Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Edulliset matkat kohteeseen Jamaika

Suunnitelmissa matka kohteeseen Jamaika? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Jamaika matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Jamaika? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Jamaika

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Jamaika

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Jamaika. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Jamaika matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Jamaika?

Voit löytää kohteen Jamaika matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Jamaika?

Yleisesti ottaen heinäkuu, elokuu, kesäkuu ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Jamaika.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Jamaika?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, syyskuu on paras aika vierailla kohteessa Jamaika.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Jamaika?

Datamme mukaan helmikuu on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Jamaika on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan joulukuu, marraskuu, lokakuu ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Jamaika.

Lisää Jamaika hotelleja

190 €
Hilton Rose Hall Resort and Spa – All Inclusive

Hilton Rose Hall Resort and Spa – All Inclusive

4.5 kautta 5.0 Rose Hall, Montego Bay, Saint James
Hilton Rose Hall Resort and Spa – All Inclusive on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rose Hallin talo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 4,5 tähden lomakeskuksessa on 495 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
194 €
Royalton Negril Resort & Spa - All Inclusive

Royalton Negril Resort & Spa - All Inclusive

4.5 kautta 5.0 Norman Manley Boulevard, Negril, Westmoreland
Royalton Negril Resort & Spa - All Inclusive on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Seven Mile Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 4 ulkouima-allasta. Tässä 4,5 tähden lomakeskuksessa on 407 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
199 €
Grand Palladium Jamaica Resort & Spa All Inclusive

Grand Palladium Jamaica Resort & Spa All Inclusive

4.0 kautta 5.0 The Point, Lucea, Hanover
Grand Palladium Jamaica Resort & Spa All Inclusive on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 ulkouima-allasta ja 10 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 540 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
150 €
Bahia Principe Grand Jamaica - All Inclusive

Bahia Principe Grand Jamaica - All Inclusive

3.5 kautta 5.0 Salt Coppers Villa, Runaway Bay, Saint Ann
Bahia Principe Grand Jamaica - All Inclusive on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Green Grotton luolat sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3,5 tähden lomakeskuksessa on 850 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
Hae hinnat
RIU Ocho Rios All Inclusive

RIU Ocho Rios All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Mammee Bay, Ocho Rios, Saint Ann
RIU Ocho Rios All Inclusive on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dunn's River Falls. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 901 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
261 €
Jewel Grande Montego Bay Resort & Spa – All Inclusive

Jewel Grande Montego Bay Resort & Spa – All Inclusive

4.5 kautta 5.0 Rose Hall, St James, Montego Bay
Jewel Grande Montego Bay Resort & Spa – All Inclusive on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Half Moon Golf Course. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4,5 tähden lomakeskuksessa on 217 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
216 €
S Hotel Jamaica

S Hotel Jamaica

4.0 kautta 5.0 7 Jimmy Cliff Blvd, Montego Bay, Saint James
S Hotel Jamaica on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dead End Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 120 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
167 €
Jewel Paradise Cove Adult Beach Resort & Spa – All Inclusive

Jewel Paradise Cove Adult Beach Resort & Spa – All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Paradise Cove Drive, Runaway Bay, Saint Ann
Jewel Paradise Cove Adult Beach Resort & Spa – All Inclusive on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Green Grotton luolat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 7 ravintolaa. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 225 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
259 €
Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa All Inclusive

Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa All Inclusive

4.5 kautta 5.0 The Point, Lucea, Hanover
Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa All Inclusive on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 5 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden lomakeskuksessa on 512 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
436 €
Moon Palace Jamaica – All Inclusive

Moon Palace Jamaica – All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Main Street, Ocho Rios, Saint Ann
Moon Palace Jamaica – All Inclusive on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Turtle River Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 4 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 705 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.

Halvat meno-paluu lennot Jamaika

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Jamaika

Katso kaikki kohteen Jamaika vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.