Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Edulliset matkat kohteeseen Caymansaaret

Suunnitelmissa matka kohteeseen Caymansaaret? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Caymansaaret matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Caymansaaret? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Caymansaaret

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Caymansaaret

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Caymansaaret. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Caymansaaret matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Caymansaaret?

Voit löytää kohteen Caymansaaret matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Caymansaaret?

Yleisesti ottaen heinäkuu, kesäkuu, elokuu ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Caymansaaret.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Caymansaaret?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, syyskuu on paras aika vierailla kohteessa Caymansaaret.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Caymansaaret?

Datamme mukaan maaliskuu on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Caymansaaret on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan syyskuu, marraskuu, lokakuu ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Caymansaaret.

Lisää Caymansaaret hotelleja

Hae hinnat
Grand Cayman Marriott Beach Resort

Grand Cayman Marriott Beach Resort

4.0 kautta 5.0 389 West Bay Road, Po Box 30371, Seven Mile Beach, Grand Cayman
Grand Cayman Marriott Beach Resort on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Governor's Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 295 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat pillowtop-patjat ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
The Westin Grand Cayman Seven Mile Beach Resort & Spa

The Westin Grand Cayman Seven Mile Beach Resort & Spa

4.5 kautta 5.0 Seven Mile Beach, P.O. Box 30620, Seven Mile Beach, Grand Cayman
The Westin Grand Cayman Seven Mile Beach Resort & Spa on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Governors Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4,5 tähden lomakeskuksessa on 343 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
The Ritz-Carlton, Grand Cayman

The Ritz-Carlton, Grand Cayman

5.0 kautta 5.0 West Bay Road, PO Box 32348 KY1-1209, Seven Mile Beach, Grand Cayman
The Ritz-Carlton, Grand Cayman on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 375 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Villas of the Galleon

Villas of the Galleon

3.0 kautta 5.0 West Bay Road, Seven Mile Beach, Grand Cayman
Villas of the Galleon on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Governors Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaisen kiinteän internetyhteyden. Tässä 3 tähden huoneistolomakeskuksessa on 74 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Regal Beach Club

Regal Beach Club

4.0 kautta 5.0 431 West Bay Road, Seven Mile Beach, Grand Cayman
Regal Beach Club on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Camana Bay. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Wyndham Reef Resort Grand Cayman

Wyndham Reef Resort Grand Cayman

3.5 kautta 5.0 2221 Queens Highway, Collier's Bay, East End, Grand Cayman
Wyndham Reef Resort Grand Cayman on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Colliers Public Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3,5 tähden lomakeskuksessa on 152 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Kimpton Seafire Resort and Spa

Kimpton Seafire Resort and Spa

5.0 kautta 5.0 60 Tanager Way, Seven Mile Beach, Grand Cayman
Kimpton Seafire Resort and Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tiki Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 266 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
467 €
Palm Heights

Palm Heights

4.0 kautta 5.0 747 West Bay Road, Seven Mile Beach
Palm Heights on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galleria Plaza. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 52 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
Wyndham Reef Resort All-Inclusive

Wyndham Reef Resort All-Inclusive

3.5 kautta 5.0 2221 Queens Highway Colliers Bay, East End, Grand Cayman
Wyndham Reef Resort All-Inclusive on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Colliers Public Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3,5 tähden lomakeskuksessa on 152 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Compass Point Dive Resort

Compass Point Dive Resort

3.5 kautta 5.0 346 Austin Conolly Drive, East End, Grand Cayman
Compass Point Dive Resort on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta East End Lighthouse. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 3,5 tähden lomakylässä on 28 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Caymansaaret

Katso kaikki kohteen Caymansaaret vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.