Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Tirana

48 €
Hilton Garden Inn Tirana

Hilton Garden Inn Tirana

4.0 kautta 5.0 146 Bulevardi Gjergi Fishta, Tirana, Tirana
Hilton Garden Inn Tirana on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Selman Stermasi -stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 143 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
75 €
Tirana International Hotel & Conference Centre

Tirana International Hotel & Conference Centre

4.0 kautta 5.0 City Center, Scanderbeg Square, Tirana
Tirana International Hotel & Conference Centre on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Puolustusministeriö on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 170 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
99 €
Rogner Hotel Tirana

Rogner Hotel Tirana

4.0 kautta 5.0 Bulevardi Deshmoret E Kombit, Tirana
Rogner Hotel Tirana on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puolustusministeriö. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 178 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
112 €
Mak Albania Hotel

Mak Albania Hotel

5.0 kautta 5.0 Sheshi Italia, Tirana
Mak Albania Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tiranan yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 151 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
131 €
Maritim Hotel Plaza Tirana

Maritim Hotel Plaza Tirana

5.0 kautta 5.0 Rruga 28 Nentori, Tirana
Maritim Hotel Plaza Tirana on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Puolustusministeriö. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 190 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
90 €
Mondial Hotel

Mondial Hotel

4.0 kautta 5.0 Rr. Muhamet Gjollesha, Tirana
Mondial Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kansallinen taidegalleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 37 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
104 €
Xheko Imperial Hotel

Xheko Imperial Hotel

4.5 kautta 5.0 Rruga Ibrahim Rugova, Tirana
Xheko Imperial Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puolustusministeriö. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 72 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset porealtaat.
60 €
Metro Hotel Tirana

Metro Hotel Tirana

3.5 kautta 5.0 Rruga Nikolla Tupe Numer 3, kati 1, Tirana
Metro Hotel Tirana on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kongressipalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
45 €
Nobel Hotel

Nobel Hotel

3.0 kautta 5.0 Rruga Urani Pano Nr 9, Tirana
Nobel Hotel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puolustusministeriö. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
55 €
Albanopolis Hotel

Albanopolis Hotel

3.5 kautta 5.0 Rruga Mine Peza Nr. 20, Tirana, Albania, Tirana, Qarku i Tiranës
Albanopolis Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puolustusministeriö. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Tirana

Katso kaikki kohteen Tirana vuokra-autot

Tirana – Matkat

Mikäli sinua kiinnostaa monipuolinen loma eloisassa kaupunkikohteessa, valitse Tirana – matkat sinne luovat ainutlaatuisia muistoja.

Tirana – Lennot ja hotelli

Lennot ja hotellihuoneet sekä taianomaiset elämykset... Ebookers huolehtii siitä, että mielenkiintoinen Tirana on unohtumaton matkakohde.

Ilahdut varmasti jopa 7.7%^:n eduista, kun hankit sekä lennot että hotellihuoneet palvelustamme.

Jätä arkinen aherrus taaksesi yksinkertaisella ranneliikkeellä. Valikoimassamme on runsaat 500 kumppanilentoyhtiötä ja 500 000 majoitusliikettä eri puolilla maailmaa, joten suuret seikkailut odottavat aivan nurkan takana.

Etsitpä sitten suurkaupungin sykettä tai suojaisaa vuoristomajaa, me voimme auttaa matkakuumeesi parantamisessa.

Varausehtoja sovelletaan.

Tirana – Matkat

Alueella asuu noin 370 000 ihmistä.

Tutkijoiden mukaan retki puistoon on helppo tapa lisätä fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Tutkimustuloksia ei kannata kyseenalaistaa, joten varmista, että suuntanasi on Caves of Pellumbas (luolasto).

Kaikkihan tietävät, että luonnossa oleminen tekee hyvää niin ruumiille kuin sielulle. Jos ainainen nähtävyyksien kiertely alkaa väsyttää, mikset tekisi itsellesi palveluksen tekemällä retken kohteeseen Datji (vuori)?

Jos haluat oppia uusia asioita, ota suunnaksi Kulttuuritalo ja tutustu sen upeisiin kokoelmiin. Kysy lisätietoja henkilökunnalta tai osallistu kierrokselle, niin saat parhaan hyödyn vierailustasi.

Mitä tulee näyttelyihin, taiteen ystävillä on valinnan varaa vaikka millä mitalla. Kansallinen taidegalleria on vasta alkua! Jos haluat jatkaa kierrosta, Bunk’Art -museo ja Bunk’Art 2 -museo asettavat näytteille myöskin ainutlaatuisia tauluja ja muuta mielenkiintoista.

Kansallinen historiamuseo paljastaa paljon tämän kaupungin menneisyydestä. Museo esittelee eri esineiden, tietojen, tärkeiden ihmisten ja tapahtumien avulla sen kehityksen, minkä tunnemme tänä päivänä.

Et’Hem Bey -moskeija on suosittu kohde hengellisistä asioista kiinnostuneiden vierailijoiden parissa, ja se tarjoaa tilaisuuden syvällisempien asioiden miettimiseen.

Historiallisten ihmisten ja tapahtumien muistoksi pystytetty Äiti Albanian patsas on erityislaatuinen kohde, jonka äärellä on hyvä hidastaa hetkeksi.

Toptani-ostoskeskus kannattaa ottaa huomioon lomabudjettia suunnitellessa. Iltapäivä täällä kaupasta toiseen kierrellen voi nimittäin tehdä helposti loven kukkaroon!

Tirana – Hotellit

Heti kun olet saanut varmistettua hotellin, lomasi pääkaupungissa alkaa lopultakin tuntua todelta. ebookersin matkaopas varmistaa sinulle huikeat 42 majoitusliikettä tutkittavaksesi. Kannattaa siis ryhtyä heti toimeen!

Kohteessa Tirana et onneksi joudu käyttämään suuria summia päästäksesi majoittumaan mukavaan huoneeseen. Freddy's Hotel osoitteessa Bardhok Biba 75 ja The Plaza Tirana osoitteessa Rruga 28 Nentori ovat kumpikin miellyttäviä mutta huokeita majoitusliikkeitä. Toisaalta lomalla pitäisi päästä rentoutumaan kunnolla. Jos siis mieluummin pidät vain hauskaa ja hemmottelet itseäsi, se on aivan normaalia! Taitava henkilökunta majoitusliikkeissä Sheraton Tirana Hotel ja Rogner Hotel Tirana osaa asiansa ja pystyy tuomaan lomaasi luksusta.

Löydä halvat matkat kohteeseen Tirana

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Tirana. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Tirana lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Tirana?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Tirana maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Tirana itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Tirana ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Tirana matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Tirana löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Tirana?

Kohteen Tirana suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Tirana halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.