Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen Barbados ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Matkat eri kaupungeista kohteeseen Barbados

Matkat Helsinki - Barbados

Edulliset matkat kohteeseen Barbados

Suunnitelmissa matka kohteeseen Barbados? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Barbados matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Barbados? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Barbados

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Barbados

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Barbados. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Barbados matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Barbados?

Voit löytää kohteen Barbados matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Barbados?

Yleisesti ottaen ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Barbados.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Barbados?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, on paras aika vierailla kohteessa Barbados.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Barbados?

Datamme mukaan on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Barbados on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Barbados.

Lisää Barbados hotelleja

114 €
Radisson Aquatica Resort Barbados

Radisson Aquatica Resort Barbados

4.0 kautta 5.0
Radisson Aquatica Resort Barbados on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carlisle Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 124 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
138 €
Hilton Barbados Resort

Hilton Barbados Resort

4.5 kautta 5.0
Hilton Barbados Resort on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carlisle Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 355 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet ja minibaarit.
523 €
Waves Hotel & Spa by Elegant Hotels - All Inclusive

Waves Hotel & Spa by Elegant Hotels - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Prospect Bay Beach, Prospect, St. James
Waves Hotel & Spa by Elegant Hotels - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Batts Rock Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 70 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
116 €
South Gap Hotel

South Gap Hotel

3.5 kautta 5.0 St. Lawrence Gap, St. Lawrence Gap, Christ Church
South Gap Hotel on saanut hyvää palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dover Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 34 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
433 €
The Crane Resort

The Crane Resort

4.5 kautta 5.0 Crane, Diamond Valley, St. Philip
The Crane Resort on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Crane Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4,5 tähden lomakylässä on 252 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
129 €
Courtyard by Marriott Bridgetown, Barbados

Courtyard by Marriott Bridgetown, Barbados

3.5 kautta 5.0
Courtyard by Marriott Bridgetown, Barbados on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta South Coastin rantakatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja ulkouima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
118 €
South Beach Hotel by Ocean Hotels

South Beach Hotel by Ocean Hotels

4.0 kautta 5.0 Rockley at Accra Beach, Rockley, Christ Church
South Beach Hotel by Ocean Hotels on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Rockley Beach (ranta) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
248 €
The Soco Hotel - All Inclusive - Adults Only

The Soco Hotel - All Inclusive - Adults Only

4.0 kautta 5.0
The Soco Hotel - All Inclusive - Adults Only on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Surf in Barbados Surf School (surffauskoulu). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 24 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
104 €
Butterfly Beach Hotel

Butterfly Beach Hotel

3.0 kautta 5.0 Maxwell Main Road, Oistins, Christ Church
Butterfly Beach Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maxwell Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
105 €
Coral Mist Beach Hotel

Coral Mist Beach Hotel

3.0 kautta 5.0 Highway 7 Suite B, Worthing, Christ Church
Coral Mist Beach Hotel on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rockley Beach (ranta). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Halvat meno-paluu lennot Barbados

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Barbados

Katso kaikki kohteen Barbados vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.