Lennot Turks- ja Caicossaaret

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Turks- ja Caicossaaret suosituimpiin kaupunkeihin

Turks- ja Caicossaarten -matkat lupaavat lämpöä ja aurinkoa ympäri vuoden

Turks- ja Caicossaarten -matkat ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina, ja nykyään saarilla vieraileekin lentoteitse vuosittain noin puoli miljoonaa matkailijaa. Yhdistyneeseen kuningaskuntaan erillisalueena kuuluva saariryhmä tarjoaa kävijöilleen paitsi ympärivuotista lämpöä ja upeita hiekkarantoja, myös useita aktiviteetteja sukelluksesta aina lintujen bongaukseen ja golfiin.

Halvat lennot Turks- ja Caicossaarille varaat ebookersilta

Turks- ja Caicossaaret sijaitsevat Karibianmerellä noin sata kilometriä Haitista pohjoiseen ja Bahamasaarista kaakkoon. Yhteensä Turks- ja Caicossaariryhmiin kuuluu noin 40 saarta, joista kahdeksan on asuttuja. Suosituin lomasaarista on Providenciales, jonka kuuluisan 18 kilometrin pituisen Grace Bay -hiekkarannan varrelta löytyvät myös saaren tunnetuimmat lomakeskukset.

Halvat lennot Turks- ja Caicossaarille löytyvät tietenkin ebookersin näppärän matkahaun avulla. Hae ja vertaa lentoja Turks- ja Caicossaarille ja varaa oma unelmalomasi kilometrien pituisten hiekkarantojen, palmujen ja koralliriuttojen täyttämään paratiisiin. Turkoosi meri ja valkoinen hieno hiekka odottavat!

Saapuminen Turks- ja Caicossaarille

Turks- ja Caicossaarilla on peräti seitsemän toimivaa lentoasemaa, mutta vain kaksi näistä, Grand Turkin saarella sijaitseva JAGS McCartneyn kansainvälinen lentoasema sekä Providencialesin kansainvälinen lentoasema, tuovat saarille matkustajia myös saariryhmän ulkopuolelta. Julkinen liikenne lentoasemilta kaupunkeihin ja kyliin on lähes olematonta, ja useimmiten lomakohteisiin liikutaankin taksilla. Taksimatkan hinta kannattaa aina sopia etukäteen.

Suomesta ei ole Turks- ja Caicossaarille suoria lentoja, mutta Providencialesin lentoasemalle on mahdollista lentää Helsinki-Vantaalta yhdellä tai kahdella välilaskulla. Halvimmillaan lennot ovat maaliskuussa, joka on muutoinkin hyvä ajankohta matkustaa Turks- ja Caicossaarille, sillä lämpötilat ovat edelleen varsin mukavalla tasolla. Kahden välilaskun lennolla ensimmäinen vaihto tapahtuu useimmiten Münchenissä, Kööpenhaminassa, Lontoossa tai Frankfurtissa ja toinen Kanadan Torontossa. Matkaa kertyy yhteen suuntaan vähintään 20 tuntia ja monissa tapauksissa jopa yli 30 tuntia. Reiteillä liikennöivät muun muassa Air Canada, British Airways, Lufthansa ja SAS. Yhdellä välilaskulla matka sujuu hieman helpommin, mutta matka-aikaa kertyy tässäkin vaihtoehdossa suuntaansa vähintään 15–25 tuntia, ja hintaa tulee kahden välilaskun lentoon verrattuna noin sata euroa enemmän. Yhden välilaskun lennolla vaihto tapahtuu Miamissa tai New Yorkissa, ja reittiä lentävät muun muassa American Airlines, Finnair ja Iberia sekä halpalentoyhtiö jetBlue, joka lentää New Yorkista Providencialesiin. Miamin kautta kulkevat reitit tulevat kuitenkin lähes järjestään edullisemmiksi.

Lämpöä, siistejä uimarantoja ja vieraanvaraisuutta Turks- ja Caicossaarilla

Turks- ja Caicossaaret ovat erittäin turvallinen matkakohde, jossa rikollisuutta esiintyy hyvin vähän. Maalaisjärkeä kannattaa toki käyttää käteisen rahan, arvoesineiden ja varsinkin moottoriajoneuvojen kanssa, mutta muutoin saarilla joutuu harvoin minkäänlaisiin ongelmiin. Liikenteessä kannattaa kuitenkin olla varuillaan, sillä saarilla ajetaan lujaa ja välillä kaoottisestikin. Saarten virallinen valuutta on Yhdysvaltain dollari, ja hintataso on yleisesti melko korkea. Terveydenhuolto on korkeatasoista, ja niin rannat kuin muutkin julkiset alueet ovat useimmiten puhtaita ja turvallisia. Paikalliset ihmiset ovat ystävällisiä ja vieraanvaraisia.

Turks- ja Caicossaarilla on lämmintä ympäri vuoden, mutta suosituin matkailuaika sijoittuu joulu-maaliskuuhun, jolloin lämpötila pysyttelee saarilla 25 ja 30 celsiusasteen välillä. Myös veden lämpötila on tällöin 23–26 astetta. Kesällä sää lämpenee entisestään, mutta lämpötilat nousevat vain harvoin 35 asteen yläpuolelle. Saarilla ei juurikaan sada – huhti-, touko- tai kesäkuussa lomalle lähtevien kannattaa kuitenkin ottaa tämäkin mahdollisuus huomioon. Joulun ja uudenvuoden tienoilla sekä maaliskuulle saakka kestävän turistisesongin aikaan saarilla on paljon matkailijoita, ja varsinkin majoitushinnat nousevat tänä aikana jonkin verran.

Autonvuokraustarjoukset Turks- ja Caicossaaret

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.