Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Suosituimmat hotellit Souk Madinat Jumeirah

808 €
Jumeirah Al Naseem

Jumeirah Al Naseem

5.0 kautta 5.0 King Salman bin Abdulaziz Al Saud, PO Box 75157, Dubai
Jumeirah Al Naseem on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wild Wadin vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
332 €
Jumeirah Beach Hotel

Jumeirah Beach Hotel

5.0 kautta 5.0 Jumeirah Beach Road, Po Box 11416, Dubai
Jumeirah Beach Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Wild Wadin vesipuisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
558 €
Jumeirah Mina A Salam

Jumeirah Mina A Salam

5.0 kautta 5.0 Madinat Jumeirah, Al Sufouh Rd, Dubai
Jumeirah Mina A Salam on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wild Wadin vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
808 €
Jumeirah Al Qasr

Jumeirah Al Qasr

5.0 kautta 5.0 Jumeirah Al Qasr-Madinat Jumeirah, PO Box 75157, Dubai
Jumeirah Al Qasr on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Souk Madinat Jumeirah (ostosalue) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
781 €
Jumeirah Dar Al Masyaf

Jumeirah Dar Al Masyaf

5.0 kautta 5.0 King Salman bin Abdulaziz Al Saud, PO Box 75157, Dubai
Jumeirah Dar Al Masyaf on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Souk Madinat Jumeirah (ostosalue). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
1,540 €
Burj Al Arab Jumeirah

Burj Al Arab Jumeirah

5.0 kautta 5.0 Jumeirah Beach Road, Dubai
Burj Al Arab Jumeirah on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Burj al-arab. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
Hae hinnat
Ainutlaatuinen 1BR Parvi Dubai Marina!

Ainutlaatuinen 1BR Parvi Dubai Marina!

-- default street --, Dubai 00000, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Wild Wadin vesipuisto. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja pesukoneen.
111 €
Sheraton Mall of the Emirates Hotel, Dubai

Sheraton Mall of the Emirates Hotel, Dubai

5.0 kautta 5.0 Sheikh Zayed Road - Al Barsha, Mall of the Emirates, Dubai
Sheraton Mall of the Emirates Hotel, Dubai on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Mall of the Emirates on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
49 €
Rose Park Hotel Al Barsha

Rose Park Hotel Al Barsha

4.0 kautta 5.0 Opp. Mashreq Metro Station, Al Barsha1, Sheikh Zayed Road, Dubai
Rose Park Hotel Al Barsha on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fatima Abdullah Mohammed Rasheedin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
33 €
Al Khoory Atrium Hotel

Al Khoory Atrium Hotel

4.0 kautta 5.0 Sheikh Zayed Road, Al Barsha 1, Dubai
Al Khoory Atrium Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fatima Abdullah Mohammed Rasheedin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ulkouima-allas. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
73 €
Park Regis Boutique Hotel

Park Regis Boutique Hotel

3.0 kautta 5.0 325 Rd, Al Thanya Street, Umm Suqeim 3, Jumeirah Rd, Dubai
Park Regis Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Umm Suqeim (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
119 €
Sokoun A True Emirati House by the Beach

Sokoun A True Emirati House by the Beach

3A Street, Beach & Coast, Umm Suqeim, Jumeirah, Dubai
Sokoun A True Emirati House by the Beach on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Umm Suqeim (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
200 €
Kempinski Mall Of The Emirates

Kempinski Mall Of The Emirates

5.0 kautta 5.0 Sheikh Zayed Road, Al Barsha, Dubai
Kempinski Mall Of The Emirates on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Mall of the Emirates on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ulkouima-allas. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
38 €
Novotel Suites Mall of the Emirates

Novotel Suites Mall of the Emirates

3.0 kautta 5.0 2A Street, Dubai
Novotel Suites Mall of the Emirates on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
55 €
Lemon Tree Hotel Dubai

Lemon Tree Hotel Dubai

Al Wasl Road, Umm Al Sheif, Jumeirah, Dubai, Dubai
Lemon Tree Hotel Dubai sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Wild Wadin vesipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen valet-pysäköinti, ulkouima-allas ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Souk Madinat Jumeirah läheltä

Haluaisitko, että Souk Madinat Jumeirah olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Souk Madinat Jumeirah sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Souk Madinat Jumeirah ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Al Sufouh 1 hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.