Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
29.5. - 31.5.
Ensi viikonloppuna
5.6. - 7.6.

Suosituimmat Huvilat Key West

228 €
Old Town Garden Villas

Old Town Garden Villas

3.5 kautta 5.0 921 Center St, Key West, FL
Old Town Garden Villas sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Duval Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Shark Key Chateau Apartment 5

Shark Key Chateau Apartment 5

4.0 kautta 5.0 79 Cannon Royal Drive, Key West, FL
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Shark Key. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Secret Villa II @ Old Town: Alpeilla, Lähellä Duvalia!

Secret Villa II @ Old Town: Alpeilla, Lähellä Duvalia!

605 Free School Ln, Key West, FL
Tämä huvila on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Duval Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkouima-allas, vesipuisto ja concierge-palvelut. Huvila tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Secret Villa I @ Vanhakaupunki, oma Uima-allas, Lähellä Duvalia!

Secret Villa I @ Vanhakaupunki, oma Uima-allas, Lähellä Duvalia!

603 Free School Lane, Key West, FL
Tämä huvila on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Duval Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan, vesipuiston ja concierge-palvelut. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Duval Penthouse

Duval Penthouse

4.0 kautta 5.0 519 Duval Street, # 201, Key West, FL
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Duval Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huvilassa on 3 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
Hae hinnat
Key West Escapes - Luxury Yoga Vacations

Key West Escapes - Luxury Yoga Vacations

4.0 kautta 5.0 Tropical Street, Key West, FL
Key West Escapes - Luxury Yoga Vacations sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Higgs Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden huvilassa on 4 huvilaa 3 kerroksessa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Bahamas House

Bahamas House

4.0 kautta 5.0 522 Bahama Street, Key West, FL
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Duval Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huvilassa on 3 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Downtown Duval Street Penthouse- Yksityinen Uima-allas-pysäköinti-kattokerros-kävele Kaikkialla

Downtown Duval Street Penthouse- Yksityinen Uima-allas-pysäköinti-kattokerros-kävele Kaikkialla

519 Duval St, Key West, FL
Tämä huvila on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Duval Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
6 bdrm Duval Compound -Old Town Key West

6 bdrm Duval Compound -Old Town Key West

4.0 kautta 5.0 519 Duval Street, Key West, FL
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Duval Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huvilassa on 6 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja yksityisen uima-altaan.

Kohteen Key West Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Key West parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Key West Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Key West Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Key West Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Key West näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Key West

Kohteen Key West Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Key West Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

Suosituimmat hotellit Key West

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.