Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Iraklion

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Iraklion

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Iraklion

Loma-asunnot + lennot kohteessa Iraklion

B&B + lennot kohteessa Iraklion

Matkapaketit kohteeseen Iraklion

Parhaat lomapaketit kohteeseen Iraklion

Lomapaketit kohteeseen Iraklion 6-7:ksi Yöksi

Milloin kannattaa matkustaa

Kreetan matka kannattaa ajoittaa huhti-lokakuulle. Kreetalla ilmasto on perinteisen välimerellinen. Saaren pohjoisosissa on hieman viileämpää kuin eteläosissa, mutta muuten saarella ei ole sen suurempia ilmastovaihteluita. Keskikesällä lämpötilat nousevat helposti yli 30 asteen, mutta onneksi viileä merituuli helpottaa pahimpinakin hellepäivinä. Talvella Kreetan ilmasto on sateinen ja viileä, keskilämpötilan ollessa noin 15 astetta.

Kreeta Matkat

Kreeta on suomalaistenkin suosima monipuolinen lomasaari, joka tunnetaan huikeista rannoistaan ja vaihtelevasta luonnostaan. 250 kilometriä pitkällä Kreikan suurimmalla saarella on paljon jäänteitä pronssikautisesta minolaisesta kulttuurista, mikä tekee siitä erityisen viehättävän paikan. Monipuolinen luonto koostuu hiekkarannoista, rehevistä laaksoista sekä lumihuippuisista vuorista. Kreetalta löytyvät melkeinpä koko Kreikan parhaat rannat, joista suosituimpia ovat Vái, Balos, Malia ja Matala. Kreetan rantaviivaa reunustaa huikea määrä suuria ja pieniä hienohiekkaisia rantoja, joista osa on suuria turistirantoja ja osa pieniä rauhallisia rantoja. Erittäin hyviä lomakaupunkeja ovat mm. Hania, Rethymnon, Agios Nikolaos, Paleohora, Heraklion ja Platanias. Hania on Kreetan lomakaupunki numero yksi, jonka ympäristöstä löytyy runsaasti pieniä lomakyliä. Sadantuhannen asukkaan Hania on saaren toiseksi suurin pääkaupunki Heraklionin jälkeen.

Saarella on runsaasti kulttuurinähtävyyksiä ja matkat Kreetalle sopivatkin erinomaisesti historiasta ja kulttuurista kiinnostuneelle matkailijoille. Kreikan mytologiat elävät saarella edelleen. Tarun mukaan ylijumala Zeus syntyi Kreetalla luolassa, josta on löydetty alttari, patsaita ja muita esineitä sekä maanalainen järvi. Kreeta on myös taruolento Minotauroksen kotisaari. Yksi upeimmista arkeologisista nähtävyyksistä on Knossoksen rauniopalatsialue. Sen lisäksi kannattaa käydä katsomassa Faistoksen muinaista kaupunkia, jossa sijaitsee Kreetan toiseksi suurin minolaispalatsi. Kreetan luontonähtävyyksistä tunnetuin lienee Euroopan suurin rotko, Samaria, joka on suosittu vaelluskohde.

Kreetan matkat järjestyvät helposti sekä omatoimisesti että paketteina. Matkapaketteja Kreetalle tarjoavat monet suomalaiset matkatoimistot. Suora lento Helsingistä Kreetalle kestää noin neljä tuntia.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Iraklion

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Iraklion (alue)

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Iraklion

Näytä kaikki 1 658 majoitusliikettä kohteessa Iraklion
GDM Megaron Historical Monument Hotel

GDM Megaron Historical Monument Hotel

9, D. Beaufort Street, Iraklion, Kreetan saari
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,9/5 (15 arvostelua)

  GDM Megaron Historical Monument Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

  GDM Megaron Historical Monument Hotel75 €

  GDM Megaron Historical Monument Hotel75 €
  Stella Island Luxury resort & Spa - Adults Only

  Stella Island Luxury resort & Spa - Adults Only

  Analipsi, Analipsi, Hersonissos
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,8/5 (16 arvostelua)

   Stella Island Luxury resort & Spa - Adults Only on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Star Beach Water Park. ...

   Stella Island Luxury resort & Spa - Adults OnlyHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.