Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Pamukkale (luonnonilmiökohde) – Matkat

Mikäli kaipaat taukoa työkuvioista, lähde lomalle mielenkiintoiseen kohteeseen. Hyvä valinta on esimerkiksi Pamukkale (luonnonilmiökohde) – matkat sinne on helppo järjestää, kun kaikki tarvittavat tiedot ovat käden ulottuvilla ja apunasi on ebookers!

Pamukkale (luonnonilmiökohde) – Matkat

Kun ottaa huomioon, että kaupunkialueelta löytyy vakituisia asukkaita 10 000, uusien tuttavuuksien tekeminen ei voi olla vaikeaa!

Pamukkale (luonnonilmiökohde) sijaitsee 390 km:n päässä maan pääkaupungista, joka on Ankara. Lähimpään kaupunkiin (Sarayköy) kertyy matkaa noin 19 km.

Jos matkustat yhdessä väsymättömien ikiliikkujoiden kanssa, Kleopatra-allas on kohde, joka takaa rauhallisen illan koko perheelle.

Jos kaipaat paikkaa, jossa laiskotella iltapäivän hyvän ruoan ja ystävien seurassa, täytä eväskori ja ota suunnaksi Pamukkalen luonnonpuisto.

Voit rikastaa maailmankuvaasi ja laajentaa luonnon- ja kulttuurihistorian tuntemustasi, jos suuntaat tutustumaan paikalliseen museoon, kuten Hierapolisin arkeologinen museo. Löydät sieltä niin paljon uutta tietoa ja kiehtovia esineitä ja löydöksiä, että päädyt ehkä kiertelemään museossa koko päivän!

Kiinnostaisiko sinua katsella ympärillesi ja tietää vähän lisää historiallisista kohteista? Hierapoliksen nekropoli ja Hierapoliksen teatteri auttavat tutustumaan tämän alueen ja sen lähiseutujen historiaan ja perinteeseen. Jos aika antaa periksi, Hierapolis ja Bysanttilainen kirkko kannattaa myöskin muistaa.

Pamukkale (luonnonilmiökohde) – Hotellit

Valitse majoitus mahdollisimman nopeasti, niin sinulla on enemmän aikaa ajatella sinua odottavia uusia seikkailuja! ebookersin sivusto tarjoaa yli 25 majoitusliikettä.

Majoitusvaihtoehdot kohteessa Pamukkale (luonnonilmiökohde) vaihtelevat yksinkertaisista huoneista hienoihin luksusvaihtoehtoihin, jotka tarjoavat kaikki mahdolliset palvelut ja ekstrat. Jos etsit majoitusliikettä, joka ei kuluta kerralla kaikkia säästöjäsi, varteenotettavia vaihtoehtoja ovat Ayapam Hotel osoitteessa Kale Mahallesi Bahce Sokak No:2/1 ja Hal-Tur osoitteessa Mehmet Akif Ersoy Buluari No:45. Tai ehkäpä haluaisit mieluummin elää kuin kuningas ja antaa ystävällisen henkilökunnan majoitusliikkeessä Polat Thermal Hotel täyttää kaikki toiveesi? Polat Thermal Hotel on myös hyvä vaihtoehto niille, jotka osaavat arvostaa hienostunutta ilmapiiriä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Pamukkale

Näytä kaikki 124 majoitusliikettä kohteessa Pamukkale
Bellamaritimo Hotel

Bellamaritimo Hotel

Menderes Caddesi, No 46, Pamukkale, Denizli
  2.0 kautta 5.0
   
   

  Bellamaritimo Hotel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Traverter-katu. Majoitusliikkeessä ...

  Bellamaritimo Hotel28 €

  Bellamaritimo Hotel28 €
  Venus Suite Hotel

  Venus Suite Hotel

  Pamukkale Mah. Sümbül Sokak No:7, Pamukkale, Denizli
    
    
   4,5/5 (2 arvostelua)

   Venus Suite Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Traverter-katu. Majoitusliikkeessä ...

   Venus Suite Hotel50 €

   Venus Suite Hotel50 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.