Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.

Suosituimmat hotellit Dubai Mall

253 €
Address Dubai Mall

Address Dubai Mall

5.0 kautta 5.0 Sheikh Mohammed Bin Rashed Boulevard, Downtown Dubai, PO Box 31166, Dubai
Address Dubai Mall on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 244 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
316 €
Address Downtown

Address Downtown

5.0 kautta 5.0 Mohammed Bin Rashed Boulevard, Downtown Dubai, Dubai, Dubai
Address Downtown on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Fountain. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 9 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 220 huonetta 63 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
49 €
Rove Downtown Dubai

Rove Downtown Dubai

3.0 kautta 5.0 312 Al Mustaqbal Street, Zabeel 2, PO Box 119444, Dubai
Rove Downtown Dubai on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Mall. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 420 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
70 €
Dusit Thani Dubai

Dusit Thani Dubai

5.0 kautta 5.0 133 Sheikh Zayed Road, Dubai
Dusit Thani Dubai on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Mall. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 321 huonetta 36 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
91 €
Swissôtel Al Murooj Dubai

Swissôtel Al Murooj Dubai

5.0 kautta 5.0 Al Mustaqbal Steet, Opposite The Dubai Mall Downtown Dubai, Dubai, United Arab Emirates
Swissôtel Al Murooj Dubai on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Mall. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 392 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
380 €
Armani Hotel Dubai

Armani Hotel Dubai

5.0 kautta 5.0 Burj Khalifa, Mohamed Bin Rashid Blvd, Downtown Dubai PO Box 888333, Dubai
Armani Hotel Dubai on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Burj Khalifa on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 160 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
274 €
Address Boulevard

Address Boulevard

5.0 kautta 5.0 Sheikh Mohammed Bin Rashid Boulevard, Downtown Dubai PO Box 214477, Dubai
Address Boulevard on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 196 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
63 €
Carlton Downtown

Carlton Downtown

4.0 kautta 5.0 Sheikh Zayed Road, Dubai
Carlton Downtown on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Mall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 357 huonetta 47 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
253 €
Address Sky View

Address Sky View

5.0 kautta 5.0 Sheikh Mohammed Bin Rashed Boulevard, Downtown PO Box 11196, Dubai, Dubai
Address Sky View sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Burj Khalifa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 169 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Explore City Walk From an Exquisite Sanctuary

Explore City Walk From an Exquisite Sanctuary

City walk - Dubai - United Arab Emirates, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä huoneistohotellissa on 9 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 4 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Luxurious Getaway Right Across City Walk Mall

Luxurious Getaway Right Across City Walk Mall

Citywalk Building 2B - Dubai - United Ar, ab Emirates, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ulkouima-allas ja kuntokeskus. Tässä huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 3 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Kennedy Towers - Zanzebeel 3

Kennedy Towers - Zanzebeel 3

Old Town, Downtown Dubai, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
The Address Dubai Mall - Luxury 3 Bedrooms

The Address Dubai Mall - Luxury 3 Bedrooms

3.5 kautta 5.0 The Dubai Mall Residences , Apartment 21, 01 Dubai Downtown, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Huoneisto tarjoaa keittiön ja 3.5 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Newly Furnished Family Home Near Burj Khalifa!

Newly Furnished Family Home Near Burj Khalifa!

Reehan 5 - Burj Khalifa Boulevard - Duba, i - United Arab Emirates, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 3 kylpyhuonetta.
253 €
Palace Downtown

Palace Downtown

5.0 kautta 5.0 Sheikh Mohammed Bin Rashed, Boulevard Downtown Dubai, Dubai
Palace Downtown on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Dubai Fountain on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 7 ravintolaa. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 242 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Dubai Mall läheltä

Haluaisitko, että Dubai Mall olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Dubai Mall sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Dubai Mall ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Dubain keskusta hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.