Lennot Barbados

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Barbados suosituimpiin kaupunkeihin

Barbadoksen matkat

Karibialla sijaitseva Barbados on pieni saarivaltio, joka on suosittu matkakohde auringonpalvojien ja surffareiden keskuudessa. Tämä paratiisisaari tarjoaa runsaasti tekemistä pidemmällekin lomalle. Shoppaile maan pääkaupungissa Bridgetownissa, surffaa turkoosinsinisillä aalloilla saaren itärannikolla ja ota aurinkoa saaren länsi- ja etelärannikon valkeahiekkaisilla rannoilla. Lähde siis siemailemaan rommia ja nauttimaan saaren upeasta luonnosta varaamalla lennot Barbadokselle jo tänään!

Barbados on monipuolinen matkakohde, joka tarjoaa hiekkarantojen ja surffausaaltojen lisäksi mahdollisuuksia tehdä patikointiretkiä vuorimaisemiin. Brittiläisen siirtomaavallan kulttuuriset vaikutteet näkyvät saaren elämäntyylissä edelleen, ja koska englanti on maan virallinen kieli, Barbadoksella asioiminen on helppoa. Sinun ei tarvitse myöskään huolehtia viisumin hankkimisesta, jos matkasi Barbadokselle kestää korkeintaan kolme kuukautta.

Matkajärjestelyjen tekeminen

Suomesta ei ole tarjolla suoria reittilentoja Barbadokselle, joten sinun on varauduttava ainakin kahteen välilaskuun matkan varrella. Ensimmäinen välilasku tapahtuu yleensä Lontoon Heathrow’lla tai Chicagossa ja toinen Miamissa. Lento Barbadokselle kestää Helsinki-Vantaalta yhteensä vähintään noin 21 tuntia, mutta valitsemastasi lipusta riippuen matka saattaa kestää välilaskuineen jopa yli kaksi vuorokautta. Ota matkajärjestelyissäsi siis huomioon pitkä lentomatka yhteen suuntaan sekä aikaero, joka on kesäaikaan seitsemän tuntia ja talviaikaan kuusi tuntia.

Jos haluat varmistaa itsellesi mahdollisimman halvat lennot Barbadokselle, ajoita matkasi heinä–marraskuun väliselle ajalle. Vaikka kyseisinä kuukausina Karibialla vallitsee hurrikaanisesonki, hurrikaanit osuvat saarelle vain harvoin. Näinä kuukausina lentojen ja hotellien hinnat ovat huomattavasti alhaisempia kuin matkailun sesonkiaikaan joulu–huhtikuussa. Lämpötila pysyttelee koko vuoden 30 asteen lukemissa. Muista myös varata Barbadoksen matkat hyvissä ajoin saadaksesi hyvän hinnan, mielellään ainakin kaksi kuukautta ennen matkaa.

Saapuminen Barbadokselle

Lentosi Barbadokselle laskeutuu Grantley Adamsin kansainväliselle lentoasemalle (BGI), joka sijaitsee saarivaltion kaakkoisosassa noin 15 kilometriä itään maan pääkaupungista Bridgetownista. Tämä saarivaltion ainoa lentokenttä toimii tärkeänä väylänä itäiselle Karibialle ja on Pienten Antillien alueen vilkkain lentokenttä.

Pääset lentokentältä Bridgetowniin ja muihin Barbadoksen kohteisiin kätevästi julkisen liikenteen busseilla. Bussipysäkit sijaitsevat päätien varrella terminaalirakennuksen edessä olevan pysäköintialueen vieressä. Matkalippu bussiin maksaa vain pari Barbadoksen dollaria. Bussi Bridgetownin keskustaan lähtee tunnin välein aamuviidestä keskiyöhön, ja matka Bridgetownin keskustaan kestää 40–45 minuuttia. Kysy matkailupalvelusta lisätietoja bussiaikatauluista.

Pääset lentokentältä määränpäähäsi myös taksilla. Varmista kuitenkin, että hyppäät vain ”Authorised Airport Taxi” -logolla varustettujen taksien kyytiin. Mikäli päätät hypätä taksiin, sovi hinnasta kuljettajan kanssa etukäteen, sillä Barbadoksen takseissa ei käytetä taksimittaria.

Jos haluat kiertää saarta täysin omaan tahtiisi, voit vuokrata itsellesi auton Grantley Adamsin lentokentältä. Tutustu kentällä toimivien autovuokraamoiden valikoimaan etukäteen ja varaa haluamasi vuokra-auto verkosta. Näin haluamasi auto odottaa sinua lentosi saapuessa. Ota myös huomioon, että Barbadoksella on vasemmanpuoleinen liikenne, ja että sinun tulee hankkia lupa Barbadoksella ajamiseen. Voit saada luvan muun muassa autovuokraamoilta tai lentokentältä.

Mikäli et halua hankkia itsellesi vuokra-autoa Barbadokselta, pääset liikkumaan ympäri saarta myös saaren laajan bussiverkoston avulla. Pidä kuitenkin mielessäsi, että Barbadoksella eletään saariajassa, eivätkä myöskään bussit noudata aikatauluja kovinkaan tarkasti. Pääset paikasta toiseen hyvin myös jalan tai vaikkapa pyörällä.

Barbadoksella riittää tekemistä ja nähtävää pidemmänkin loman tarpeisiin. Shoppaile pääkaupunki Bridgetownissa, nauti paikallisia herkkuja, tanssi reggaen tahtiin rantabileissä, osallistu purjehdus- tai sukellusveneretkille, bongaa merikilpikonnia tai vie perheen pienimmät eläinpuistoon. Äläkä unohda sitä tärkeintä, eli rentoutumista rannalla auringon paisteessa ja lempeän merituulen hyväilemänä. Lähde kokemaan tämä paratiisisaari omin silmin ja varaa lennot Barbadokselle mitä pikimmiten!

Autonvuokraustarjoukset Barbados

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.