Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Sarande – Hotellit

Sarandë – Lennot ja hotelli

Houkutteleeko Sarandë? Useita viikkoja kestävistä lomista aina yhden päivän minilomiin – ebookers on lomailun asiantuntija.

Varaamalla lennot ja majoituksen yhdessä voit säästää jopa 9.6%^.

Kattavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoitusliikettä, ja ne ovat nyt vain muutaman napsautuksen päässä. On tullut siis aika lakata miettimästä ja toteuttaa haaveet.

Muistathan, että jos satut huomaamaan edullisemman hinnan jossakin muualla kahden vuorokauden kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me hyvitämme sinulle tarjousten välisen erotuksen. Nyt ei ole enää mitään syytä jäädä kotiin miettimään.

Nauti hetkestä! Hyödynnä tilaisuus ja aloita pakkaaminen. Eksoottiset elämykset odottavat vaikka maapallon toisella puolen, ja me autamme sinua nauttimaan niistä.

Varausehtoja sovelletaan.

Sarande – Hotellit

Tässä hyvä vihje! Jos aiot viipyä muutaman yön, sinun kannattaa varmistaa majoitus hyvissä ajoin. Tällä hetkellä saatavilla on vain 9 majoitusliikettä. Tarkista ebookersin sivusto selvittääksesi kaikki tarvittavat tiedot.

Sekä täysveriset reppureissaajat että muut matkakassastaan tarkat matkustajat löytävät helposti kukkarolleen sopivia huoneita majoitusliikkeistä Saint Spiridon Hotel ja Melina Bay Hotel. Nämä paikat ovat esimerkki siitä, että tasokas palvelu ei välttämättä ole kallista lystiä. Jos kuitenkin olet matkailija, joka tahtoo hemmotella itseään luksuksella maailmaa kiertäessään, Bella Mare Hotel tai Memento Kassiopi Resort - All Inclusive saattaa olla sinulle paras vaihtoehto.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Sarandë

Katso kaikki 3 aktiviteettia kohteessa Sarandë

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Sarandë

Näytä kaikki 226 majoitusliikettä kohteessa Sarandë
Hotel Serxhio

Hotel Serxhio

  3.0 kautta 5.0
   
   

  Hotel Serxhio sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Museum of Archaeology. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ...

  Hotel Serxhio22 €

  Hotel Serxhio22 €
  Hotel Star

  Hotel Star

   3.0 kautta 5.0
    
    

   Hotel Star sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum of Archaeology. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ...

   Hotel Star32 €

   Hotel Star32 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.