Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Yanucan saari

Jos Yanucan saari on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunki- tai rantalomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Yanucan saari lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Yanucan saari

Kohteen Yanucan saari lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään lomamatkan edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Yanucan saari hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 10% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Yanucan saari, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Yanucan saari

Lomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kohteen ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Löydä halvat matkat kohteeseen Yanucan saari

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Yanucan saari. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Yanucan saari lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Yanucan saari?

Juuri nyt kohteeseen Yanucan saari saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Yanucan saari itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Yanucan saari ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Yanucan saari matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Yanucan saari löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Yanucan saari?

Kohteen Yanucan saari suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Yanucan saari halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Yanucan saari

177 €
Shangri-La's Fijian Resort & Spa

Shangri-La's Fijian Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Yanuca Island, Coral Coast, Sigatoka, Nadroga, Yanucan saari
Shangri-La's Fijian Resort & Spa on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sigatokan hiekkadyynit. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen valet-pysäköinti. Tässä vuonna 1967 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 442 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
261 €
Fiji Marriott Resort Momi Bay

Fiji Marriott Resort Momi Bay

5.0 kautta 5.0 Savusavu Road, Momi Bay, Momi
Fiji Marriott Resort Momi Bay on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Momi Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 250 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
102 €
The Naviti Resort

The Naviti Resort

4.0 kautta 5.0 Queens Road, Korolevu
The Naviti Resort on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 220 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
284 €
InterContinental Fiji Golf Resort & Spa

InterContinental Fiji Golf Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Maro Road, Natadola Bay, Natadola
InterContinental Fiji Golf Resort & Spa on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Natadolan ranta on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 266 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
181 €
Outrigger Fiji Beach Resort

Outrigger Fiji Beach Resort

4.5 kautta 5.0 Sigatoka, Po Box 173, Korotogo
Outrigger Fiji Beach Resort on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kula Eco Park (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4,5 tähden lomakeskuksessa on 252 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
83 €
Tambua Sands Beach Resort

Tambua Sands Beach Resort

3.5 kautta 5.0 Queens Highway, Korolevu
Tambua Sands Beach Resort on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kula Eco Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 25 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa jääkaapin ja kahvinkeittimen.
129 €
Fiji Hideaway Resort and Spa

Fiji Hideaway Resort and Spa

3.5 kautta 5.0 Queens Road, Coral Coast, Sigatoka, Nadroga, Korolevu, Nadroga-Navosa
Fiji Hideaway Resort and Spa on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 5 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 115 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille kalustetut parvekkeet ja jääkaapit.
87 €
Likuri Island Resort Fiji

Likuri Island Resort Fiji

2.0 kautta 5.0 Likuri Island, Natadola Sigatoka, Robinson Crusoen saari
Likuri Island Resort Fiji on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Natadolan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 2 tähden hotellissa on 16 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaiset hygieniatuotteet ja tallelokerot.
128 €
Yatule Resort & Spa

Yatule Resort & Spa

3.5 kautta 5.0 Maro Road (exit Queens Highway), Natadola
Yatule Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Natadolan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 36 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet/patiot ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Bedarra Beach Inn

Bedarra Beach Inn

3.5 kautta 5.0 Sunset Strip, Sigatoka, Korotogo
Bedarra Beach Inn on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kula Eco Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 25 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi jääkaapin ja ylelliset vuodevaatteet.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Yanucan saari

Katso kaikki kohteen Yanucan saari vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Yanucan saari

Katso kaikki 4 aktiviteettia kohteessa Nadi

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.