Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä halvat matkat kohteeseen Berat

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Berat. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Berat lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Berat?

Juuri nyt kohteeseen Berat saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Berat itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Berat ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Berat matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Berat löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Berat?

Kohteen Berat suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Berat halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Berat

100 €
Hotel Colombo

Hotel Colombo

4.0 kautta 5.0 Rruga Santa Lucia, Berat, Qarku i Beratit
Hotel Colombo sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ethnographic Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 118 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
40 €
Heraklis Hotel

Heraklis Hotel

3.0 kautta 5.0 Rruga Andrea Tavanxhiu, Berat, Berat County
Heraklis Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ethnographic Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
40 €
Vila LILI Guest House - Berat

Vila LILI Guest House - Berat

3.0 kautta 5.0 Rruga Santa Lucia, Berat, Qarku i Beratit
Vila LILI Guest House - Berat sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ethnographic Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
28 €
Hotel Berati

Hotel Berati

2.5 kautta 5.0 Rr Veli Zaloshnja L 28 Nentori, Berat
Hotel Berati on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Ethnographic Museum on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 9 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Castle Park

Castle Park

3.0 kautta 5.0 Rruga Berat - Përmet, 1 Km from Quarter Goricë, Berat
Castle Park on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Beratin linna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 12 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Grand White City

Grand White City

3.0 kautta 5.0 ANTIPATREA STREET,-, Berat, BTR
Grand White City sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ethnographic Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi baarin, kuivapesulapalvelut ja Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta). Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 42 huonetta 3 kerroksessa.
Hae hinnat
Muzaka

Muzaka

3.5 kautta 5.0 Rruga Kristaq Tutulani, Nd.36/1, 2, Berat, BTR
Muzaka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ethnographic Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ravintolan, baarin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 8 huonetta.
Hae hinnat
Nasho Vruho Hotel

Nasho Vruho Hotel

Xhymyrteka Road, Mangalem,, Berat, BTR
Nasho Vruho Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ethnographic Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ravintolan, kahvilan ja kuivapesulapalvelut. Tässä hotellissa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi satelliittikanavat ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Hotel Rezidenca Desaret

Hotel Rezidenca Desaret

3.0 kautta 5.0 Rruga Dr.Lluka,, Berat, BERAT
Hotel Rezidenca Desaret sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ethnographic Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ravintolan, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2004 rakennetussa 3 tähden majoitusliikkeessä on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi satelliittikanavat.
Hae hinnat
Mangalemi

Mangalemi

3.5 kautta 5.0 Rr. Mihal Komneno, tek Porta e Pashait,, Berat,, Berat, BTR
Mangalemi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ethnographic Museum. Majoitusliikkeessä on saatavilla 2 ravintolaa, Wi-Fi yleisissä tiloissa (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 15 huonetta.

Halvat meno-paluu lennot Berat

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Berat

Katso kaikki kohteen Berat vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.