Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.

Suosituimmat hotellit Palm Jumeirah

226 €
FIVE Palm Jumeirah Dubai

FIVE Palm Jumeirah Dubai

5.0 kautta 5.0 No. 1 The Palm, Palm Jumeirah, Dubai
FIVE Palm Jumeirah Dubai on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Emiraattien golfkerho. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 6 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakylässä on 470 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
293 €
Atlantis The Palm

Atlantis The Palm

5.0 kautta 5.0 Crescent Road, The Palm, Dubai
Atlantis The Palm on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aquaventure Waterpark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 1539 huonetta 22 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
134 €
Fairmont The Palm

Fairmont The Palm

5.0 kautta 5.0 Palm Jumeirah, Dubai
Fairmont The Palm on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Aquaventure Waterpark. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 4 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 381 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
89 €
Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel

5.0 kautta 5.0 Palm Jumeirah, Dubai
Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Emiraattien golfkerho. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 506 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
168 €
Jumeirah Zabeel Saray

Jumeirah Zabeel Saray

5.0 kautta 5.0 Palm Jumeirah, West Crescent, Dubai
Jumeirah Zabeel Saray on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Jumeirahin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 sisäuima-allasta. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 405 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja syvät kylpyammeet.
161 €
Anantara The Palm Dubai Resort

Anantara The Palm Dubai Resort

5.0 kautta 5.0 Palm Jumeirah, East Crescent, Dubai
Anantara The Palm Dubai Resort on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Souk Madinat Jumeirah (ostosalue). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 293 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
317 €
Rixos The Palm Hotel & Suites

Rixos The Palm Hotel & Suites

5.0 kautta 5.0 Palm Jumeirah, East Crescent, Dubai
Rixos The Palm Hotel & Suites on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Souk Madinat Jumeirah (ostosalue). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 230 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
187 €
Sofitel Dubai The Palm Luxury Apartments

Sofitel Dubai The Palm Luxury Apartments

5.0 kautta 5.0 East Crescent road, Dubai
Sofitel Dubai The Palm Luxury Apartments on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aquaventure Waterpark. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden huoneistohotellissa on 182 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
107 €
Andaz by Hyatt – Palm Jumeirah

Andaz by Hyatt – Palm Jumeirah

5.0 kautta 5.0 The Palm Jumeirah, Dubai, Dubai
Andaz by Hyatt – Palm Jumeirah sijaitsee lähellä kohdetta Aquaventure Waterpark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 217 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
900 €
One&Only The Palm

One&Only The Palm

5.0 kautta 5.0 Palm Island, The West Crescent, PO Box 114843, Dubai
One&Only The Palm on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Jumeirahin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 94 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
183 €
W Dubai - The Palm

W Dubai - The Palm

West Crescent, Palm Jumeirah, Dubai, Dubai
W Dubai - The Palm on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Aquaventure Waterpark. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen valet-pysäköinti, 2 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä hotellissa on 350 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
97 €
The Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel

The Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel

5.0 kautta 5.0 Palm Jumeirah, Dubai, Dubai
The Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Aquaventure Waterpark. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 255 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
166 €
Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 East Crescent Road, Dubai
Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aquaventure Waterpark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä 5 tähden lomakylässä on 361 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
152 €
Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah

Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah

5.0 kautta 5.0 Crescent Road, The Palm Jumeirah, Dubai
Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Aquaventure Waterpark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 319 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja syvät kylpyammeet.
56 €
Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

4.0 kautta 5.0 East Crescent, The Palm Jumeirah, Dubai
Aloft Palm Jumeirah on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Souk Madinat Jumeirah (ostosalue). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 206 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Majoitus kohteessa Palm Jumeirah

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Palm Jumeirah, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Palm Jumeirah hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Palm Jumeirah suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Palm Jumeirah

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Palm Jumeirah. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Palm Jumeirah on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Palm Jumeirah ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Palm Jumeirah

Kohteessa Palm Jumeirah riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Palm Jumeirah parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Palm Jumeirah.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Palm Jumeirah

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.