Jervis Bay matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Jervis Bay:

Rydges Sydney Airport Hotel
Moxy Sydney Airport
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Jervis Bay Lomapaketit 6-7:ksi Yöksi

Rydges Sydney Airport Hotel
Moxy Sydney Airport
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Jervis Bay – Lennot ja hotelli

Kaikki matkailijat ovat erilaisia, ja siksi ebookers räätälöi juuri sinun unelmiesi mukaisen loman. Lennoista hotellihuoneisiin ja autonvuokrauksesta kiehtoviin retkiin – Jervis Bay odottaa jo sinua ja matkakumppaneitasi.

Varaa lentoliput ja majoitus samanaikaisesti avullamme, ja saat alennusta jopa 7.6%.

Valikoimassamme on runsaat 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituskohdetta eri puolilla maailmaa, ja ne ovat nyt aivan kättesi ulottuvilla. Nyt on siis aika lakata miettimästä ja hypätä koneeseen.

Älä enää mieti, vaan vastaa kaukaisten maiden kutsuun. Kaupungin sykettä ja seikkailulomia – rajana on vain mielikuvitus.Varausehtoja sovelletaan.

Jervis Bay – Matkat

On sama, lähdetkö matkaan ihan yksin vai koko perheen voimin, sillä kohteen Jervis Bay-lomat tarjoavat jotain jokaiselle.

Tästä kohteesta on 150 km:n pituinen matka osavaltion pääkaupunkiin (Sydney) mutta noin 11 km lähimpään kaupunkiin, joka on Sussex Inlet.

Vietä hetki meren äärellä kohteissa Paradise Beach Reserve ja Collingwood Beach. Kerää simpukoita, tee kävelyretki rannikkoa pitkin tai istu alas ja ihaile maalauksellista maisemaa.

Tuntuuko sinusta siltä, että energiavarastosi ovat vähissä? Mikään ei piristä mieltä yhtä paljon kuin päivä luonnon keskellä! Rentouta mielesi ja unohda huolet kohteessa Booderee National Park.

Lähde retkelle paikkaan Jervis Bay Maritime Museum, joka esittelee alueen merenkulun menneisyyttä.

Lukemattomia laivoja ja niiden miehistöjä myrskyisillä vesillä opastanut Point Perpendicular Lighthouse on vankkumattomana seisova rakennelma, jota on vaikea jättää huomiotta.

Vincentia Golf Club on paikka, jonka väylillä voit helpottaa stressiä, saada liikuntaa ja samalla pitää hauskaa vaikka koko päivän.

Kun nyt kerran olet paikan päällä, mikset kävisi paikoissa, jotka eivät ole tyypillisen turistin reitin varrella? Esimerkiksi Saint Georges Basin Country Club on paikka, jossa et luultavasti törmää muihin matkailijoihin. Jervis Bay Marine Park on myös mielenkiintoinen nähtävyys.

Jervis Bay – Hotellit

Ethän vain jätä majapaikan varaamista viime hetkeen. ebookersin sivustolla on tarjolla vain 11 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä, joten on parempi pelata varman päälle ja varata jo!

Mietitkö, mitkä mahtavat olla parhaat vaihtoehtomme? Worrowing at Jervis Bay ja By the Beach B&B and Apartments ovat kummatkin hyviä: ne tarjoavat vierailleen loistavaa palvelua ja rauhaisat yöunet.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Jervis Bay

Miten löytää kohteen Jervis Bay matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Jervis Bay. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Jervis Bay lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Jervis Bay pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Jervis Bay?

Juuri nyt kohteeseen Jervis Bay saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Jervis Bay itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Jervis Bay ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Jervis Bay?

Kohteen Jervis Bay suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Jervis Bay halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Jervis Bay

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Jervis Bay
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Jervis Bay

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.