Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen Jamaika ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Edulliset matkat kohteeseen Jamaika

Suunnitelmissa matka kohteeseen Jamaika? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Jamaika matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Jamaika? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Jamaika

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Jamaika

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Jamaika. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Jamaika matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Jamaika?

Voit löytää kohteen Jamaika matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Jamaika?

Yleisesti ottaen ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Jamaika.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Jamaika?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, on paras aika vierailla kohteessa Jamaika.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Jamaika?

Datamme mukaan on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Jamaika on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Jamaika.

Lisää Jamaika hotelleja

184 €
Hilton Rose Hall Resort and Spa – All Inclusive

Hilton Rose Hall Resort and Spa – All Inclusive

4.5 kautta 5.0 Rose Hall, Montego Bay, Saint James
Hilton Rose Hall Resort and Spa – All Inclusive on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rose Hallin talo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Royalton Negril Resort & Spa - All Inclusive

Royalton Negril Resort & Spa - All Inclusive

4.5 kautta 5.0 Norman Manley Boulevard, Negril, Westmoreland
Royalton Negril Resort & Spa - All Inclusive on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Seven Mile Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
221 €
Ocean Coral Spring Resort - All inclusive

Ocean Coral Spring Resort - All inclusive

5.0 kautta 5.0 Mountain Spring Bay, Falmouth
Ocean Coral Spring Resort - All inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Luminous Lagoon. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Royalton Blue Waters Resort & Spa - All Inclusive

Royalton Blue Waters Resort & Spa - All Inclusive

4.5 kautta 5.0 Highway A1, Mountain Spring, Falmouth, Trelawny
Royalton Blue Waters Resort & Spa - All Inclusive on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Burwood Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
143 €
Bahia Principe Grand Jamaica - All Inclusive

Bahia Principe Grand Jamaica - All Inclusive

3.5 kautta 5.0 Salt Coppers Villa, Runaway Bay, Saint Ann
Bahia Principe Grand Jamaica - All Inclusive on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Green Grotton luolat sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
214 €
S Hotel Jamaica

S Hotel Jamaica

4.0 kautta 5.0 7 Jimmy Cliff Blvd, Montego Bay, Saint James
S Hotel Jamaica on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dead End Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Royalton White Sands Resort & Spa All Inclusive

Royalton White Sands Resort & Spa All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Cooper Penn, Falmouth, Trelawney
Royalton White Sands Resort & Spa All Inclusive on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Burwood Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
120 €
Deja Resort All Inclusive

Deja Resort All Inclusive

3.5 kautta 5.0 92 Gloucester Avenue, Montego Bay, Saint James
Deja Resort All Inclusive on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aqua Sol Theme Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
Riu Reggae Adults Only - All Inclusive

Riu Reggae Adults Only - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Montego Bay, Montego Bay
Riu Reggae Adults Only - All Inclusive on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Blue Diamond Shopping Centre. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
230 €
Grand Palladium Jamaica Resort & Spa All Inclusive

Grand Palladium Jamaica Resort & Spa All Inclusive

4.0 kautta 5.0 The Point, Lucea, Hanover
Grand Palladium Jamaica Resort & Spa All Inclusive on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.

Halvat meno-paluu lennot Jamaika

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Jamaika

Katso kaikki kohteen Jamaika vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.