Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Lahti

Kotimaailma Apartments Lahti Hae hinnat
Kotimaailma Apartments Lahti

Kotimaailma Apartments Lahti

Vesijärvenkatu 12 L 5, Lahti
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Kotimaailma Apartments Lahti sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lahti Art Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Forenom Aparthotel Lahti 63 €
  Forenom Aparthotel Lahti

  Forenom Aparthotel Lahti

  Rauhankatu 14, Lahti
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Forenom Aparthotel Lahti on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lahti Historical Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden huoneistohotellissa on 137 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   Holiday Club Himos Superior Apartments Hae hinnat
   Holiday Club Himos Superior Apartments

   Holiday Club Himos Superior Apartments

   Länsi-Himoksentie 4, Jämsä
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Holiday Club Himos Superior Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Himos Golf. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 18 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Hiisi Homes Riihimäki 139 €
    Hiisi Homes Riihimäki

    Hiisi Homes Riihimäki

    Oikokatu 19, Riihimäki, Uusimaa
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hiisi Homes Riihimäki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Riihimäen kaupunginmuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Capitano 110 €
     Capitano

     Capitano

     3 Kapteeninaukio, Lahti
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lahti Harbour. Majoitusliikkeessä on saatavilla aamiainen (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Pinjakoti 110 €
      Pinjakoti

      Pinjakoti

      1 Sepänkatu, Lahti
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lahti City Theatre. Majoitusliikkeessä on saatavilla aamiainen (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Kangaspolku Apartment 90 €
       Kangaspolku Apartment

       Kangaspolku Apartment

       4 Kangaspolku, Heinola
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Heinolan lintutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Two Bedroom Apartment in Nastola, Lankatie 3 Hae hinnat
        Two Bedroom Apartment in Nastola, Lankatie 3

        Two Bedroom Apartment in Nastola, Lankatie 3

        Lankatie 3, Lahti, Lahti
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Two Bedroom Apartment in Nastola, Lankatie 3 tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittonurkkauksen ja pesukoneen/kuivausrummun.

         Asunto Keskellä Kaunis Etelä-savon Maiseman, Jossa Ystävällisesti Ihmisiä 80 €
         Asunto Keskellä Kaunis Etelä-savon Maiseman, Jossa Ystävällisesti Ihmisiä

         Asunto Keskellä Kaunis Etelä-savon Maiseman, Jossa Ystävällisesti Ihmisiä

         5 Karjatie, flat number 1, Jyväskylä, Keski-Suomi
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Alvar Aalto -museo, Jyväskylän yliopisto ja Toivolan vanha piha ovat 52 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Jyväskylän jäähalli ja Himos Golf ovat myös 52 kilometrin päässä.

          Two Bedroom Apartment on the top Floor Hae hinnat
          Two Bedroom Apartment on the top Floor

          Two Bedroom Apartment on the top Floor

          Kokonkatu 3, Riihimäki, Huhtimo
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Two Bedroom Apartment on the top Floor sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Riihimäen taidemuseo. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittonurkkauksen ja pesukoneen/kuivausrummun.

           Two Bedroom Apartment in Hyvinkää, Jussilankatu 11 Hae hinnat
           Two Bedroom Apartment in Hyvinkää, Jussilankatu 11

           Two Bedroom Apartment in Hyvinkää, Jussilankatu 11

           Jussilankatu 11, Hyvinkää, Uusimaa
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Two Bedroom Apartment in Hyvinkää, Jussilankatu 11 sijaitsee lähellä kohdetta The Finnish Railway Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittonurkkauksen ja pesukoneen/kuivausrummun.

            One Bedroom Apartment in Lahti, Myllymäenkatu 4 Hae hinnat
            One Bedroom Apartment in Lahti, Myllymäenkatu 4

            One Bedroom Apartment in Lahti, Myllymäenkatu 4

            Myllymäenkatu 4, Lahti, Lahti
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             One Bedroom Apartment in Lahti, Myllymäenkatu 4 sijaitsee lähellä kohdetta Moottoripyörämuseo. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja taulutelevision.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Lahti, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Lahti todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Lahti – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Lahti, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Lahti nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Lahti sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Lahti nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Lahti Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Lahti hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Lahti

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Lahti, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Lahti parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Lahti, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Lahti todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Lahti – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Lahti, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Lahti nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Lahti sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Lahti nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Lahti Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Lahti hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Lahti

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Lahti, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Lahti parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Lahti

             Näytä kaikki 114 majoitusliikettä kohteessa Lahti
             Scandic Lahti City 100 €
             Scandic Lahti City

             Scandic Lahti City

             Kauppakatu 10, Lahti
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Lahti Art Museum ja Lahti City Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ristinkirkko ja Lahti Historical Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lahden rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

              Vierumäki Resort Hotel 123 €
              Vierumäki Resort Hotel

              Vierumäki Resort Hotel

              Urheiluopistontie 400, Heinola
                
               3.5 kautta 5.0 Tähteä

               Vierumäen golfkenttä on 0,6 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Heinolan kaupunginmuseo ja Heinolan kesäteatteri sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Heinolan taidemuseo ja Heinolan lintutarha ovat myös 15 kilometrin päässä.

               Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone 142 €
               Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

               Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

               Aleksanterinkatu 14, Lahti
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Lahti Art Museum, Ristinkirkko ja Lahti Historical Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Lahti City Theatre ja Radio- ja televisiomuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lahden rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

                Kauppahotelli Grand 84 €
                Kauppahotelli Grand

                Kauppahotelli Grand

                Hämeenkatu 4, Lahti
                  
                 2.5 kautta 5.0 Tähteä

                 Lahti Historical Museum, Ristinkirkko ja Lahti Art Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Radio- ja televisiomuseo ja Isku-areena ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lahden rautatieasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.