Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Podstrana

135 €
Le Meridien Lav, Split

Le Meridien Lav, Split

5.0 kautta 5.0 Grljevacka 2a, Podstrana
Le Meridien Lav, Split on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Strožanacin satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 381 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
52 €
Hotel San Antonio

Hotel San Antonio

4.0 kautta 5.0 Grljevačka 30, Podstrana
Hotel San Antonio on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Strožanacin satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden hotellissa on 49 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
108 €
Hotel Eden

Hotel Eden

4.0 kautta 5.0 Strožanacka cesta 76, Podstrana
Hotel Eden on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Strožanacin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 28 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
39 €
Apartments Bella

Apartments Bella

4.0 kautta 5.0 Poljičkih Knezova 51, Podstrana
Apartments Bella on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Strožanacin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
119 €
Hotel Split

Hotel Split

4.0 kautta 5.0 Strožanačka 20, Podstrana
Hotel Split on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Strožanacin satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 40 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
VIPo Prestige Apartments

VIPo Prestige Apartments

4.0 kautta 5.0 Cesta Svetog Martina 32, Podstrana
VIPo Prestige Apartments sijaitsee lähellä kohdetta Žnjanin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
43 €
Bed & Breakfast Senator

Bed & Breakfast Senator

3.0 kautta 5.0 9 Ul. Bartola Kašica, Podstrana, Splitsko-dalmatinska županija
Bed & Breakfast Senator sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Strožanacin satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
35 €
Apartments Bandalo

Apartments Bandalo

3.0 kautta 5.0 Put Vucipolja 40, Podstrana
Apartments Bandalo on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Pyhän Yrjön kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 kahvilaa. Tässä 3 tähden hotellissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
70 €
Apartments Amigos

Apartments Amigos

3.0 kautta 5.0 Grljevacka 79, Podstrana
Apartments Amigos sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Strožanacin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
62 €
The Residence

The Residence

4.0 kautta 5.0 Grljevacka 2b, Podstrana
The Residence on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Strožanacin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja venesataman. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 39 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
50 €
Hotel Villa bb

Hotel Villa bb

3.0 kautta 5.0 Grljevačka 14, Podstrana
Hotel Villa bb sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Strožanacin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden majatalossa on 15 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja DVD-soittimet.
57 €
Hotel Jona

Hotel Jona

4.0 kautta 5.0 Grljevac 24, Podstrana
Hotel Jona sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Strožanacin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
214 €
Stipe Residence

Stipe Residence

4.0 kautta 5.0 Grljevačka 3b, Podstrana
Stipe Residence on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Strožanacin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
4 Huoneen Majoitus Podstrana

4 Huoneen Majoitus Podstrana

Put Sv.Fabiana bb, Podstrana, Split-Dalmatia
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Yrjön kirkko. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
79 €
Hotel Sunce

Hotel Sunce

4.0 kautta 5.0 Grljevačka 146, Podstrana
Hotel Sunce on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Žnjanin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 16 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Podstrana

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Podstrana

Näytä kaikki

Kohteen Podstrana hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Podstrana? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 128 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Podstrana löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Podstrana, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Podstrana tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 27 lentokenttähotellia
 • 8 halpaa hotellia
 • 32 lapsiystävällistä hotellia
 • 5 luksushotellia
 • 14 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Podstrana


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Podstrana, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Podstrana niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Eden
 • Hotel Split
 • Hotel Gala Split

Nämä kohteen Podstrana majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Le Meridien Lav, Split
 • Hotel Sunce
 • Hotel Villa bb

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Podstrana hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Hotel Beach Split
 • Ylellinen Asunto Omakotitalon Alpeilla ja Puutarha, Bbq, Wifi, Pysäköinti
 • Uusi Moderni Villa Mermaid Split Riviera Lämmitetty Uima-allas

Kohteeseen Podstrana tutustuminen


Syrjäinen Podstrana on tunnettu rannoistaan, merinäköaloista ja kylpylöistään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Podstrana ja sen lähellä kuuluu:

 • Strožanacin satama
 • Diokletianuksen palatsi
 • Salonan rauniot
 • Grgur Ninski -patsas
 • Splitin katedraali
 • Meštrovićin galleria
 • Cetinan rotko

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Podstrana, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Split (SPU). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Podstrana?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Podstrana, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Podstrana, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 16°C ja öisin 5°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 7 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 28°C päivisin ja 9°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 6 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 30°C ja öisin 16°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 7 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23°C ja 6°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 12 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Podstrana on 32 cm.

Viimeksi varatut hotellit Podstrana

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.