Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Varatuimmat hotellit Wengen

204 €
Maya Caprice Boutique Hotel & Spa

Maya Caprice Boutique Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 Wengen, Wengen, BE
Maya Caprice Boutique Hotel & Spa on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grindelwald - Wengen Ski Area. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 21 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
167 €
Arenas Resort Victoria-Lauberhorn

Arenas Resort Victoria-Lauberhorn

3.0 kautta 5.0 Wengen, Wengen, BE
Arenas Resort Victoria-Lauberhorn on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Männlichenin vuori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3 tähden hotellissa on 120 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
166 €
Hotel Jungfraublick Wengen

Hotel Jungfraublick Wengen

3.0 kautta 5.0 Im Gruebi 1445A, Wengen, BE
Hotel Jungfraublick Wengen on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Männlichenin vuori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 42 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
84 €
Residence Brunner

Residence Brunner

3.0 kautta 5.0 Lauterbrunnen,3823, Wengen, SWS
Residence Brunner on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grindelwald - Wengen Ski Area. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä 3 tähden hotellissa on 28 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
166 €
Hotel Belvedere

Hotel Belvedere

3.0 kautta 5.0 Galliweidli, Wengen, BE
Hotel Belvedere on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Männlichenin vuori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja ravintolan. Tässä vuonna 1912 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 62 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
177 €
Hotel Falken

Hotel Falken

3.0 kautta 5.0 Gruebi, Wengen, BE
Hotel Falken on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grindelwald - Wengen Ski Area. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 44 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
148 €
Hotel Edelweiss

Hotel Edelweiss

2.0 kautta 5.0 Am Acher, Wengen, BE
Hotel Edelweiss on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grindelwald - Wengen Ski Area. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 10 ravintolaa ja baari. Tässä 2 tähden hotellissa on 25 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel Silberhorn Wengen

Hotel Silberhorn Wengen

4.0 kautta 5.0 Wengiboden 1347, Wengen, Bernin kantoni
Hotel Silberhorn Wengen on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Männlichenin vuori. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1898 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 54 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
185 €
Hotel Schönegg Wengen

Hotel Schönegg Wengen

3.5 kautta 5.0 Auf der Burg 1401C, Wengen, BE
Hotel Schönegg Wengen on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Männlichenin vuori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
84 €
Swiss Lodge Hotel Bernerhof Wengen

Swiss Lodge Hotel Bernerhof Wengen

1.0 kautta 5.0 Dorfstrasse, Wengen, BE
Swiss Lodge Hotel Bernerhof Wengen on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Männlichenin vuori. Majoitusliikkeessä on saatavilla 2 ravintolaa, aamiainen (lisämaksusta) ja Wi-Fi yleisissä tiloissa (lisämaksusta). Tässä vuonna 1908 rakennetussa 1 tähden hotellissa on 23 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
251 €
Beausite Park Hotel

Beausite Park Hotel

4.5 kautta 5.0 Wengi, Wengen, BE
Beausite Park Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Männlichenin vuori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 1908 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 43 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
156 €
Hotel Alpenruhe

Hotel Alpenruhe

3.0 kautta 5.0 Galliweidli, Wengen, BE
Hotel Alpenruhe - Vintage Design Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Männlichenin vuori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kirjaston. Tässä vuonna 1908 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 24 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
157 €
Hotel Alpenrose Wengen

Hotel Alpenrose Wengen

3.0 kautta 5.0 Wengen, Wengen, BE
Hotel Alpenrose Wengen on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grindelwald - Wengen Ski Area. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 3 tähden hotellissa on 40 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
221 €
Wengener Hof Hotel

Wengener Hof Hotel

4.0 kautta 5.0 Gruebiweidli 1440, Wengen, BE
Wengener Hof Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Männlichenin vuori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1898 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 42 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Hotel Bären - The place to rest

Hotel Bären - The place to rest

3.0 kautta 5.0 Am Acher, Wengen, BE
Hotel Bären - The place to rest on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grindelwald - Wengen Ski Area. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 17 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Wengen

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Wengen

Näytä kaikki

Kohteen Wengen hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Wengen? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 59 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Wengen löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Wengen, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Wengen tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 2 lentokenttähotellia
 • 3 halpaa hotellia
 • 19 lapsiystävällistä hotellia
 • 4 luksushotellia
 • 16 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Wengen


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Wengen, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Wengen niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Belvedere
 • Hotel Edelweiss
 • Hotel Jungfraublick Wengen

Nämä kohteen Wengen hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Beausite Park Hotel
 • Hotel Victoria-Lauberhorn
 • Sunstar Hotel Wengen

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Wengen hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Sunstar Hotel Wengen
 • Beausite Park Hotel
 • Hotel Silberhorn Wengen

Kohteeseen Wengen tutustuminen


Luonnonkaunis Wengen on tunnettu vuoristonäkymistä ja vaellusreiteistä. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Wengen ja sen lähellä kuuluu:

 • Wengen-Mannlichen köysirata
 • Wengenin minigolfrata
 • Männlichenin vuori
 • Sveitsin Alpit
 • Trummelbachin putoukset
 • Eiger
 • Jungfraujoch

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Wengen, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Bern (BRN-Belp). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Wengen?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Wengen, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Wengen, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Kesäkuu ja elokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja helmikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 7°C ja öisin -5°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 19°C päivisin ja 0°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 21°C ja öisin 6°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 14°C ja -4°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Wengen on 30 cm.

Viimeksi varatut hotellit Wengen

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.