Halvat lennot Dominikaaniseen Tasavaltaan alkaen

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Dominikaaninen tasavalta suosituimpiin kaupunkeihin

Unohtumattomat Dominikaanisen tasavallan -matkat kannattaa varata hyvissä ajoin – turkoosi meri, valkoiset hiekkarannat, huojuvat palmut ja karibialainen letkeä elämänmeno odottavat.

Yhdessä Haitin kanssa Hispaniolan saarella sijaitseva Dominikaaninen tasavalta on täydellinen lomakohde pimeästä Pohjolasta kotoisin olevalle valon, lämmön ja auringon etsijälle ja siten kovassa suosiossa etenkin talvisin. Suosituimmillaan se on marras–huhtikuussa, jolloin tarjolla on yllin kyllin tropiikin hellettä. Muinakin aikoina Dominikaanisen tasavallan -matkat ovat toki mahdollisia, mutta säässä on silloin talvikautta enemmän vaihtelua. Dominikaanisen tasavallan hurrikaanikausi ulottuu kesäkuulta marraskuun lopulle, ja sitä kannattaa mahdollisuuksien välttää. Nykyisin hurrikaanit eivät silti muodosta välitöntä vaaraa, koska niiden saapuminen voidaan havaita satelliitein hyvissä ajoin etukäteen.

Halvat lennot Dominikaaniseen tasavaltaan

Suoria lentoja Suomesta Dominikaaniseen tasavaltaan ei ole saatavilla, mutta omatoiminen matkailija pääsee silti onneksi unelmareissulleen välilaskullisten lentojen turvin. Loistouutinen on, että toisin kuin ennen, Dominikaaniseen tasavaltaan on nykyisin tarjolla runsain mitoin yhden välilaskun lentoyhteyksiä siinä missä ennen välilaskuja oli lähes järjestään kaksi. Tässä näkyy Dominikaanisen tasavallan ja ylipäätään Karibianmeren maiden uusi suosio – ja hyvä niin. Dominikaanisen tasavallan vilkkaimmat kansainväliset lentokentät sijaitsevat Punta Canassa ja Santo Domingossa, mutta lentokenttä löytyy myös Puerto Platasta ja Santiagosta. Esimerkiksi Finnairilla ja Airberlinillä on kätevät ja nopeat lennot Helsingistä Düsseldorfin kautta Punta Canaan – lentoaika on vain reilut 14 tuntia. American Airlinesin lennot New Yorkin kautta ovat usein reilustikin edullisemmat, mutta matka-aika venyy noin 30 tuntiin. Jos lennät Santo Domingoon, voit valita esimerkiksi Finnairin tai Lufthansan ja Condorin yhteydet Frankfurtin kautta – lentoaika on noin 13–20 tuntia. Myös Air Francen lennot Pariisin kautta ovat kätevä ja suunnilleen yhtä nopea vaihtoehto. Puerto Plataan matkustavan on varauduttava kahteen välilaskuun. Parhaita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Airberlinin lennot Berliinin ja Düsseldorfin kautta tai Finnairin, Aeroflotin ja Airberlinin lennot Pietarin ja Düsseldorfin kautta. Joitakin yksittäisiä yhden välilaskun yhteyksiä voi toisinaan olla tarjolla, jos toimit hyvissä ajoin. Santiagoon lentävälle on tarjolla esimerkiksi Iberian ja JetBlue Airwaysin lennot New Yorkin kautta tai British Airwaysin ja Delta Air Linesin lennot samoin New Yorkin kautta. Lisäksi tarjolla on kahden välilaskun yhteyksiä. Kun kiikarissa on halvat lennot Dominikaaniseen tasavaltaan, liikkeellä kannattaa olla tavallista aikaisemmin, sillä parhaat lennot myydään hyvissä ajoin, ja lentojen hintahaitari on suuri. Suunnittele myös matkareittisi tarkkaan ja selvitä, minne kannattaa lentää. Santiago ja Puerto Plata sijaitsevat maan pohjoisosassa, Santo Domingo etelärannikolla ja Punta Cana aivan saaren itäkärjessä. Jos kaavailet pidempää kiertomatkaa saarella, kannattaa harkita myös paluulentojen varaamista eri lentokentältä.

Perille Dominikaaniseen tasavaltaan

Punta Canan lentoasema (PUJ) on Dominikaanisen tasavallan ylivoimaisesti suosituin kauttakulkueasema matkailijoille. Suurin osa matkailijoista jatkaa matkaa kentältä hotellin tarjoamalla minibussikuljetuksella, joka onkin kätevin tapa. Tarjolla on myös julkisen liikenteen bussi, joka on todella edullinen mutta epämääräisin aikatauluin liikennöivä vaihtoehto. Kentältä voi myös vuokrata auton tai ottaa taksin – taksit odottelevat matkustajia tullin edustalla. Muista aina sopia hinta etukäteen. Myös Santo Domingon lentokentältä (SDQ) pääsee kätevimmin eteenpäin sopimalla kuljetuksesta etukäteen hotellin kanssa. Toinen vaihtoehto on SICHALA-yhtiön taksi, jonka saa eteläterminaalin tasolta 1. Julkisen liikenteen bussi ei kannata, sillä lähimmälle pysäkille on matkaa kolmisen kilometriä. Santiagon lentokenttä tunnetaan myös nimellä Cibaon lentokenttä (STI), ja Puerto Platan lentokenttä taas on Gregorio Luperón lentokenttä (POP).

Halvat matkat Dominikaaniseen tasavaltaan kannattaa varata hyvissä ajoin – tee se vaikka heti vain muutamalla klikkauksella.

Autonvuokraustarjoukset Dominikaaninen tasavalta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.