Mohammed Rasheedin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 168 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
48 €
MENA APARTHOTEL

MENA APARTHOTEL

A4 Street, Al Barsha 1, next to Mall of the Emirates, Dubai
MENA APARTHOTEL on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä huoneistohotellissa on 90 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
30 €
ibis Dubai Mall of the Emirates Hotel

ibis Dubai Mall of the Emirates Hotel

3.0 kautta 5.0 2 A Street, Al Barsha, Mall of the Emirates, Dubai
Ibis Dubai Mall of the Emirates Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 204 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Tulip Al Barsha Hotel Apartment

Tulip Al Barsha Hotel Apartment

Al Barsha 1, Beside Mall of The Emirates, Dubai
Tulip Al Barsha Hotel Apartment on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä huoneistohotellissa on 90 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
64 €
Novotel Suites Mall of the Emirates

Novotel Suites Mall of the Emirates

3.0 kautta 5.0 2A Street, Dubai
Novotel Suites Mall of the Emirates on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 180 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
35 €
Holiday Inn Dubai - Al Barsha

Holiday Inn Dubai - Al Barsha

4.0 kautta 5.0 Sheikh Zayed Road, P.O. Box 115443, Dubai
Holiday Inn Dubai - Al Barsha on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 309 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
53 €
Auris Boutique Hotel Apartments

Auris Boutique Hotel Apartments

Al Barsha 1, Near Mall of the Emirates, Sheikh Zyed Road, Dubai
Auris Boutique Hotel Apartments on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2010 rakennetussa huoneistohotellissa on 60 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
42 €
Rose Garden Hotel Apartments Barsha

Rose Garden Hotel Apartments Barsha

4.0 kautta 5.0 Mashreq Metro Station, Al Barsha 1, Sheikh Zayed Road, Dubai, Dubai
Rose Garden Hotel Apartments Barsha on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fatima Abdullah Mohammed Rasheedin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 144 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
28 €
Signature Hotel Al Barsha

Signature Hotel Al Barsha

Al Barsha 1, Next to Mall of the Emirates, Dubai
Signature Hotel Al Barsha on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 3 baaria. Tässä vuonna 2014 rakennetussa hotellissa on 90 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Millennium AL Barsha

Millennium AL Barsha

4.0 kautta 5.0 Al Barsha Rd, Dubai, Dubai
Millennium AL Barsha sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fatima Abdullah Mohammed Rasheedin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 408 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Ski Dubai läheltä

Haluaisitko, että Ski Dubai olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Ski Dubai sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Ski Dubai ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Dubai hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.