Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Ithaca

147 €
Ithaca Marriott Downtown on the Commons

Ithaca Marriott Downtown on the Commons

3.5 kautta 5.0 120 S Aurora St, Ithaca, NY
Ithaca Marriott Downtown on the Commons on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ithaca Commons. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 159 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
Hae hinnat
Best Western University Inn

Best Western University Inn

2.5 kautta 5.0 1020 Ellis Hollow Rd, Ithaca, NY
Best Western University Inn on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Robert J. Kane Sports Complex on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 101 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
130 €
Canopy by Hilton Ithaca Downtown

Canopy by Hilton Ithaca Downtown

3.5 kautta 5.0 324 East State Street, Ithaca, NY
Canopy by Hilton Ithaca Downtown on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ithaca Commons. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 131 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
130 €
Hilton Garden Inn Ithaca

Hilton Garden Inn Ithaca

3.0 kautta 5.0 130 E. Seneca Street, Ithaca, NY
Hilton Garden Inn Ithaca on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ithaca Commons. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 104 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
137 €
Hope Lake Lodge & Indoor Waterpark

Hope Lake Lodge & Indoor Waterpark

3.5 kautta 5.0 2000 NYS Rt. 392, Cortland, NY
Hope Lake Lodge & Indoor Waterpark on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cascades Indoor Waterpark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hiihtokuljetukset ja 2 sisäuima-allasta. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 106 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
118 €
Holiday Inn Express & Suites Ithaca

Holiday Inn Express & Suites Ithaca

3.0 kautta 5.0 371 Elmira Road, Ithaca, NY
Holiday Inn Express & Suites Ithaca on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Buttermilk Falls State Park (luonnonpuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 79 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
127 €
Country Inn & Suites by Radisson, Ithaca, NY

Country Inn & Suites by Radisson, Ithaca, NY

3.0 kautta 5.0 1100 Danby Rd, Ithaca, NY
Country Inn & Suites by Radisson, Ithaca, NY on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Buttermilk Falls State Park (luonnonpuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 58 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Tempur-Pedic-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Quality Inn Ithaca - University Area

Quality Inn Ithaca - University Area

2.5 kautta 5.0 356 Elmira Rd, Ithaca, NY
Quality Inn Ithaca - University Area on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Buttermilk Falls State Park (luonnonpuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 80 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja jääkaapin.
134 €
Homewood Suites by Hilton Ithaca

Homewood Suites by Hilton Ithaca

3.0 kautta 5.0 36 Cinema Dr, Ithaca, NY
Homewood Suites by Hilton Ithaca on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Triphammer Marketplace. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 91 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
66 €
Meadow Court Inn

Meadow Court Inn

2.0 kautta 5.0 529 S Meadow St, Ithaca, NY
Meadow Court Inn on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kitchen Theater (teatteri). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2 tähden hotellissa on 75 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
98 €
Hampton Inn Ithaca

Hampton Inn Ithaca

2.5 kautta 5.0 337 Elmira Rd, Ithaca, NY
Hampton Inn Ithaca on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Buttermilk Falls State Park (luonnonpuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 66 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
74 €
Super 8 by Wyndham Ithaca

Super 8 by Wyndham Ithaca

2.0 kautta 5.0 400 S Meadow St, Ithaca, NY
Super 8 by Wyndham Ithaca on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kitchen Theater (teatteri). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2 tähden motellissa on 63 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
91 €
Fairfield Inn & Suites by Marriott Ithaca

Fairfield Inn & Suites by Marriott Ithaca

2.5 kautta 5.0 359 Elmira Rd, Ithaca, NY
Fairfield Inn & Suites by Marriott Ithaca on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Buttermilk Falls State Park (luonnonpuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 106 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
104 €
Country Inn & Suites by Radisson, Cortland, NY

Country Inn & Suites by Radisson, Cortland, NY

3.0 kautta 5.0 3707 Route 281, Cortland, NY
Country Inn & Suites by Radisson, Cortland, NY on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta State University of New York-Cortland (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 81 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
82 €
Rodeway Inn And Suites

Rodeway Inn And Suites

2.0 kautta 5.0 654 Elmira Rd, Ithaca, NY
Rodeway Inn And Suites on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ithaca Beer Company (panimo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 2 tähden motellissa on 44 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Ithaca

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Ithaca

Näytä kaikki

Kohteen Ithaca hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Ithaca? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 74 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Ithaca löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Ithaca, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Ithaca tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 12 lentokenttähotellia
 • 22 halpaa hotellia
 • 37 lapsiystävällistä hotellia
 • 21 luksushotellia
 • 21 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Ithaca


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Ithaca, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Ithaca niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Quality Inn Cortland
 • Rodeway Inn And Suites
 • Days Inn by Wyndham Cortland / McGraw

Nämä kohteen Ithaca majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Country Inn & Suites by Radisson, Ithaca, NY
 • Hotel Ithaca
 • Ramada Hotel & Conference Center by Wyndham Cortland

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Ithaca pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Fairfield Inn & Suites Ithaca
 • Homewood Suites by Hilton Ithaca
 • Ramada Hotel & Conference Center by Wyndham Cortland

Kohteeseen Ithaca tutustuminen


Ithaca on tunnettu ostosmahdollisuuksistaan, vaellusreiteistä ja viihteestään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Ithaca ja sen lähellä kuuluu:

 • Ithaca Commons
 • State Theatre of Ithaca
 • Dewitt Park
 • The History Center
 • Kitchen Theater
 • Puddledockers
 • Sciencenter, Ithaca

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Ithaca, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Ithaca, New York (ITH-Tompkinsin alueellinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Ithaca?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Ithaca, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Ithaca, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Kesäkuu ja heinäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 9°C ja öisin -9°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 170 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 26°C päivisin ja -2°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 266 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 27°C ja öisin 6°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 283 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 18°C ja -8°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 228 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Ithaca on 947 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.